26+4tt váha - jakou máte?

166
2.3.19 19:36

Nejvíc si všímám ze mi to jde do stehen a zadku :( což je hrozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
2.3.19 19:37

Klid, po porodu to pude dolů, hlavně že miminko roste jak má ;) já sem teda o týden nepred, mám nahoře asi 5kg, ale musim říct že mi je pořád zle a zvracim, prvni trimestr sem šla i několik kilo do mínusu a byla bych radši kdyby už mi bylo fajn, klidně za cenu nějakého toho kila navíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.3.19 19:39
@Kriss Tina píše:
Klid, po porodu to pude dolů, hlavně že miminko roste jak má ;) já sem teda o týden nepred, mám nahoře asi 5kg, ale musim říct že mi je pořád zle a zvracim, prvni trimestr sem šla i několik kilo do mínusu a byla bych radši kdyby už mi bylo fajn, klidně za cenu nějakého toho kila navíc :lol:

No ja od začátku nabirala nebylo mi špatně nic :/ už i doktor mi říkal ze ja za měsíc dala nahoru 5 kg poslední kontrolu :( už i on mě upozornil nemám už ani co oblect :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
2.3.19 19:44

@Nicooool5 každé má něco :lol: já mám akorát břicho, takže toho taky moc neoblecu, kalhoty nosím akorát těhotenské leginy a už nezapnu ani zimní kabát, což mě štve nejvíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.3.19 19:45
@Kriss Tina píše:
@Nicooool5 každé má něco :lol: já mám akorát břicho, takže toho taky moc neoblecu, kalhoty nosím akorát těhotenské leginy a už nezapnu ani zimní kabát, což mě štve nejvíc :mrgreen:

Jej bříško jen jo ? Tak to zaaaaavidim :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
2.3.19 19:46

Ahoj,hele při prvním těhotenství s holkou jsem přibrala 19 kg a teď…teď jsem 22tt (čekám kluka) a zhubla jsem 8kg a zatím z toho přibrala 0,5kg :) tak jsem rada.. :D :D
Po porodu jsem nechala přes 10kg v porodnici..Tak třeba to tam taky necháš víceméně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
2.3.19 19:52

Hoj, při prvni dceri nahore 14kg, dolu jsem dala asi 16kg, mela jsem hezci postavu nez pred otehotnenim. Ted jsem tehotna podruhe a nahore kolem 6kg ( jsem presne v polovine tehu).. myslim, ze naberu stejne jako s dcerou. Neboj, vše zhubnes po porodu. Hlavne, že miminko je v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
2.3.19 19:52

Já u prvního tehu přibrala 18 kg, kamarádka 30. Pokud normálně jis, necpes se sladkym nebo tučným, tak byhh byla v klidu. Je to nepříjemný, ale asi to má důvod. Třeba zadrzujes vodu. Začni chodit na procházky, trochu se hybej, jestli můžeš. Hubnout budeš po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.3.19 19:54

No obcas trosku zhresim a dam si nějaký ten bondon😀ale čokoládu co sem milovala zezacatku tak sem se ji zrekla😀ale stejně pomalu každý den na váhu co jdu :D mám pocit ze tloustnu každým dnem achjo 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
2.3.19 19:54

Při prvním jsem přestala kouřit, než jsem zjistila, že jsem těhotná. Nabrala jsem celkově 30 kg. Otěhotněla jsem podruhé, zhubla do 4.měsíce 3kg a teď v 19.tt jsem zpět na té váze,se kterou jsem otěhotněla. U mě to bylo hlavně kouřením :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.3.19 19:55
@Aduš8 píše:
Při prvním jsem přestala kouřit, než jsem zjistila, že jsem těhotná. Nabrala jsem celkově 30 kg. Otěhotněla jsem podruhé, zhubla do 4.měsíce 3kg a teď v 19.tt jsem zpět na té váze,se kterou jsem otěhotněla. U mě to bylo hlavně kouřením :kytka:

No taky jsem přestala prave kouřit druhy měsíc tebotenstvi a pak už to slo nahoru :/:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.3.19 19:56
@Nicooool5 píše:
No taky jsem přestala prave kouřit druhy měsíc tebotenstvi a pak už to slo nahoru :/:(

A štve mě doktor jak už upozornil poslední kontrolu 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
2.3.19 19:57

@Nicooool5 ale šlo mi to i rychle dolů, kdybych znovu neotěhotněla, byla bych rok a něco po porodu na své původní váze. Ale držela jsme dietu, to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.3.19 19:58
@Aduš8 píše:
@Nicooool5 ale šlo mi to i rychle dolů, kdybych znovu neotěhotněla, byla bych rok a něco po porodu na své původní váze. Ale držela jsme dietu, to je pravda.

Asi potom budu muset taktez :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
2.3.19 20:01

Mám známou a ta přibrala v každém těhotenství 30 Kg. Někdy to člověk bohužel moc neovlivní, hlavně se neprezirat… po porodu to půjde dolů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí