Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejvíc si všímám ze mi to jde do stehen a zadku
což je hrozne
Klid, po porodu to pude dolů, hlavně že miminko roste jak má
já sem teda o týden nepred, mám nahoře asi 5kg, ale musim říct že mi je pořád zle a zvracim, prvni trimestr sem šla i několik kilo do mínusu a byla bych radši kdyby už mi bylo fajn, klidně za cenu nějakého toho kila navíc ![]()
@Kriss Tina píše:
Klid, po porodu to pude dolů, hlavně že miminko roste jak májá sem teda o týden nepred, mám nahoře asi 5kg, ale musim říct že mi je pořád zle a zvracim, prvni trimestr sem šla i několik kilo do mínusu a byla bych radši kdyby už mi bylo fajn, klidně za cenu nějakého toho kila navíc
No ja od začátku nabirala nebylo mi špatně nic :/ už i doktor mi říkal ze ja za měsíc dala nahoru 5 kg poslední kontrolu
už i on mě upozornil nemám už ani co oblect ![]()
@Nicooool5 každé má něco
já mám akorát břicho, takže toho taky moc neoblecu, kalhoty nosím akorát těhotenské leginy a už nezapnu ani zimní kabát, což mě štve nejvíc ![]()
@Kriss Tina píše:
@Nicooool5 každé má něcojá mám akorát břicho, takže toho taky moc neoblecu, kalhoty nosím akorát těhotenské leginy a už nezapnu ani zimní kabát, což mě štve nejvíc
Jej bříško jen jo ? Tak to zaaaaavidim
![]()
Ahoj,hele při prvním těhotenství s holkou jsem přibrala 19 kg a teď…teď jsem 22tt (čekám kluka) a zhubla jsem 8kg a zatím z toho přibrala 0,5kg
tak jsem rada..
![]()
Po porodu jsem nechala přes 10kg v porodnici..Tak třeba to tam taky necháš víceméně:)
Hoj, při prvni dceri nahore 14kg, dolu jsem dala asi 16kg, mela jsem hezci postavu nez pred otehotnenim. Ted jsem tehotna podruhe a nahore kolem 6kg ( jsem presne v polovine tehu).. myslim, ze naberu stejne jako s dcerou. Neboj, vše zhubnes po porodu. Hlavne, že miminko je v poradku ![]()
Já u prvního tehu přibrala 18 kg, kamarádka 30. Pokud normálně jis, necpes se sladkym nebo tučným, tak byhh byla v klidu. Je to nepříjemný, ale asi to má důvod. Třeba zadrzujes vodu. Začni chodit na procházky, trochu se hybej, jestli můžeš. Hubnout budeš po porodu.
No obcas trosku zhresim a dam si nějaký ten bondon😀ale čokoládu co sem milovala zezacatku tak sem se ji zrekla😀ale stejně pomalu každý den na váhu co jdu
mám pocit ze tloustnu každým dnem achjo 😀
Při prvním jsem přestala kouřit, než jsem zjistila, že jsem těhotná. Nabrala jsem celkově 30 kg. Otěhotněla jsem podruhé, zhubla do 4.měsíce 3kg a teď v 19.tt jsem zpět na té váze,se kterou jsem otěhotněla. U mě to bylo hlavně kouřením ![]()
@Aduš8 píše:
Při prvním jsem přestala kouřit, než jsem zjistila, že jsem těhotná. Nabrala jsem celkově 30 kg. Otěhotněla jsem podruhé, zhubla do 4.měsíce 3kg a teď v 19.tt jsem zpět na té váze,se kterou jsem otěhotněla. U mě to bylo hlavně kouřením
No taky jsem přestala prave kouřit druhy měsíc tebotenstvi a pak už to slo nahoru :/:(
@Nicooool5 píše:
No taky jsem přestala prave kouřit druhy měsíc tebotenstvi a pak už to slo nahoru :/:(
A štve mě doktor jak už upozornil poslední kontrolu 😀
@Nicooool5 ale šlo mi to i rychle dolů, kdybych znovu neotěhotněla, byla bych rok a něco po porodu na své původní váze. Ale držela jsme dietu, to je pravda.
@Aduš8 píše:
@Nicooool5 ale šlo mi to i rychle dolů, kdybych znovu neotěhotněla, byla bych rok a něco po porodu na své původní váze. Ale držela jsme dietu, to je pravda.
Asi potom budu muset taktez ![]()
Mám známou a ta přibrala v každém těhotenství 30 Kg. Někdy to člověk bohužel moc neovlivní, hlavně se neprezirat… po porodu to půjde dolů ![]()