Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak dneska na mamatestu stejná čárka co včera, dělala jsem si I jinou značku a čárka je taky slabší. Čekala jsem ze čárka dneska bude silnější. Tak kdo ví jak to dopadne. Fotka je toho jiného testu.
@111len ale je tam…zkus odpoledne…já měla posun vidět z odpolední moci…
@111len testovala jsem co 2-3 dny vždy jen z ranní moči a posun vidět byl, jak to tmavlo postupně
@Anonymní píše: Více
Tak zkusím spise zase zítra a nebo pozítří. No snad to bude v pořádku
Holky tak se pridavam. Horni 13DPO(zaschlej, z predchoziho dne) spodni 14DPO. Asi byla blbost testovat i dneska? Vim ze to roste skokove.
Jsou to dr max.
Zkus počkat jeden den, já taky si dám pauzu a zkusím to pozítří
Já měla carku silnější vždy odpoledne.. Z ranni mi přišlo, že zeslabnul než předchozí den a odpoledne byl jakoby z těch všech nejsilnější…
Jakoze zitra nebo se i na zitrek vykaslat a zkusit az v patek?
Premyslim ze na priste kupim jinou znacku. Nema dr max min barviva?
Tak zítra bych vynechala, teď si testovala dva dny po sobě
Tak stejně mi to nedalo a udělala jsem si test i dneska a asi je trochu výraznější
Zdravim chci se zeptat mám cca 3 dny do M/S
první pozitivní TT v pondělí dnes z ranní moči další čárka sílí, myslíte ze to značí dobrý průběh?
Jsem po těžkém potratu který skončil dvěmi revizemi 19.7.Tak mám strach
Děkuji
PS:druhé foto z pondělí
Když sílí, tak bych řekla, že je to dobrý průběh. Budu ti držet palce
@111len test vypadá dobře, mela jsem ducha na testu 4 den po transferu pětidenního embrya, takže jako 9 dnů po ovulaci a těhotenství to bylo. Bohužel takhle brzo člověk nikdy neví, jak to dopadne a jestli se udrží a proto se radi testovat až 14 dnů po ovulace v době, kdy chodí menstruace (po zpoždění ms)