Zpožděná menstruace, špinění a negativní test

16
28.4.25 19:29

Zpožděná menstruace špiněni a negativní test

Ahojte chtěla jsem se zeptat poslední menstruace 21.3-27.3 cyklus mám 35 většinou ovulaci si myslím ze jsem mela kolem 7-13.dubna podle bolesti prsou a výtoku. 18.dubna jsem mela růžovou krev s výtokem. Menstruaci jsem měla dostat v sobotu ale v pátek jsem lehce špinila jen asi dvakrát za den co jsem se utřela. Sobotu nic a v neděli zase jen asi jednou jak jsem byla na záchodě a dneska zase nic. Dělala jsem si i dneska těhotenský test a byl negativní. Jinak sex jsme měli často i v době ovulace. Myslíte si ze je nějaký problém nebo mam ještě počkat. Třeba jestli to neni nějaká cysta? Zitra budu volat na gyndu a zeptat se i ji. Jinak nic me nebolí jsem vice jen unavena a protivnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
392
28.4.25 20:30

Zkusila bych test i třeba zítra, nebo má MS zpoždění. Pokud byl „sex často i v době ovulace“ bez ochrany, tak může jít i o těhotenství. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.4.25 16:55

Takže 4 den zpoždění dnes nový test ale odpoledne ne z ranní moci vidíte tam něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
30.4.25 17:06
@Andy 006 píše: Více

Nechci plácat blbosti, ale když si to hooodně přiblížím, tak vidím úplně slabounkou čárku. Ovšem bych zkusila zítra nebo za pár dní a ráno. ;) Co říkali na gyndě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.4.25 17:46

@- sedmikráska ještě nic jsem objednaná na příští pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie