Špinění v těhotenství - Duphaston a Ascorutin

15775
15.1.10 12:25

Špinění v těhotenství

Ahoj holky,
mátě někdo zkušenosti se špiněním v těhu? Já špiním už více jak týden, někdy je to slabší jindy zase silnější. Dr. mi předepsal duphaston a ascorutin. Podle UTZ je plod mladší, ale odpovídá normálnímu těhu. Děkuju za všechny odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5463
15.1.10 12:37

Ahoj já jsem na začátku těhu krvácela a pak špinila měla jsem hematom ležela jsem týden v nemocnici dávali mi ascolutin nebo tak nějak se to píše a za chvilku krvácení přešlo,ale chtělo to klidový režim a ležet.Jestli ti dr. hematom nenašel tak je to v pořádku někdo hold špiní na začátku těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
15.1.10 12:39

Neboj, to bude ok - někdo prý špiní třeba celé těhotenství - a když o tom doktor už ví, bude si to hlídat. Já špinila u obou dětí od 6. asi do 15 týdne, bez objektivní příčiny a samo to přestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
15.1.10 12:48

ahoj já špinila do 16tt brala jsem ascorutin a magnésium, vzdy na chvíli přestalo pak se to zase objevilo, měla jsem hematom, pak jsem špinila „jen tak“ bez příčiny… nesměla jsem do práce, někdy jen ležet a nehýbat, když to bylo lepší mohla jsem na kratounkou procházku, podle toho v jakým období to bylo. ted jsem naposledy krváce plus špinila asi ve 26tt to jsem byla i týden v nemocnici na kapačkách magnesia… no a ted jsem 33tt tak snad už se žádný problém neobjeví. dle dr - někdo zašpiní jednou a přijde o miminko hned, někdo špiní a krvácí celý těhu a donosí v pořádku, nedá se to prý odhadnout… ale neboj, jestli si v 1.trimestru tak to prý špiní 20% těhotných anižby to cokoli znamenalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15775
15.1.10 12:55

Holky díky, to je úleva, že v tom nejsem sama. Magnesium beru také a poctivě ležim, ta snad bude všechno OK. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
15.1.10 12:57

Ahojky, to se vůbec ničeho neboj… Já ze začátku také špinila, dostala jsem také ascorutin.. A taky jsem pak začala i krvácet a to už jsem se bála že o miminko příjdu, dali mi něco na udržení těhotenství a klidný režim doma na lůžku.. A v pohodě :-) teď jsme 36tt a chystáme se pomalinku na svět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15775
15.1.10 13:06

Mišelko za jak dlouho tě to přešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
15.1.10 13:12

ty začalo to nějak do 3 měsíce, jak je ještě rizikové… ale kolem 14tt už byl pak klid… a teď mám úplně klidně těhotenství…ťuk,ťuk…musím to zaklepat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
15.1.10 16:35

No ja jsem v prnim tehu primo krvacela. Jen co mi potvrdili tehu - tak dva dny na to a to tak silne, zej sme myslela, ze jsme potratila. Sla jsme do nemocnice tam mi rekli, ze to je hematom nechali si me tam 3 dny - krvaceni preslo dostala jsme ascorutin a duphaston. Doktork me pak nechla cely prvni trimest doma a napsla mi i vychazky. No a mela jsme to v takovych cyklech vzdy par dni v pohode a pak zase spineni - vzdyj sme z toho byla na nervy. Po prvnim trimestru to preslo a vse bylo OK - ted uz mam trileteho chlapecka :-)
No a u druheho tehu vubec zadne spineni - hrozne jsme se toho bala a nakonec v pohode :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15775
15.1.10 19:47

Verveve, děkuji za odpověď. Je to moc povzbuzující. Snad to bude i můj případ a září si své mimi pochovám. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
15.1.10 20:12

Budu ti moc drzet palce a urcite to bude dobre.
Ja kdyz jsme videla tu cervenou krev - tak jsme si fakt myslela, ze ot je konec. Bylo to v nedlei odpoledne a manzel ze pojedeme do nemocnice a ja brecela s tim, ze to uz stejne nema smysl - nakonec me presvedcil. I primar rikal, ze krvacim hodne a bylo to v pohode.
No a moje kamaradka ta take porad ne spinila, ale krvacela no a za mesic ma termin :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
17.1.10 17:28

Jo jo, bude to určitě v pořádku… pak dej vědět jak to dopadlo, až se to zklidní a bude ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15775
17.1.10 17:33

Díky, určitě se ozvu jak dopadla kontrola. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
17.1.10 17:37

Ahojky moje kamarádka špinila do 15tt a má dzravou holčičku tak se neboj určitě to bude ok , a kdykoliv by se ti to nezdálo zajet klidně k dr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
17.1.10 19:57

Ahoj,taky pridam svoji zkusenost:
1.tehu jsem na zacatku spinila, tak jsem musela lezet nejdriv v nem.s kapackou, pak doma s hormonalnima injekcema.Tak se vsechno spravilo. Pak asi od 24.tt jsem vzdycky tak 1× za mesic trosku zaspinila ale nic to nebylo a mam 2,5 letyho kluka
Ted jsem znovu tehu a na zacatku jsem zase trosicku zaspinila-nekdy kolem 8tt-tak jsem malaza do nem.a tam mi zjistili hematom-tak jsem si zase polezela s hormonama a magneziem do 14tt. Pak byl klid do 22.tt a od ty doby zase spinim tak po deseti-patnacti dnech. Trva to vzdycky tak 1 den a pak je zase klid. Dr. na nic neprisel-vsechno je zavreny a mimi ok-tak nevim cim to je. Od toho 22.tt. lezim-nejdriv jsem lezela 2 tydny v nem., a ted jsem doma. Dneska jsem 30+3 a cekam na brezen.
Nekdo je k tomu asi nachylnejsi i kdyz se nezjisti nejaka pricina.
Tak drzim palce, at je vse ok
Alessia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí