Těhotenství v koroně...

1414
18.3.21 18:56

Podle mě naopak je babyboom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4507
18.3.21 19:11

Nesmysl, podle mě to žádný vliv mít nebude. Otěhotněla jsem loni v březnu na začátku první vlny a otěhotněla bych, i kdyby koronac nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
18.3.21 19:12

Kdyz vidim kolik “celebrit” je tehotnych a v okoli mam plno zenskych, co jsou v tom, vcetne me a mych tri kamaradek, tak si taky myslim, ze je obrovsky babyboom 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
18.3.21 19:17

U nás to korona rozhodně uspíšila - stejně se nikam nemůže, tak to to rovnou můžu problít a protrpět teď, aspoň o nic nepřijdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
18.3.21 19:26

No pokles porodů určitě nebude, kolem mě je taky velký babyboom. Podle mě se lidi doma nudí, cestovat nemůžou, takže kdo v nejbližší době plánoval dítě tak si řekl, že teď je ta nejlepší chvíle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
18.3.21 19:28

No, my jsme čtvrté dítě rozhodně neplánovali a za dva měsíce rodím :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3055
18.3.21 19:30

V mém okolí je to samá těhule včetně mě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.21 20:18

Také jsem teď těhotná, znovu po 6 letech :palec: a kolem mě ještě dvě kamarádky. Za mě korona na počet porodů žádný vliv mít nebude a nemá :think: Ale možná mám takový názor z toho důvodu, že neznám nikoho, koho by korona nějak poznamenala. Všichni chodíme normálně dál do práce, jako dřív, takže za mě nebyl jediný důvod, proč zrovna teď neotěhotnět :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6654
18.3.21 20:24

Ja treba vlivem covidu snazeni o dite pozastavila, ekonomicky se nas situace ani minimalne nedotkla, ale to posledni, co v soucasne situaci chci resit, je vysedavani po doktorech, hrozba porodu v rousce, zakaz navstev v nemocnici, hrozba neposkytnuti dostatecne zdravotni pece apod. Takze ja si na dite radsi jeste pockam a tohle si odpustim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
18.3.21 20:29

Nevím, jestli za to může korona, ale včera jsem byla na kontrole v těhotenství a doktorka mi říkala, že musí upravit intervaly mezi kontrolami ze 3 týdnů na měsíc, protože má hodně těhotných a nestíhá to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
18.3.21 20:40

Porodnice jsou narvané k prasknutí. Sama jsem byla před 3 týdny, jednu maminu pustili a za hodinu byla místo ní na pokoji nová. Známá pracuje v jiné porodnici a říkala to samé.

Nikdo vás samozřejmě nebude nutit rodit v roušce, to je hloupost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
18.3.21 20:52

Rodim v srpnu a už se na to těším :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nás malý uzliček štěstí přijde na svět a je jedno zda je corona nebo ne 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí