Bolest chodidel

7
14.1.10 18:32

bolest chodidel

Ahoj,můžete mi někdo poradit? Jsem ve 22.tt a uz nevím v čem mám doma chodit.Máme všude plovoučku a chodidla mi bolí neuvěřitelně.Nikdy mi to nevadilo až teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
14.1.10 21:01

To máš problémy jenom doma? Pokud ano, tak bych asi zkusila ortopedickou obuv (pokud už jí nemáš). Já tedy s bolestí chodidel taky bojovala, ale asi až od 30. týdne. Mě tedy pomohli jen koupele nohou a přítel masíroval, jinak to nešlo. Byla jsem ráda, že jsem aspoň někam došla. No, moc jsem neporadila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
20.3.12 06:37

ja som 4 mesiace po porode a tiez ma boli chodidlo, ale hrozne a paradoxne vtedy ked nechodim, najviac rano po zobudeni, ledva sa nan postavim, pocas dna je to OK, boli iba ked dlhsie sedim, nemate s tym niekto skusenost? k lekarovi moc nechcem, kojim a nerada by som brala nejake lieky, ale trva to uz 2 mesiace a nezlepsuje sa to, tak neviem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rud
18
6.6.14 07:01

Zdravím, mám problém s chodidly asi 4 roky, myslím, že to začalo někdy kolem těhotenství, na obou nohách mám vybočenou tu kost co je u palce, mám ji vystouplou a prsty mi tím pádem směřují do boku.. Už jsem si zvykla, ze po 8 hodinách v práci jsem nepoužitelná, myslela jsem, že je to normální, nedávno jsem byla na operaci s kolenem a sestra na rehabilitacích koukala, že to mám dost, ortopedické vložky které mi doporučila nepomáhají, už jsem ale naštvaná z toho, nevím ZŠ. jakým lékařem zajít, jestli k obvodnimu nebo k ortopedovi, opravdu se to stupňuje a už se s bolavyma nohama budím už ráno :( Kam s tím zajít? Dá se s tím vůbec něco delat? Operace se bojím, koleno mám po operaci a zlepšení nic moc teda… A to je mi teprv 24 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.6.14 08:59

@Rud běž na ortopedii… nohy tě budou nosit ještě pěkných pár desítek let, takže bys s tím v tomto stavu měla rychle začít něco dělat… kamarádka byla na téhle operaci v lednu, druhou nohu jí budou operovat příští rok… ale ona to už měla hodně bolavé a hodně zdeformované…

http://www.vitalia.cz/…pekna-hruza/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky