12 cm plod - poznali byste pohlaví?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15094
3.3.19 17:37

Fakt ma ve 12+3 plod velikost 12cm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2064
3.3.19 17:39

Hmmmmm, podle mě se právě pohlaví z fotky moc poznat nedá :nevim: Hlavně mimčo musí být dobře natočeno a lékař zajet sondou pod správným úhlem aby to bylo jednoznačně definovatelný :potlesk: Kupříkladu já se pohlaví tak nějak předběžně dozvěděla v 16 tt a napevno jsem to měla potvrzené v 21 tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.19 17:39

@karkarka mě se to zda nějak moc.. a nebo my máme málo :lol: naše mimco mělo ve 13+4 7,8cm

• Citovat
  • Upravit
15094
3.3.19 17:41
@Anonymní píše:
@karkarka mě se to zda nějak moc.. a nebo my máme málo :lol: naše mimco mělo ve 13+4 7,8cm

No prave.12 cm ma az tak v 16-17tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
3.3.19 17:47

Celé to nedává smysl :nevim:
Ve 12tt má plod 12cm? Navíc ten UTZ je dělaný 19. prosince? Takže už teď jsi v jiném týdnu a měla by jsi to vědět nebo ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.3.19 18:09

Řekla bych, že zakladatelka tím myslí celkovou velikost plodu. My měli na prvním screeningu taky 11cm s hlavičkou i nožkama. Běžně se však velikost měří pouze od temene ke kostrči.

Za mě z fotky těžko říct, já už jsem taky strašně nedočkavá. Jsme v 18tt zítra nás čeká kontrola, tak snaaad se konečně ukáže, co se nám tam klube :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.3.19 19:10

@karkarka popravdě jsem nezjistivala, tuhle informaci jsem vzala ze snímku nahoře vlevo :D takže vůbec nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.3.19 19:15

@Janita3 přesně tak, vzala jsem tuto informaci pouze ze záznamu na fotce :lol: nicméně ony centimetry jsou v tomto případě ty nejméně podstatne :D . A další věc. Ano utz je dělaný v prosinci tudíž dnes jsem již daleko více těhotná a pochopitelne v jiném tydnu. Nicméně v 19+5 nám řekl gynekolog ze to bude na 90% holcicka a za necelé dva týdnu kardiolog při vyšetření srdíčka, ze určitě kluk, takže jsem se vrátila k první fotce a zkoumam, kdo z nich tak mohl mít pravdu, jen spekuluji, samozřejmě s jistotou zjistím až na dalším utz pravděpodobně ve 30-32tt (můj gynekolog jiné utz nedělá, jelikož nemá utz zařízení v ordinaci) - to pro vysvětlení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.3.19 19:59

Záleží jak je Mimi otočené.Ja co čekám poznala u druhého tehu.U prvního tehu při synovi my vadilo vaření maso(smrdelo my a hned jsem šla zvracet z dcerky ne) a doma mám kluk,holka,kluk,holka a tehu 28tt kluk a u všech se to potrvdilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.3.19 20:03

Záleží jak je Mimi otočené.Ja co čekám poznala u druhého tehu.U prvního tehu při synovi my vadilo vaření maso(smrdelo my a hned jsem šla zvracet z dcerky ne) a doma mám kluk,holka,kluk,holka a tehu 28tt kluk a u všech se to potrvdilo :srdce: pak to pohlaví potvrdili na genetice v 22-23tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.3.19 20:47

@JiřinaH5 já čekám druhé mimi, u prvního to byl chlapeček, dnes je mu 2,5 ale těžko srovnávat. U prvního mi bylo daleko více zle, zvracela jsem někdy až do 6 měsíce, teď tak do 16tt a i jsem teď taková vYsusena na pleti, ošklivejsi, ale kamarádky co měly úplně jine tehu a pohlaví stejne i v dalších tehu, takže na to zase tolik nesazim. Vnitřně si přeji holčičku ale kdo ví co nakonec čekáme :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
3.3.19 22:33

@Nikamata 12 cm může být akorát děloha. Ale plod určitě ne. Plod se měří od hlavičky ke kostrči a ne až k nožičkám. Každopádně z té fotky není nic poznat. A s tím pohlavím ségře taky tvrdili do 8 měsíce že čeká holku. No pak šla na 3D UTZ a tam ji řekli že čeká kluka. Všechno růžový co nakoupila musela prodat a vše kupovat nanovo. Takže i když nám zatím řekli že čekáme holčičku tak kupují vše v neutrálních barvách kdyby náhodou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3075
4.3.19 16:11
@Nikamata píše:
@Janita3 přesně tak, vzala jsem tuto informaci pouze ze záznamu na fotce :lol: nicméně ony centimetry jsou v tomto případě ty nejméně podstatne :D . A další věc. Ano utz je dělaný v prosinci tudíž dnes jsem již daleko více těhotná a pochopitelne v jiném tydnu. Nicméně v 19+5 nám řekl gynekolog ze to bude na 90% holcicka a za necelé dva týdnu kardiolog při vyšetření srdíčka, ze určitě kluk, takže jsem se vrátila k první fotce a zkoumam, kdo z nich tak mohl mít pravdu, jen spekuluji, samozřejmě s jistotou zjistím až na dalším utz pravděpodobně ve 30-32tt (můj gynekolog jiné utz nedělá, jelikož nemá utz zařízení v ordinaci) - to pro vysvětlení ;)

Musíš mít UTZ fotku ze spodu kdy je vidět mezi nohy miminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí