Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezký den, co si o tom testu myslíte? jsem 11 den po ovulaci, která byla vyvolaná clostilbegytem. Moc bych si dítě přála. Test jsem kupovala mamatest a teď jsme právě četla, že vyvolává falešné duchy. Jakou mate zkušenost?
Čárka tam je. Udělej test zase za 2-3 dny a uvidíš jestli bude silnější…
Když pročteš ty diskuze, tak zjistíš, že ty falešní duchové jsou většinou až po termínu, kdy se to nemá vyhodnocovat. Pokud se tohle objevilo v časovém limitu, vypadá to nadějně ![]()
Za pár dní otestuj znovu, ale jinak doporučuji testovat až v den vynechané ms, do té doby se může stát cokoliv. Každopádně držím pěsti! ![]()
@CatOnTheMoon jo? Tak to jsem se už nedočetla, tohle se mi objevilo hned po půl minutě třeba 😊 tak zkusím zase zítra nebo za dva dny, ale aspoň mám teda trochu malou naději.
@CatOnTheMoon
Měla jsem slabou carku v limitu…ještě dříve nez kontrolni a byl vadny…na druhým dalsi den nic nebylo…
@111len zkusila bych zítra znovu, pokud tam bude podobná carka, tak to vypadá na dobré cestě
@eloana Však já to nepíšu jako daný fakt, ale že většina to hodnotí až po limitu, kdy už se to nemá vyhodnocovat ani náhodou. Já třeba nikdy neměla falešnou čárku a neplatný test, prostě když byl negativní, tak byl negativní. Proto radím testovat nejlépe v den vynechané ms, kde už by to mělo být víceméně ok 🙂
Tak já první měla kontrolní a pak testovací, delala jsem si pak i druhý test z toho samého balení a vyšel stejně, tak uvidíme zítra koupila jsem si i jiné značky
@111len Pozor, jiné značky mohou mít jinou citlivost, tak se případně nevyděs zbytečně 🙂
@eloana Tak já první měla kontrolní a pak testovací, delala jsem si pak i druhý test z toho samého balení a vyšel stejně, tak uvidíme zítra koupila jsem si i jiné značky
@111len tak nee vždy vycházejí špatně…mám 3 deti a vždy jsem testovala mamatestem a nikdy nezklamal…jen poslední dobou stoji fakt za prd…
Ale pokud dalsi testy jsou pozitivni tak to vypada nadejne…on mama test ma zas jako jeden z nala nejvice barviva a vychazi drive nez ostatni testy…ale presto bych radeji vyzkousrla treba v den vynechani i jiny test…ale může vyjít slabší nez namatest
@eloana tak teď nevím, jestli zítra testovat jiným ať teda pak nejsem zklamaná nebo raději zase tím mamatestem
@111len zkusila bych mamy test. A k tomu ještě třeba nějaký jiný…já myslím, že tento test není vadny…a vypadá to nadějně…jen dříve bych za něj dala ruku do ohně teď již bohužel nee…
Mně třeba testy silily nee ráno ale odpoledne…
Každopádně zkus zítra mamatest a uvidíš- kdyztak dej vedet
@111len mě vysel takto a bylo to falesne- jiný test negativni, ale divne bylo že testovaci byla dříve nez kontrolni - to prostě v 10-11dpo nebývá…a to jsem tak nějak byla