Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Nesmysl, podle mě to žádný vliv mít nebude. Otěhotněla jsem loni v březnu na začátku první vlny a otěhotněla bych, i kdyby koronac nebyl.
Kdyz vidim kolik “celebrit” je tehotnych a v okoli mam plno zenskych, co jsou v tom, vcetne me a mych tri kamaradek, tak si taky myslim, ze je obrovsky babyboom 🙂
U nás to korona rozhodně uspíšila - stejně se nikam nemůže, tak to to rovnou můžu problít a protrpět teď, aspoň o nic nepřijdu ![]()
No pokles porodů určitě nebude, kolem mě je taky velký babyboom. Podle mě se lidi doma nudí, cestovat nemůžou, takže kdo v nejbližší době plánoval dítě tak si řekl, že teď je ta nejlepší chvíle ![]()
No, my jsme čtvrté dítě rozhodně neplánovali a za dva měsíce rodím
![]()
Také jsem teď těhotná, znovu po 6 letech
a kolem mě ještě dvě kamarádky. Za mě korona na počet porodů žádný vliv mít nebude a nemá
Ale možná mám takový názor z toho důvodu, že neznám nikoho, koho by korona nějak poznamenala. Všichni chodíme normálně dál do práce, jako dřív, takže za mě nebyl jediný důvod, proč zrovna teď neotěhotnět ![]()
Ja treba vlivem covidu snazeni o dite pozastavila, ekonomicky se nas situace ani minimalne nedotkla, ale to posledni, co v soucasne situaci chci resit, je vysedavani po doktorech, hrozba porodu v rousce, zakaz navstev v nemocnici, hrozba neposkytnuti dostatecne zdravotni pece apod. Takze ja si na dite radsi jeste pockam a tohle si odpustim
Nevím, jestli za to může korona, ale včera jsem byla na kontrole v těhotenství a doktorka mi říkala, že musí upravit intervaly mezi kontrolami ze 3 týdnů na měsíc, protože má hodně těhotných a nestíhá to…
Porodnice jsou narvané k prasknutí. Sama jsem byla před 3 týdny, jednu maminu pustili a za hodinu byla místo ní na pokoji nová. Známá pracuje v jiné porodnici a říkala to samé.
Nikdo vás samozřejmě nebude nutit rodit v roušce, to je hloupost.
Rodim v srpnu a už se na to těším
nás malý uzliček štěstí přijde na svět a je jedno zda je corona nebo ne 🤩