Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne, pokud jsi mela menstruaci a jsi 3 tydny od inkriminovaneho sexu, byl by test byl pozitivni. Navic tyden pred ms uz vetsinou byva po ovulaci, takze sance o to mensi.
Blbe ti muze byt z jidla nebo z nejake virozy ![]()
Těhotenské příznaky způsobuje hormon hcg, ten způsobuje i pozitivitu testu. Takže pokud by to byly příznaky, test by byl pozitivní. Nevychází mi to ani časově. Špatně člověku může být z toooolika věcí 🤷♀️
@Julia00 píše:
Som tu zase a tento krát som zúfalá. Od utorka je mi zle ale nevraciam. Styk s ejakulaciou dnu som mala 30.6. následne o týždeň na to som dostala menštruáciu. Potom som styk 3 krát mala až v pondelok, stredu a piatok minulý týždeň čiže aj keby sa zaradilo tak nevoľnosti by som nemala zatiaľ.Môžem byť tehotna z toho sexu ktorý bol 30.6? Test som si robila dnes a negatívny. Alebo to test ešte nemusí zachytiť?
Těhotenství je fakt nepravděpodobné, neplaš hned. To je mazec, tě píchne v břichu a hned je z toho těhotenství.. ![]()
Mi je zrovna špatně z toho tepla, snědla jsem salat a..
a těhotná stopro nejsem. Tak vydechni..a nebo s nikým nespi, jak si pak vystrašená
.
@EvieK beriem HAK, všetko bolo ok ale začalo mi byť zle z ničoho nič. Ale ak to neprejde. V pondelok pôjdem na gynekologiu
@Julia00 píše:
@EvieK beriem HAK, všetko bolo ok ale začalo mi byť zle z ničoho nič. Ale ak to neprejde. V pondelok pôjdem na gynekologiu
Musíš vydechnout. Mrkla jsem na tvé diskuze, vždyť ty si to snad ani neuzijes, když si pak vystrašená, že si mohla otěhotnět nebo tak
Chce to klid a věřit práškům..
@Julia00 píše:
@EvieK mám veriť tabletkam aj keď mi je pri nich trošku zle?
A když si tabletky nebrala, tak ti nikdy nebylo zle? Stačí překyselení žaludku a je vymalováno, u tebe bych to spíše viděla, že je to z toho stresu, aby si nebyla těhotná.
Ano, můžeš jí věřit.
@EvieK aj keď som ich brala nebolo mi zle. Začala som 3 blister asi 8 tabletiek bolo ok ako vždy az teraz od stredy mi začalo byť zle. Od utorka som v strese ale kvôli niečomu inému než tehotenstvu.
@Julia00 píše:
@EvieK aj keď som ich brala nebolo mi zle. Začala som 3 blister asi 8 tabletiek bolo ok ako vždy az teraz od stredy mi začalo byť zle. Od utorka som v strese ale kvôli niečomu inému než tehotenstvu.
No a to te nenapadlo, ze by to mohlo být z toho?
@EvieK myslíš zo stresu? Áno napadlo mi to. Lenže ja si poviem že v strese nie som aj keď som a už si vsugerujem niečo iné.
@Julia00 píše:
@EvieK myslíš zo stresu? Áno napadlo mi to. Lenže ja si poviem že v strese nie som aj keď som a už si vsugerujem niečo iné.
No, pokud máš pořád v hlavě takové brouky..
Ďakujem za odpovede. Keby niečo tak si urobím test na konci balenia.
@Suelinda ano je mi to jasné ale aj tak sa nájdu ženy, ktoré príznaky majú a test je stále negatívny
Som tu zase a tento krát som zúfalá. Od utorka je mi zle ale nevraciam. Styk s ejakulaciou dnu som mala 30.6. následne o týždeň na to som dostala menštruáciu. Potom som styk 3 krát mala až v pondelok, stredu a piatok minulý týždeň čiže aj keby sa zaradilo tak nevoľnosti by som nemala zatiaľ.
Môžem byť tehotna z toho sexu ktorý bol 30.6? Test som si robila dnes a negatívny. Alebo to test ešte nemusí zachytiť?