Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem ve 36 týdnu..a malej moc nekope je to v poradku? Na monitoru je pry vsechno v poradku a srdicko mu taky tluce..ale proste neni aktivni..jsou maminky které mají stejné zkušenosti abych se tolik nebala!!!! ![]()
Ahojky, já to měla při druhém těhu podobně. Ještě k tomu se říká, že podruhé jsou pohyby cítit víc, ale malá byla prostě líná. Ale podle UZ vše vždy v pořádku, tak to je u tebe taky určitě o.k.
Držím palce na pohodový doklepání. ![]()
Za to ted je ten mrnous živej až až
Pokud to tak bylo vždy,tak je to dobrý.Syn se také skoro nehýbal,občas jsem ho musela zvenčí pošťouchnout,abych o něm věděla.Ale bylo to tak odpočátku.A povahu mám totálně flegmatickou,vždy byl hrozně hodný,občas spíše až taková „pecka“.Dcera kopala snad nepřetržitě,kolikrát to až zabolelo,v noci mě pohyby budily-a je hodně temperamentní,se synem se to nedá porovnat.
Mě se taky občas prcek moc nehýbe. Byla bych v klidu, pokud je na montirou všechno ok. Vem si jak tam má už chudák málo místa, mě by se tam taky moc mlet nechtělo ![]()
To víš, že je to normální. Pokud mu budík ťuká v rytmu
, tak je holt trošku línější. Mně se malej přestal hýbat. Po dvou dnech jsem už vyděšená jela do poradny a mudr. povídala: Nojo, bodejť bys ho cítila, když se tam tak líně převaluje. Určitě to bude v pohodě, nebuj.
miminko uz ma v brisku malo mista a tak se mu spatne hybe a proto je ta snizena aktivita.
Pokud je jinak vse ok tak se nestresuj
já teda poslední týdny těhu strávila víceméně čekáním na každý pohyb, hýbala jsem si břichem. pak měli přes 4 kila, tak to bylo logické, nebylo místo. Ale nervy byli. Věřím na nějakou intuici, že kdyby to nebylo dobré, tak to poznáš.
Malý se mi taky moc nehybal, ale bylo to tím, že byl otočený KP a měla jsem malinké bříško, tak neměl moc místa. Neboj určitě to je v pořádku, když na monitoru je vše OK.