Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak bohůžel to nevyšlo.Ve čtvrtek jsem potratila.
Snažili se to zastavit utrogestanem,ale asi to prostě nemělo být.
Držím všem pěstičky at vam to dobre dopadne!
Ahojky chtěla bych obnovit diskuzi…už pár dní trochu špiním
většinou když jdu na malou tak potom po utření, takovou tmavě hnědou barvu…pak je to zase dobrý a třeba další den znovu…nebo obden…myslíte, že bych měla jet do nemocnice?? nechají si mě tam?? ke své DR jdu až v lednu, abych něco nezanedbala
![]()
Ahojky holky,
prosím o radu. špinila jste některá i přes braní léku Duphaston? jsem v 9 tt těhotenství a ráno jsem objevila špinění – hnědé barvy? Beru Duphaston 3× denně…mám strach..díky
Já teda brala Utrogestan, ale ze začátku jsem taky trošku špinila. Jestli si nejsi jista, tak si brnkni na gyndu, nebo si tam zajed. ![]()
@poprvé těhulka Děkuju moc
..Utrogestan je v podstatě to samé…budu tam po 8h raději volat a uvidím, co mi řekne Dr. a u tebe bylo vše v pořádku? šla jsi na gyndu?
@Anonymní píše:
@poprvé těhulka Děkuju moc..Utrogestan je v podstatě to samé…budu tam po 8h raději volat a uvidím, co mi řekne Dr. a u tebe bylo vše v pořádku? šla jsi na gyndu?
Nemáš zač
Já tam tehdy jenom volala a dopadlo to tak, že za měsíc rodím
Držím pěsti ![]()
@poprvé těhulka A co ti řekla Dr. Jůů, tak přeju rychlý porod a krásné a zdravé mimi a děkuju… ![]()
@Anonymní píše:
@poprvé těhulka A co ti řekla Dr. Jůů, tak přeju rychlý porod a krásné a zdravé mimi a děkuju…
To už nevím
Ale myslím, že mi řekla, že mám pít vodu s citrónem a kdybych špinila dál, tak mám přijet. Zkus brnknout a uvidíš ![]()
@Anonymní píše:
@poprvé těhulka jj děkuju fakt moc![]()
Nemáš vůbec zač
Hlavně, ať ti to dobře dopadne
![]()
Ano, spinila jsem 2×. Jednou to nedopadlo, podruhe ano a mame trimesicniho koblizka ![]()
Ahoj maminy, jsem v 36+6tt a od vcerejska jsem zacala spinit. Stahy jsem dneska mela asi 3×. Beru horcik 2-0-2 a druheho mam cisarak. Uz jsem se v tom ztratila. Na poslicky to nevypada na to je to moc silne. Mam strach aby nebylo neco s miminkem nabo abych nezacala rodit driv bo mam GDM, epilepsii a miminko je hlavou nahoru… muj prvni porod trval dve hodky. Ani mi nestihly dat neco proti bolesti. Uz mam z toho nervy v kyblu. ![]()
@Milagros89 Jed do nemocnice, muze to byt blbost ale taky nemusi. Radsi stokrat zbytecne nez jednou pozde. A to tady nikdo pres net nepozna.