Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je mi 45 let jsem těhotná teda mám pozitivní test ale ještě jsem u Dr nebyla zatím to nikdo doma neví čekám co doktorka. Doma mám už tři děti 17. 11. 7 let asi mě zabijou
manžel si dělal srandu tak co podřídíme si další jeho kamarádi zrovna čekají. Nedávala jsem si pozor Dr mi řekla že jdu do přechodu neměla jsem menzes 1,6 roku. Teď mě pořádně bolí prsa. Je někdo taky v takové brynde
jako já připadám si jak z těch amerických filmů komedii máma a dcera rodí ve stejný den ![]()
Ja rodila sve posledni dite v 35 a uz i to jsem vnimala jako velky rozdil oproti tehotenstvi, porodu a materstvi v mladsim veku, mela jsem zdravotni problemy, nejmladsi dite bylo opravdu hodne narocne a padala jsem na hubu. Proto si nedovedu predstavit toto absolvovat ve 45. Nehlede na to, ze uz mas 3 vetsi deti, urcity zajety system, ktery by se vam cely prekopal, tehotenstvi a porod v tom veku jsou proste rizikove a narocne.
Snad jen pokud jsi perfektne zdrava, jste zajisteni a dobre fungujete jako manzele a rodina.
Jak jsi zjistila, že jsi těhotná, když jsi oficiálně po přechodu?
Asi tedy nevis, jak dlouho jsi tehotna? To je asi podstatna informace. Ja bych do toho nesla ani nahodou…
@Janli píše: Více
Tak mě bolely prsa a bylo mi po ránu špatně udělala jsem si asi 4 testy s odstupem a pozitivní
@Yosef píše: Více
Po roku a půl bez menstruace prý jsi v prechodu
@Knihakniha píše: Více
Jo to je ten problém alev květnu mi bylo blbě tak sem si udělala test a negativní to možná 8 týden podle goglu
Mám doma 3 děti 17,11,7, a před 4 lety jsem byla na potratu to manžel nechtěl hrozně mi to vadilo i teď potom jsem před 2 roky přišla o mimi2 měsíce to bílo hrozný to jsme chtěli teď to nikdo neví tak se modlím ať je všechno ok tak staré si nepripadam doma mám samé pobertaky děti manžela a na starý kolena se mi z mamci stala puberťačka
Nešla bych do toho, ale když už jsi se rozhodla, tak co no. Ale rozhodně bych šla na všechny testy na genetické vady.
@Cirrus fibratus píše: Více
To nejde o to jak jste zajetí já žiju mimo ČR muj manžel to nejde dělat plány do předu takže chaos. Peníze jednou jo jednou ne. Manželství jak se říká pěkná Itálie děti sper nejstarší mě asi zabije prostě ok
@Dahlia0409 píše: Více
Ne nemám ale až budu u Dr tak ti řeknu na100% na goglu je i 1% že to muže být i něco jiného tak rádci 99% být těhotná napíšu až co mi řekne Dr. ![]()
Zkuste vyhledat na you tubě kanál Máma v Německu paní má 5 deti je jí myslím přes 50 a nejmladší Anička teď půjde do 1 třídy. Paní teď i úspěšně ( doufám už přes 2 týdny nevydává video) bojuje s rakovinou prsu
já bych si v tvé situaci 4. dítě nenechala, ale ty už jsi rozhodnutá, tak na co diskuse?
@stinga píše: Více
Chtěla jsem vědět jak to je jestli je i někdo jako já