Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
mam jeden dotaz. Uz asi treti den citim bolest v podbrisku a prsou. Bolest prsou byla takova, ze jsem se jich nemohla poradne dotknout. Beru anitikoncepci tak si rikam, ze je nesmysl, abych byla tehotna,ale na druhou stranu temito bolestmi normalne netrpim ani pred menstruaci necitim takovou bolest prsou. Take mam zvysenou chut k jidlu..snedla bych vse na co prijdu ![]()
Predem dekuji za reakci ![]()
Já myslím že se brzy dostaví mS KDYŽ TO MÁM DOSTATA TAK BYCH SEŽRALA COKOLIV..jinaK zkus TĚHU test..
MS mam mit az za 10dnu tak si rikam, ze je to za dlouho. Test si urcite poridim. Jen to do zitra nemuzu vydrzet tak jsem si rekla, ze to zkusim tady
Jinak diky za odpoved
hele takhle brzo pred terminem MS nema cenu testovat, to bude spis ovulace, na tehu je to fakt moc brzo
já měla tyhlety problémy, když jsem brala HA - bolela mě prsa, že jsem se jich nemohla ani dotknout
Mně to dělala každá HA, kterou jsem vyzkoušela (některá třeba až po půlročním užívání) - takže už ji nechci ani vidět ![]()
Být tebou, tak si ale pro klid udělám test, stojí pár korun. Pokud bys měla otěhotnět tento cyklus, tak je ještě na projevy těhotenství brzy, nicméně může se stát, že jsi těhotná a „MS“ (u HA o klasickou ms nejde) přesto proběhla…
JIZVÍKOVÁ - s HA ovulace nebývá, ne?
Nefer já si myslím,že je blbost,aby jsi byla těhotná pokud užíváš antikoncepci.Ta zneprůchodní děložní hledn a zabrání ovulaci takže být těhotná opravdu nemůžeš pokud si jí jedla pravidelně.
Ja tuhle HA beru 5let a nikdy jsem takove problemy nemela
Taky si myslim, ze MS muze probehnout…mame to v rodine.
SAXYFRAGA : taky si rikam, ze je blbost otehotnet,ale tyhle priznaky me trochu prekvapily obzvlast kdyz jsem je nikdy nemela. Prasky jsem si parkrat vzala opozdene,ale to se mi stalo xkrat…ale nebylo to vic jak 12hod.
Udelam test a uvidi se ![]()
Dekuji vsem za nazory
Ja tuhle HA beru 5let a nikdy jsem takove problemy nemela
Taky si myslim, ze MS muze probehnout…mame to v rodine.
SAXYFRAGA : taky si rikam, ze je blbost otehotnet,ale tyhle priznaky me trochu prekvapily obzvlast kdyz jsem je nikdy nemela. Prasky jsem si parkrat vzala opozdene,ale to se mi stalo xkrat…ale nebylo to vic jak 12hod.
Udelam test a uvidi se ![]()
Dekuji vsem za nazory
jednou mě takhle kdysi děsivě bolely prsa a taky nepřišla MS. brala jsem HA. no a Dr. řekla něco jako, že to je tím, že se zdržela MS a píchla mi nějakou injekci na přivolání
druhý den fakt začala MS a bolest prsou zmizela.. byla jsem z toho tenkrát dooost vyděšená.. ale spíš jsem pomýšlela na nemoci a tak než na těhu..s HA.
myslím, že na projevy těhu 10 dní před MS je navíc dooost brzy. a test Ti teď taky nic neukáže.. tak vydrž a kdyžtak si ho udělej za těch 10 dní..
ale řekla bych, že těhu nejsi ![]()