Dítě ve 20

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
109
14.1.10 20:23

Dítě ve 20

.....

Příspěvek upraven 18.03.10 v 07:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12947
14.1.10 20:29

pokud máte kde bydlet ste připraveni proč ne…na jednu stranu ano máš čas…na druhou nač čekat a dopadnout jako my co nám to ve 30 nejde a roky letí :wink: dobrá máma muže být žena ve 20, i ve 40..tak jako ta špatná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Romulda
14.1.10 20:31

Ahoj SiMiikku, já ti fandím :-) Ano, je to brzo, ale je to vaše věc a ste zabezpečení, jak píšeš, to je taky důležitý. A budeš mladá maminka, až bude tvé dítě v pubertě, to je taky fajn. Já rodila v 28 letech a s odstupem času, kdybych to mohla vrátit, bych chtěla mít dítě dřív. A co se týče např. toho cestování, to můžete, až děti odrostou nebo s něma. Tak ti držím palce, na cizí řeči se vyprdni a klidně říkej, že to je přece tvoje věc.

• Citovat
  • Upravit
2466
14.1.10 20:33

Ahoj :lol:
Když jsem byla v 6 měsíci, tak mi bylo 20. Taky jsme miminko moc chtěli, i než jsem byla těhotná tak jsme byli svoji, Eliška je to nejlepší, co mám. :wink:
Jste zajištění, máte se rádi. Tak co! Je to tvoje miminko, ty ho nosíš a ty se o něj budeš starat! NIkdo ti nemá do toho co kecat! I mě dlouho trvalo si uvědomit, že je to moje dítě a já rozhodnu, co je pro něj nejlepší!
Užívej si těhotenství a na nějaké hloupé řeči se vykašli! Kdyby jsi chtěla, napiš SZ, můžeme pokecat.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
14.1.10 20:33

Ahojky dcera se mi narodila v devatenácti,neplánovaně,ale jsme všichni spokojeni,pokud máte peníze,bydlení,máte se rádi,tak není na co čekat-vlstně teď už čekáte-miminko:) :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.1.10 20:35

Ahoj, já otěhotněla ve 20, taky plánovaně (i když jsme nečekali že to půjde tak rychle) dnes mám roční holčičku a nevyměnila bych ji ani za nic :-) Na řeči se vykašli, je to tvoje dítě, ty ho budeš vychovávat. Můj otec měl taky řeči, ale bylo to moje a manželovo rozhodnutí. Teď je z malé celý poprděný a je to pyšný dědeček :-D

Příspěvek upraven 14.01.10 v 20:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
14.1.10 20:36

Ahoj.Je mi 24 let a mám 2 děti.Metříky vidíš.Adámek se narodil týden před mými 21.narozeninami.

Taky obě děti byly plánované,jen všechny okolnosti nevyšly,jak jsem si představovala.To se ale v životě stává.Dnes jsme dá se říct spokojení.Jsme na internetu,víc se o tom rozepisovat nebudu.

Taky si myslím,že není brzo.Všechno má svoje pro a proti.Každá strana má 2 mince.Ale já brzkému mateřství dávám jasně zelenou.Samozdřejmě,pokud máš kde bydlet,partner má práci.Nevím,proč by se na Tebe měli např.na úřadě dívat blbě.Dvacet let není zas tak málo a znám i těhulky 18leté,16leté.Aspoň já jsem na nikoho takového nenatrefila.

Jen jsem chtěla říct,můžeš mít všechno nastudované z knih,myslet si,že jsi připravená opravdu na vše.Ale realita je jiná.Mít dítě není to samé jako číst,jaké to je..To ale snad dá zapravdu každá žena,která je už matkou.Každopádně po miminku toužíš,je chtěné a zvládneš to jako my všechny ostatní.

Přeju spokojené těhotenství,krásné,zdravé miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
14.1.10 20:37

tak já první dítě měla ve 21letech. mám o 13 let staršího manžela tak, že jsme byli zajištěni, měli bydlení. Dnes máme 3 kluky a ničeho nelituji. cestujeme i s dětmi a babička občas pohlídá, tak můžeme i někam vyrazit. teď už jsou docela samostatný a můžeme podnikat všechno s dětmi. Každý ať má děti kdy chce a ostatní ať se nestarají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
14.1.10 20:40

dite

ahoj Simi na dite ve dvaceti neni brzo.Pokud ho chces ty a pritel . to je nejdulezitejsi. Ja nevidim duvod proc by to melo byt jako brzo?? z eto rekne nekdo jinej to uplne kasli , protoze starat se o toto dite budet ejen vy dva a ja jsem stejneho nazoru jako ty. ze nekdo porad neco dela dela a ve 35 letech zjisti ze dite ani nemuzou mit. preji ti hodne stesti a na lidi kolem se uplne vyprdni. ja otehotnela ve 22 letech muj byvalej manzel mel 20 let a chtel to dite amoc jsme se nanej tesily. makaly jsme nanem 9 mesicu takze mel mene nez 20 let:-) ve 20 letech nelizuji toho ani zanic. s atinkem ditet enejsem, al eto nas nerozdelilo dite to rozhodne ne. to vtom byly zase jeho kamiony a to ze byl vice pryc nez snami vis,? jen aby te to nevylekalo.
Me dite beru jako to nejuzasnejsi co jsem kdy vzivote dokazala.a mám ted o 8 let mladsího partnera kteremu je 18 le a ten hrozne deti miluje a sam rikal ze za 4 roky by miminko chtel. takze ti reji teda Vám hodne stesti a at jst ehodne stastni a nic vám a miminku nechybelo.

• Citovat
  • Upravit
1346
14.1.10 20:41

Ahoj Simík.Bud v klidu,naopak bych řekla,že začíná být zase dost mladých maminek.Já otěhotněla v 19ti (taky plánovaně) a vůbec bych neměnila.Teď se snažíme o druhý mimi dokonce…je to každýho věc.Dneska jsou takové možnosti,že člověk si užívá a vše zvládá a i když má prcky (i když je to někdy náročnější-ale jaký by to byl život,kdyby všechno šlo jak po másle)…Rozhodně bych se tím nenechala rozhodit :wink: Já měla to štěstí (nebo smůlu) že divně na mě koukala hlavně většina rodiny…Především přeji pohodové těhu a žádné komplikace :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
14.1.10 20:43

Ahojky
plně souhlasím se všemi tady… je to jen a jen vaše věc a všichni ostatní ti můžou políbit pr… :wink:
Já otěhotněla ve 20ti, teď je mi 21 a příští týden mám termín…taky jsem si častokrát vyslechla blbé kecy, ale s tím jsem počítala…Držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
14.1.10 20:53

Simíku já ve dvaceti vysadila antiko a v necelých 22 otěhotněla a taky jsem slyšela, že jsem mladá a zkazím si život. Víš co? je to můj život a dítě není zkažení naopak obohacení. Tohle jsem všem řekla. Takže každýmu je celkem prdlačka do toho v kolika si dítě pořídíš i kdyby v 15 tak je to tvoje věc.
Jenom prosím tě ne každá 35 letá maminka je maminkou v tomhle věku dobrovolně.
Jinak přeju hodně štěstí, pohodově těhulení a hlavně zdravé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
14.1.10 20:55

NENÍ TO BRZY.
Já rodila ve dvaceti a nyní ve třiceti. Přítel je také o 12 let starší. je to krásné a není to o věku.
Bud ráda že jsi zdravá a že to šlo, co by za to jiní dali.
Jinak ty kecy ostatních - počítám ,že takhle reagují spíš vrstevníci, kteří ještě nedospěli a chtějí si užívat. :dance: Nedokážu si představit, že mi někdo jako rodiče dává kázání když za jejich éry měli všichni v 18 prcka a musely se s bubnem vdávat.. a to tím stylem, že se sotva znali, neměli kde bydlet a jednou si štrejchli :mrgreen: :mrgreen:
Nebo možná právě proto, za nich to byla blbá situace a kdyby si oni mohli vybrat, tak počkají, no jo ale tenkrát, kdo nebyl ve dvaceti provdán byl divný…
Držím palce - budeš skvělá máma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.10 20:59

Jj souhlasím se všemi!!Je to jen a jen Tvá věc! Pokud se na to cítíš,tak proč ne!! Dřív byla ženská divná když byla ve dvaceti svobodná a bez dětí..a teď koukaj lidi divně že někdo chce dítě ve dvaceti.. :nevim: Nerozumím tomu! Držím palečky! Já budu mít sice první dítě skoro ve třiceti.. ale je to tím,že jsem prostě nepotkala toho pravého..kdyby ju,tak mam dítě určitě dřív! Tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
14.1.10 21:04

Ahoj,

neposlouchej druhy a bud rada, ze jsi udelala co jsi citila. Nevidim duvod proc by na tebe mel nekdo blbe hledet kdyz pujdes vyrizovat veci kolem. Ja byt tebou tak se soustredim na miminko a neposloucham okoli. Je to jen Vase vec druzi ti dite hlidat nebudou a na zivobyti ti taky nedaji. Tak co!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí