Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojte, holky, chci se poradit, já včera po prvé malinko špinila, mám raději hned zajít k doktorovi?dneska zatím bez špinění.díky
radši běž, ono to nejspis nic nebude, ale mohlo by byt, tak at vis na cem si
Holky, tak jsem slíbila, že se ozvu. Špinění ustalo, duphaston budu brát do 3 měsíce a podle UTZ je vše OK
.
Alpynko: Koukám, že jsi taky špinila. Já špiním teď :-/ Mám ascorutin a mám ležet. Ale není zdroj toho špinění, takže doktor uvidí za 3 týdny.
U mne také nenašel zdroj špinění. Ale kromě ascorutinu mi dal ještě duphaston na udržení těhu. Teď je vše OK, tak doufám, že to vydrží. Držím ti palečky
. Poctivě lež, já jsem také ležela a vyplatilo se
.
Flyingfrog píše:
Alpynko: Koukám, že jsi taky špinila. Já špiním teď :-/ Mám ascorutin a mám ležet. Ale není zdroj toho špinění, takže doktor uvidí za 3 týdny.
Alpynko: Ležím, vlastně celý den proležím a zatím nic nepřestává.
Mě to přestalo až po týdnu a půl, tak vydrž. Taky jsem byla na nervy. Po třech dnech se mi to dokonce ještě zhoršilo
. Teď je to OK.
Flyingfrog píše:
Alpynko: Ležím, vlastně celý den proležím a zatím nic nepřestává.
Ahojte holky, já beru duphaston 5den..Na podporu těhu. jsem teprve na začátku. Ve středu se dozvím jestli je mimi oki..jsem z toho nervní..Pac na ultrazvuku v nemocnici nebylo ještě nic vidět a krvácela jsem..Hormon hcg mi ale roste, takže středa bude rozhodující…Držte palce…Už jsem dřív potratila, tak proto ty starosti…tenkrát jsem brala utrogestan.
Bublinka
Ahoj, já jsem začala poprvé krvácet 6tt a to jsem se vlastně dozvěděla, že jsem těhu. Byla jsem v nemocnici a pak jsem je ukecala, abych mohla jít ležet domů. Jeden hematom střídal další. Větší, či menší. Nakonec pomocí udržovacích injekci a magnezia jsme to dotáhli do zrárného konce
. pokud Ti nic doktor nenašel bude to jistě v pohodě. A hlavně, už o om ví a bude si na to dávat pozor. Chce to hodně odpočívat. Spíš ležet a prostě žádnou divočinu. Moc přeju, aby to všechno dobře dopadlo!!!!!!!!!!
Ahoj,
já jsem v 6. týdnu a taky špiním. dokonce jsem už jednou byla v nemocnici se slabounkým krvácením, ale vše v pořádku.
Nicméně chápu Tvoje obavy, já sama jsem z toho pořád špatná, i když mi dr.říkal, že někdo špiní celé těhotenství ![]()
Jinak holky, vaše veskrze pozitivní příspěvky mi trošku zvedly náladu. Já blbec jsem si ještě přečetla dva články o samovolném a zamklém potratu a byla z toho špatná, ale jak to tak čtu, tak to špinění, zejména v prním trimestru je celkem běžná věc. Jen bych potřebovala poradit, jestli nemáte nějako fintu, jak se na to dívat pozitivně a nestresovat se tím???
ahojky ja jsem na tom stejně v pondělí jsem začala sničeho nic špinit jsem 10+5 dneska a pořad špinim akorat s přestavkama třeba cely den nic a večer je to tu z ničeho nic bum. A nebo dneska rano šla jsem na zachodi vyčurat se a všechno vpohodě řikam jo parada leky co mi dala dr. zabrali ale když jsem šla po chvili tak zase špinění. byla jsaem už 2× na ultrazvuku všechno v pohodě dr. řikala že u miminka nic neni žadny hematom srdičko bije a placenta je taky v pohodě tak mi napsala ascuritin. magnesium a od začatku beru utrogestan, ale mam strašny strach už jsem prodělala jeden zamkly potrat tak se strašně strachuju, ale nic mě neboli jen to krvacení tak doufam, že to brzy přejde. Jinak rada bych Ti poradila ale jsem ve stejne situaci jako Ty!! Nevim co se děje a proč se to děje jen mam strach jako Ty, ale ani jedna se nesmime stresovat tim bychom si ubližili musime byt v klidu a odpočivat a věřit v to že všechno bude fajn a miminka se udrží
Ahoj holy, jsem 14+3 a minulý týden jsem šla uklízet v noci jsem začala krvácet, málem jsem měla infarkt jsem po 1 zamlklém těhot. hned jsem leťela na pohotovost tam mi pan doktor řekl, že miminko je vpořádku a píchnul mi injekci na zastavení. Druhý den jsem byla objednaná na kontrolu, paní doktorka potvrdila to samé s tím, že už špinění ustává. Jenže s přestávkama tak ob den špiním nárazově pořád. Nevím co dělat volat a plašit nebo být v klidu doma? Raději tam zavolám budu klidnější ![]()
Ahoj těhulky…jsem 6tt a už druhý den krvácím.byla jsem už dvakrát na ultrazvuku a vždy mi bylo řečeno,že je vše v pořádku a že bud se to udrží a nebo ne.
Je to hrozný když vlastně nevíte na čem jste.
V sobotu se chystám ke známému gynekologovi tak jsem zvědavá co ten řekne.
ach jo,už dva dny jen ležím a přemýšlím co bude…
Tak to mě je moc líto že máš trable. A to Ti nedali žádné prášky nebo injekci na zastavení krvácení ? Mě dal dr. na špinění Utrogestan a po dvou dnech to přestalo. Pokud krvácíš více, nenech se odbýt.Držím palce.
holky ja teda spinim od te doby co to vim+predtim, takovych 12dni celkem. jsem 5tt a lezim v nemocnici na hlidani ![]()