Těhotenství - tušení

31.3.25 09:49

Těhotenství - tušení

Zdravím, chci se zeptat zkušených žen :D
Před skoro dvěma týdny jsem měla sex, normálně beru antikoncepci akorát při tom jsem zrovna brala ty placeba jelikož jsem měla mít akorát menstruaci. Tu jsem dostala dva dny na to. Můj dotaz ale zní jestli je šance že jsem těhotná, v posledních dnech mě pořád bolí břicho v podbřišku, třetí den mě bolí hlava a mám takový divný pocit v břiše jak kdybych tam něco měla. Vím že na těhotenský test je ještě brzo ale jsem hrozně zvědavá ale zase se nechci radovat předčasně jelikož jsem četla že ty placeba by měli fungovat jako antikoncepce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4578
31.3.25 10:00

Pokud jsi po té pauze zase navázala dalším platíčkem, tak ano, jsi chráněná po celou dobu. Proč si nezjistíš nebo nepřečteš příbalový leták, jak to funguje, když už máš nechráněný sex? To mi upřímně hlava nebere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.25 10:08

@Paní.Norrisová milá paní mě je úplně jedno jestli ta antikoncepce fungovala nebo ne. Jen mě to zajímalo jestli je možné abych otěhotněla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4038
31.3.25 10:13
@hnedovlaska8991 píše: Více

Milá paní a ví o tvém záměru otěhotnět i tvůj partner?? Nebo se ho snažíš obelhat, že zobeš HA. A víš o tom, že to je podvod???
Pokud bereš antikoncepci jak se správně má, tedy každý den v danou hodinu, tak NE nejsi těhotná. Jestli to zobkáš jak lentilky, tak tam ta možnost i je a v tom případě je mi líto partnera, že na něj ušiješ boudu, že i přes HA se ti podařilo otěhotnět.. Jen tak dál, to je skvělý začátek pro založení rodiny :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4038
31.3.25 10:15

Nicméně v tvém případě si myslím, že si příznaky jen vytváříš v tvé hlavě a těhotná nejsi. Zaplaťpánbůh pro tvého přítele..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
31.3.25 10:15

Pokud se takto vyjadřuješ, tak doufám, že těhotná nejsi. A potenciální tatík ví, že si tak moc přeješ být těhotná? Proč teda tu antikoncepci bereš, když nevíš jak funguje a dítě chceš?
Ne, pokud bereš antikoncepci správně, tak nelze otěhotnět ani v pauze. Doporučuji si navíc nastudovat, co to je ovulace, kdy k ní dochází a kdy je možné otěhotnět. Evidentně to nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.25 10:17

@werajsik děkuji za zájem partnera mi o víkendu odvedla policie a stejně bych ho do rodného listu neuvedla 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.25 10:18

@Janli nevím jak vy ale já bych nevinné dítě nezabila takže pokud bych byla měla bych radost a přijala bych to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4038
31.3.25 10:19

Tak to je úplně nejlepší situace pro založení rodiny. :potlesk: V tom případě ti přeju, ať to jsou přinejmenším trojčata :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
31.3.25 10:21

Ty jsi buď troll nebo úplně hloupá.
Je to jedno, víc tu nemá cenu ztrácet čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.25 10:22

@werajsik vtipné, já jsem si dítě přála. Bohužel do poslední chvíle jsem nevěděla jaký partner je ale to není vaše věc. Vy v rodném listu nebudete tak se nestarejte a pokud doma máte takového partnera jako jsem měla já tak vám ho upřímně přeji :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
31.3.25 10:24

Ne, nejsi těhotná, pokud bereš HA tak, jak máš. A pokud chceš dítě, tak ty prášky nezobej, jednoduché jako facka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.25 10:27

@unuděná to jsem chtěla vědět tím pádem mám jiné zdravotní problémy což mi tady určitě polovina uživatelek velmi přeje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
31.3.25 10:28

Nediv se, když se vyjadřuješ jak jantar :lol: Nejspíš žádné zdravotní problémy nemáš, prostě sis vsugerovala, že jsi těhotná :nevim: Klidně si udělej test, 14 dní po styku už by vyšel pozitivní. Nicméně fakt jsi chráněná i v době braní placeba a především v té době rozhodně nemohla být ovulace, když jsi pak krvácela 2 dny na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4578
31.3.25 10:29

@hnedovlaska8991 Kdyby sis přečetla příbalový leták, tak víš, že během pauzy, a když se antikoncepce užívá s určitými pravidly, tak ne, otěhotnět nemůžeš. Jsou tam však výjimky - průjmy, zvracení, některé druhy léků,… ale to bys právě věděla, kdyby ses trochu zajímala, když už ji užíváš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí