14denní zpoždění MS, těhotenský test negativní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
80
29.4.25 23:53
@Medik6 píše: Více

„…každý si snad zamiluje svoje dítě…“

Každý? Naozaj? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22352
29.4.25 23:56

Testy jsou negativni, tak tehotna nejsi. Tyto testy funguji dobre. Lip se chrante, at nemas kazdy mesic nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10876
30.4.25 00:41
@Anonymní píše: Více

A jak, že zní otázka?
Tak dva testy ti ukázaly, že těhotná nejsi, nikdo u všeho sexovani nebyl, takže jen ty víš, jak jste, se chránili.
Další komentovat nebudu, onehda bylo ve zprávách, že mladí lidi už nesexuji, že je to nebaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
30.4.25 05:47

Vážně nikdo z vás takto mladé slečně neporadí, aby zašla na gyndu? Ano, s velkou pravděpodobností to je zpoždění. Nikdo z nás ale nevíme, jakým způsobem se slečna chrání a zda si ten test udělala a vyhodnotila správně. Lékař to vyloučí bezpecne, navíc se rovnou muzete poradit na nejvhodnější antikoncepci vzhledem k věku a případně též m. vyvolat. A kdyby to náhodou vyšlo na nechtene těhotenství a rozhodla ses ho ukončit, tak se to ve 4. týdnu řeší snadněji než v 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35531
30.4.25 06:09

Běž na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
30.4.25 06:41

Já si myslím, že těhotná nebudeš. Test by to dávno ukázal. Spíš bude problém s MS, můžou za to hormony, stres, ztrata hmotnosti, dieta..objednej se na gynekologii. Vem si kvalitní ochranu do budoucna.
Dítě bych si ve tvé situaci nenechala, taky jsem byla ve tvém věku /19/ s nynějším manželem chvilku, nějak se to stalo a nenechala jsem si to, nevěděla jsem, zda spolu budem, co bydlení, práce..jsme spolu už 17 let a děti jsme měli až po svatbě, zajištění si bydlení a nějaké kariéry..
Taky záleží na tvém a příteli, rodinném zázemí, jak by se k tomu všichni postavili, pomohli by s bydlením?..
Asi je to zatím dost předčasné, za mě, těhotná nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
30.4.25 06:54

kamarádi??? :D :D :D jakože ji 18ti letí spolužáci s učnáku pomůžou jak??? Budou hlídat, kupovat plíny? Ubytuji ji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
30.4.25 07:16
@stinga píše: Více

Samozřejmě že není, ale když už se stane, co se dá dělat. Jsou daleko horší věci na světě. Dítě je dar a radost. Ja bych mohla psát román na toto téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79788
30.4.25 07:18

@freeport Co se dá dělat? Může jít na potrat, může dát dítě k adopci. V první řadě ale musí jít na gyndu a tam se uvidí. A v druhé se musí pořádně chránit. Ona tělísko, nehormonalni, on kondom. Hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
30.4.25 07:29

1.) Začni se chovat jako dospělá a chraňte se. Antikoncepce / kondom.
2.) Opoždění menstruace nemusí nutně hned znamenat těhotenství. Opozdit se ti může kvůli hormonů, ale také kvůli stresu. Pokud jsi doteď měla pravidelný cyklus, klidně se ti v tomto věku může rozhodit. Také ti může menstruace začít blbnout, pokud máš podváhu.
Mně už taky párkrát menstruace vynechala na 15 dnů i víc a to je mi 30. Taky jsem šílela, že jsem těhotná a nebyla jsem.
Pokud sis udělala test po dni, kdy měla normálně menstruace začít, tak bys těhotná být neměla, ale šance tam samozřejmě je.
Co nejdřív si doběhni na gyndu a budeš mít klid. Podbřišek tě může bolet taky z toho, že menstruaci máš za chvíli dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40378
30.4.25 07:32

Místo psaní na E-mimi bych si zašla na odběr krve na HCG jako samoplátce a pak se případně obj. na gyn.
Nejspíš to bude rozhozený cyklus, ale po písmenkách to tady nikdo nepozná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5216
30.4.25 08:00
@freeport píše: Více

Dar a radost je to pro tebe. Jini lide to muzou vnimat jinak - vzdyt kolikrat uz tu byly zalozene diskuze nestastnych matek, ktere litovaly, ze dite maji, a moct se rozhodnout znova, rozhodne si ho neporidi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
30.4.25 08:23
@Afrikana píše: Více

Taky jsem šílela když ma dcera přišla v šestnácti těhotná. A jak jsem šílela! Společnými silami jsme vše jako rodila zvládli. A když o čtyři roky později onemocněla rakovinou, zjistíš, že se opravdu z brzkého těhotenství svět nezboří a život přináší daleko horší překážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí