Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jde to uplne normalne. Nejmladsi 2 mam od sebe 1rok a skoro mesic. Doktor nic nerikal, jen ze je to brzy, ale ze to pohlidame. Komplikace jsem nemela ![]()
Vim. ze po prvnim cisari se to asi tak neřeší, ale po druhem to musi byt vetsi zátěž.
To asi jo. Mezi prvnim a druhym mam 5let, coz je pohoda. Ale jak rikam, rok a mesic byla taky pohoda. U tebe to bude pres 1,5roku…to bude v klidu. Teda zalezi na tve jizve, to mame kazda jinak ![]()
@Anonymní píše:
Vim. ze po prvnim cisari se to asi tak neřeší, ale po druhem to musi byt vetsi zátěž.
Nevím, jak po druhém, ale mně doktor po prvním řekl, že v dnešní době, kdy žena může být sledována UTZ na každé kontrole není důvod čekat rok. ![]()
Já otěhotněla zcela plánovaně cca 13 měsíců po druhém sc a vše v pohodě, záleží, jak ses hojila.
Deti mam od sebe 2,5 roku ted dalsi 1,5 no nedokazu si ti ted ani predatavit jak to budu zvladat. Dcera ta uz teda pujde do skolky v rijnu ji budou 4r( mam ji zatim doma) malemu ted bude rok.
Taky jsem otěhotněla 11 měsíců po druhém císaři, za necelé tři týdny mě čeká třetí císař. Takže je to úplně v pohodě ![]()
Mezi prvním a posledním mám tři a třičtvrtě roku a zvládnout se to dá, někdy líp, jindy trochu hůř ![]()
@Jadala teeeda tak to jsi dobra. Je teda pravda, ze dcera je opravdu uzasna, hodna pomaha. Byt i malej jak ona tak se toho vubec nebojim. Akorad malej to je teda neco, takovej brucoun malej, furt vysi na me mamanek, musi me mit furt u sebe, sam si moc nehraje az ted teda poslei skoro dva tydny si uz konecne zacina vic sam hrat.
Jako miminko moc nemusel jizdu v, kocarku takze , sem snim ani moc nikam nechodila a do obchodu sem se snim uprimne bala protoze furt rval. Takze sem snim chodila na prochajdu treba v nositku. Ale jit si treba s kamoskama na kafe a mit ho v kocarku, nebo ho dat mezi ostatni stejne starsi mimca do koutecku neslo. Cele to prorval. Az ted co obchazi nabytek atd musima rict ze je to lepsi. V noci se budi i 3× na mlicko. No mam strach. Ale treba az bude chodit bude to cim dal lepsi.
@xantule a nake bolesti v jizve nemas?? A jak si zvladala tehotenstvi s takto malým prckem?
Jeste se bojim prvnich 3m u dcery sem zvracela do 6m a u syna sem byla dva tydny v nemocni jelikoz sem silene zvracela.
No jestli by to bylo i ted tak, tak to by bylo sileny.
Taky jsem všechny tři děti odnosila v Manduce, hluboký kočárek nemělo v oblibě ani jedno z nich a usměvavého pohodáře nemám ani jednoho, spíše pěkné vzteklouny, ale s věkem se vše zlepšuje. Nejstaršímu je šest a kousek, nejmladší dva a půl a konečně si spolu vydrží hrát i delší dobu, když se tedy zrovna nehádají o hračku. ![]()
Neboj…ja u prvnich 2blila jak Amina, prvni pulku tehu nekolikrat denne. U tretiho jsem zvracela asi 2× za celou dobu.
Holka si nehrala sama a furt jsme ji musela nosit (vsak byla teprve rocni a vlastne miminko
), ale hned po navratu z porodnice zacala chodit a treba hodinu si hraje sama a vubec me nepotrebuje.
Kazdy tehu je jiny a kazdy dite taky. To spani se do porodu jeste zlepsi ![]()
Já naštěstí neměla nikdy nevolnosti
dneska jsem se dozvěděla, že mě netáhne jizva ale vazy
syn se naštěstí dokáže dost zabavit sám, tak mám docela klid a hodně pomáhá tatínek
Ahoj, mam dotaz. Zjistila jsem, ze sem tehotna. Mam teprv 2dny spozdeni. Takze sem naky 4-max 5tyden.
Akorad sem ani ne 11m po druhém cisari.
Syn se mi narodil 10.4.2018
Nak nevim co delat a zda to vubec jde byt tak brzo tehotna po 2cisari. Syn se narodil 2,5r po dceri.
Je to realne mit takto brzo treti ditko po cs??
Mate prosím nektera zkusenost?
Muj gynekolog ma dovolenou a ordinuje az ve ctvrtek. A asi se do te doby zblaznim.
Ditko nebylo planovane a, asi se musela nekde stat chyba, jelikoz pouzivame kondom a ani jeden si nejsme vedomi toho ze by prasknul.,
Dekuju predem za odpovědi a zkušenosti
A dekuji za respektování me anonymity