Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Záleží, kdy sis test dělala a jakým testem. Může se klidně stát, že jsi měla ducha a pak nic.
Záleží na značce testu a na koncentraci moči. Když už je těhotenství straší, tak se na testu zachytí i z odpolední moči. Na začátku těhotenství nemusí.
Bílý test třeba proto, že byla málo koncentrovaná moč. Takto v začátcích na té koncentraci hodně záleží. V dalších týdnech už ne.
Třeba si víc pila a to stačí, aby byla nižší koncentrace. Proto se píšeš, že máš testy dělat ráno po probuzení.
A děláš ty testy stejnou značkou? Měly testy stejnou citlivost? Dělalas je z ranní moci nebo i v průběhu dne? Na tom dost záleží…
Tak to je zvláštní no. Mám ho to být jak uz tu padlo falešný duch…každopádně teď máš jasně pozitivní test takže si tím nelam hlavu a soustred se na pozitivní myšlení že je vše vporadku ![]()
Tak to je za mě negativní test..nic tam nevidím… ![]()
@Vladusxx píše: Více
Já si prvně myslela, že tam nic není, ale pod úhlem a s přiblížením tam úplně světlounký duch je. ![]()
Bylo by fajn sem vložit všechny testy vedle sebe, jak to postupovalo, pokud je máš vyfocené. ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat na názory a zkušenosti.
26.3. jsem byla 1DC. Cca 8.-9. jsem měla ovulační hlen. 17.4. jsem zkoušela těhotenský test a byl tam pididuch, druhý den už byl silnější, dal se i vyfotit. 19.4. už zase slabší a další dny už bílo a bylo mi divné, že jsem unavená víc, než dřív a cítila jsem se prostě divně, ale když testy byly bílé, tak jsem očekávala MS. 24.4. jsem si udělala znovu test a to už nebyl duch, ale viditelná čárka, jak je to tedy možné? Dnes už mám čárku skoro stejně silnou, jako kontrolní. A nevím, jak mám dlouhý cyklus, protože jsem teprve v březnu vysadila antikoncepci.