Špinění v těhotenství - Duphaston a Ascorutin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.5.10 10:41

Tak bohůžel to nevyšlo.Ve čtvrtek jsem potratila.
Snažili se to zastavit utrogestanem,ale asi to prostě nemělo být.
Držím všem pěstičky at vam to dobre dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
24.12.12 07:55

Ahojky chtěla bych obnovit diskuzi…už pár dní trochu špiním :oops: většinou když jdu na malou tak potom po utření, takovou tmavě hnědou barvu…pak je to zase dobrý a třeba další den znovu…nebo obden…myslíte, že bych měla jet do nemocnice?? nechají si mě tam?? ke své DR jdu až v lednu, abych něco nezanedbala :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.13 07:23

Ahojky holky,

prosím o radu. špinila jste některá i přes braní léku Duphaston? jsem v 9 tt těhotenství a ráno jsem objevila špinění – hnědé barvy? Beru Duphaston 3× denně…mám strach..díky

• Citovat
  • Upravit
3487
2.10.13 07:30

Já teda brala Utrogestan, ale ze začátku jsem taky trošku špinila. Jestli si nejsi jista, tak si brnkni na gyndu, nebo si tam zajed. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.13 07:31

@poprvé těhulka Děkuju moc :kytka:..Utrogestan je v podstatě to samé…budu tam po 8h raději volat a uvidím, co mi řekne Dr. a u tebe bylo vše v pořádku? šla jsi na gyndu?

• Citovat
  • Upravit
3487
2.10.13 07:33
@Anonymní píše:
@poprvé těhulka Děkuju moc :kytka:..Utrogestan je v podstatě to samé…budu tam po 8h raději volat a uvidím, co mi řekne Dr. a u tebe bylo vše v pořádku? šla jsi na gyndu?

Nemáš zač :hug: Já tam tehdy jenom volala a dopadlo to tak, že za měsíc rodím :) Držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.13 07:43

@poprvé těhulka A co ti řekla Dr. Jůů, tak přeju rychlý porod a krásné a zdravé mimi a děkuju… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3487
2.10.13 07:45
@Anonymní píše:
@poprvé těhulka A co ti řekla Dr. Jůů, tak přeju rychlý porod a krásné a zdravé mimi a děkuju… :kytka:

To už nevím :think: Ale myslím, že mi řekla, že mám pít vodu s citrónem a kdybych špinila dál, tak mám přijet. Zkus brnknout a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.13 07:53

@poprvé těhulka jj děkuju fakt moc :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3487
2.10.13 07:55
@Anonymní píše:
@poprvé těhulka jj děkuju fakt moc :hug: :kytka:

Nemáš vůbec zač :hug: Hlavně, ať ti to dobře dopadne :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
2.10.13 08:24

Ano, spinila jsem 2×. Jednou to nedopadlo, podruhe ano a mame trimesicniho koblizka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
15.8.14 20:30

Ahoj maminy, jsem v 36+6tt a od vcerejska jsem zacala spinit. Stahy jsem dneska mela asi 3×. Beru horcik 2-0-2 a druheho mam cisarak. Uz jsem se v tom ztratila. Na poslicky to nevypada na to je to moc silne. Mam strach aby nebylo neco s miminkem nabo abych nezacala rodit driv bo mam GDM, epilepsii a miminko je hlavou nahoru… muj prvni porod trval dve hodky. Ani mi nestihly dat neco proti bolesti. Uz mam z toho nervy v kyblu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.14 20:31

@Milagros89 a proč nejedeš do špitálu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
15.8.14 20:37

@martina.se nevim nejspis ze strachu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
15.8.14 20:51

@Milagros89 Jed do nemocnice, muze to byt blbost ale taky nemusi. Radsi stokrat zbytecne nez jednou pozde. A to tady nikdo pres net nepozna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí