Má někdo zkušenost s krvácením/hematomem v 1. trimestru?

1079
2.3.19 09:20

Ahoj ja mela hematom dvakrat v 1 trimestru.stejne jak popisujes,bolest jak pri ms a proudy krve.ja usem teda v nemocnici nebyla a lezela doma s utrogestanem a ascouritinem.no myslela jsem si nekolikrat ze je konec ale nee mam tu 5ti mesicniho syna.tak preju at to dobre dopadne a setri se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17
2.3.19 09:21

@Axelexandra já čekala loni dvojcatka. Půlku těhotenství jsem prokrvacela, musela jsem JENOM LEŽET. Brala jsem utrogestan, vitamin c a dvojčátka jsem donosila zdravé až do konce
Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
2.3.19 09:23

Já to zažila jednou, bylo mi tehdy řečeno, že je to 50:50 kdo vyhraje, takže jsem celou dobu říkala v nemocnici malému, že je bojovník a určitě to zvládne. Určitě je třeba dodržovat, co řeknou lékaři. Náš bojovník oslaví brzy třetí narozeniny. Přeji hodně sil a ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.19 09:30

Moc děkuju za reakce, ulevilo se mi, protože při každém přijmu mě okamžitě vyděsili jednou dokonce se slovy „co čekáte, to je jasný že už z toho těhotenství nic nezbyde“ - primář oddělení. Tak teda klidový režim dodržuji nadále, snad se to v tom 3. Měsíci o něco zklidní. Dkeuju vám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.19 09:52

@Axelexandra ja jsem tehotna po 4. Prvni tehotenstvi ukazkove bez jakýchkoliv komplikaci. Mam zdraveho kluka. O druhe a treti jsme prisli.. V 9tt a v 6tt. Ted jsem ve 22tt s tim, ze od 10tt problemy s hematomy. 2× po 14 dnech silna bolest v podbrisku a masivni krvaceni. Miminko se ale drzelo a stale drzi zuby nehty :)
Chce to klid na luzku, ale tak normalne, ptz to stejne neovlivnis. Kdyz budes jen lezet a pomalu se ani nehybat, tak se to stejne muze po… :? V utery jsem byla v gennetu na 2.screeningu a tam mi pan doktor rekl, ze hematomy jsou bezna vec a ze ve vetsine pripadech dopadaji dobre.
Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.19 21:13

@Markéta N.V. Tak zatím máme taky bojivníčka, věřím tomu, že to dopadne dobře, snad to už bylo naposled, vždy jedu do nemocnice přesně po týdnu, tak uvidíme v pondělí. :D Tak držím taky palečky ať jste zdraví. :srdce: a. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
2.3.19 21:19

V nemocnici jsem neležela, ale taktéž jsem byla na pohotovosti v 9tt - krev tekla proudem, brala jsem pak myslím jen ascorutin. Vše dopadlo výborné, máme krásnou, zdravou 5letou slečnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.19 21:28
@dedrichov píše:
V nemocnici jsem neležela, ale taktéž jsem byla na pohotovosti v 9tt - krev tekla proudem, brala jsem pak myslím jen ascorutin. Vše dopadlo výborné, máme krásnou, zdravou 5letou slečnu

To se divím, mě nechávali hospitalizovat už mezi dverma, co jsme řekla že krvacim 😄 Důležité, že vám vše dobré dopadlo ;) a děkuji za zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
2.3.19 21:36
@Axelexandra píše:
To se divím, mě nechávali hospitalizovat už mezi dverma, co jsme řekla že krvacim 😄 Důležité, že vám vše dobré dopadlo ;) a děkuji za zkušenost

dcerka je úžasná. Vtipné bylo, že na pohotovosti sloužil náš skorosoused … stejně jako mi rodil obě děti. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí