Necítím pohyby

7
13.1.10 17:33

Necítim pohyby

Jsem ve 36 týdnu..a malej moc nekope je to v poradku? Na monitoru je pry vsechno v poradku a srdicko mu taky tluce..ale proste neni aktivni..jsou maminky které mají stejné zkušenosti abych se tolik nebala!!!! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jjelena
13.1.10 17:46

Ahojky, já to měla při druhém těhu podobně. Ještě k tomu se říká, že podruhé jsou pohyby cítit víc, ale malá byla prostě líná. Ale podle UZ vše vždy v pořádku, tak to je u tebe taky určitě o.k.
Držím palce na pohodový doklepání. :-D
Za to ted je ten mrnous živej až až

• Citovat
  • Upravit
8935
13.1.10 17:53

Pokud to tak bylo vždy,tak je to dobrý.Syn se také skoro nehýbal,občas jsem ho musela zvenčí pošťouchnout,abych o něm věděla.Ale bylo to tak odpočátku.A povahu mám totálně flegmatickou,vždy byl hrozně hodný,občas spíše až taková „pecka“.Dcera kopala snad nepřetržitě,kolikrát to až zabolelo,v noci mě pohyby budily-a je hodně temperamentní,se synem se to nedá porovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
13.1.10 18:15

Mě se taky občas prcek moc nehýbe. Byla bych v klidu, pokud je na montirou všechno ok. Vem si jak tam má už chudák málo místa, mě by se tam taky moc mlet nechtělo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
13.1.10 19:18

To víš, že je to normální. Pokud mu budík ťuká v rytmu :-), tak je holt trošku línější. Mně se malej přestal hýbat. Po dvou dnech jsem už vyděšená jela do poradny a mudr. povídala: Nojo, bodejť bys ho cítila, když se tam tak líně převaluje. Určitě to bude v pohodě, nebuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.1.10 19:24

miminko uz ma v brisku malo mista a tak se mu spatne hybe a proto je ta snizena aktivita.
Pokud je jinak vse ok tak se nestresuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
13.1.10 19:45

já teda poslední týdny těhu strávila víceméně čekáním na každý pohyb, hýbala jsem si břichem. pak měli přes 4 kila, tak to bylo logické, nebylo místo. Ale nervy byli. Věřím na nějakou intuici, že kdyby to nebylo dobré, tak to poznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
13.1.10 20:00

Malý se mi taky moc nehybal, ale bylo to tím, že byl otočený KP a měla jsem malinké bříško, tak neměl moc místa. Neboj určitě to je v pořádku, když na monitoru je vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
4.3.12 20:34

taky se mi moc nehýbe…spíš vůbec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie