Dítě ve 20

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
15.1.10 15:34

Spíš si myslím, že je to v něčem jiným. Ona dělala VŠ a byla tam asi 2 měsíce a otěhotněla s mým bratrem znali se cca 4 měsíce, teďka spolu bydlí. Jenže ona každý dítě posuzuje se svým a dělá to takhle u nich v rodině a moje mamka jim docela toho hodně kupuje na malou a tak si asi myslí aby náhodou třeba moje dítě nebylo oblíbenější atd to je spíš ten důvod a i to tak vypadalo, když se to dozvěděla, že jsem těhotná, tak úplně vyváděla :-D . Ale mamka rozdíly dělat nebude. Ale až tady s ní nebude bratr, tak se do ní pustím :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
15.1.10 17:12

Tak já otěhotněla neplánovaně a dítko v 21. porodila a naprosto ničeho nelituju,setkala jsem se se soustrastnýma,odsuzujícíma pohledama,taky mě to mrzelo,štvalo,ale nakonec jsem se na ty lidi vysra…Doteď slyším,jé tak sestra má už druhé a ty hlídáš,slečno nechtěla byste si někam vyrazit?(jsem vdaná),apod.Nic si z toho nedělej.A takový lidi pošli do patřičných míst a klidně pěkně hlasitě.

Jo a co se týče sestry,mám podobnou zkušenost boužel ať řekneš cokoliv většinou to situaci ještě zhorší,ale mlčet je taky špatné,takže radím myslet si o zadní části těla,ale nenechat si zase vše líbit,pevné nervy a hodně štestí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
16.1.10 19:28

SIMIK,já vysadila antiko v 19,hned po škole a mimi pišlo v 21,pár dní před mými 22narozeninami,takže jsem si dalaten nejkrásnější dárek k narozeninám co si kdy žena může dát. A i když se nám tatík moc nevěnuje,tak nám je to jedno,já mám svýho malýho broučka a on má mě a psí kamarádku (a možná už brzy bude mít nového tatínka)..ale nikdy nebudu litovat toho,že jsem dítě měla v 21…taky mi všichni říkali,že je to brzo,že jsem ještě mohla počkat,jenže já po mimi toužila už od 19,tak co..a je to vždycky věc maminky jestli se na to cítí být připravená .. držím palečky a užij si těhotenství :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
16.1.10 20:35

Ahoj Simi,
neohlížej se na okolí.
Já mám 21 a skoro měsíčního chlapečka. Ze začátku to byl pro všechny taky šok a poslouchala jsem ty hloupé řeči,ale nedovedeš si představit jak jsou teď všichni šťastní!! Držíme palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
16.1.10 21:19

Z řečí si nic nedělej. Pro mě by sice bylo dítko ve 20 brzo, ale když se na to cítíš, kde je problém. Jen kdybys čekala ještě pár let a pak měla nějaký problém s otěhotněním, tak všichni co ti to teď rozmlouvali, by se divili, proč jste tak dlouho čekali. Lidem se nezavděčíš a co je ti do nich. Hlavně ať máš pohodové těhotenství a pak zdravé mimi a to je to hlavní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
17.1.10 20:45

Tak já taky přidám,
Já měla dceru v 17 taky jsem poslouchala hromadu řečí a málo jich nebylo,ale nikdy nebyl okamžik kdybych litovala,že jsme dceru měli.Začínali jsme s manželem od 0 a jak šel čas tak jsme si vše koupili nikdy jsme nestrádali,je to asi taky tím že se o nás manžel vždy postaral.No a ted ve 30. jsme zatoužili po třetím miminku,ale nák nám to nejde třetí měsíc se snažíme,tak doufám že to příde a když ne tak mám dvě krásné zdravé děti.Které jsou pro mě vším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
18.1.10 08:15

SiMiikk: Z řečí bych si nic nedělala, tvůj život za tebe ta rejpaka žít nebude a je snad tvoje věc, kdy jsi ty připravená mít dítě.

Ale proč proboha každá mladá matka se musí opřít do těch starších, které to dítě prostě mají později? To vážně existuje jen kariéra a cestování? To nikdo nepřipustí možnost, že ne každý potká svou lásku v 15 a ve 20 si ji bere? Že se někomu dítě nedaří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
31.1.10 00:22

Možná tím, že ti starší hučej do těch mladších, že jsou blázni :wink: :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
31.1.10 08:30

Já si myslim, že je jedno kdy se stane žena matkou, každá žena či má 20 nebo 35 může být máma bez rozdílu na věku..Já rodila v 19-ti 3 měsíce před svými 20-tinami a mám 4-měsíční miminko a myslím, že práce mi neunikne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
6.2.10 12:27

Holky musím s vámi plně souhlasit :pankac:

Mě bude za měsíc 20 a mám skoro půl roční holčičku. Taky jsem si toho hodně vyslechla, protože naše finančí situaci není zas tak tučná, ale na Samanthu ještě máme :wink: ! Mezi mnou a mužem to bylo plánovaně, ale rodině jsme to spíš podali jako naplánované. Můj táta se spíš přikláněl k názoru, abych šla na potrat(což já bych nikdy neudělala a dycky jsem si řekla, že když už to jednou přijde, tak ten život nachám žít). Máma ta mě sice bránila, ale keců k tomu měla taky dost. Mužovi rodiče jsou už hodně starý, tak si vňouče práli.

Nicméně si i dnes něco vyslechnu, ale Saminka je moje štěstí, které bych nikomu nedala a jsem hrdá na to, že jsem tak mladá mamina. Já a můj muž si myslíme, že starší rodiče si s dětmi moc nerozumí a co pak vůbec v pubertě.

Takže si hlavu nedělej a buď v klidu. Těš se z děťátka. Děti :andel: jsou dar, který je škoda promarnit :srdce: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
9.2.10 17:14

Ahoj, já jsem měla taky podobný problém jako ty. S přítelem jsme přemýšleli o miminku a řekli jsme si, že to necháme na přírodě. Vysadila jsem antikoncepci, a třetí měsíc snažení jsem na testu měla //. :lol:
Teď jsem ve 22tt a je mi 21. 8-) jsem šťastná, a na všechny kašlu. Vím, že se o mimčo postaráme dobře, hlavně mám velkou oporu v příteli. :palec: což je podle mě hodně důležité, abyste to chtěli oba dva.
Jinak držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
9.2.10 17:24

Nikdy se nezavděčíš

My se brali s manželem v 28 letech, což je dost pozdě. Nemuseli jsme. Měli jsme v plánu nejdřív zařídit dům a pak „na to vlítnout“. To si neumíš představit, kolik lidí nám, starým kmetům, vykládalo, že jsme prdlý, proč se jako bereme, když nemusíme, dokonce jedna známá prohlásila, že chceme jen bejt zajímavý a asi nevíme kam s penězma, když je cpeme do svatby. Tomu by ses zkrátka nevyhla ani za deset let, to ti garantuju. Je to jen tvoje věc. A buď ráda, že se nezařadíš mezi spoustu ženských, který ve třiceti zjišťují, že nemají ani dítě, ani chlapa a že jim ujíždí vlak. A věř, že jich je hrozně moc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.10 17:49

ahojky Simi me je taky 20 a cekam dite..taky me vsichni odsuzovali,ze jsem mlada,ze mam cas,ale uprimne me ty kecy vubec nezajimali…mala se ma narodit za mesic a ja se desne tesim…nekoukej na reci ostatnich a tehotenstvi si uzivej.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
1.3.10 19:52
SiMiikk píše:
Ahoj jsem těhotná a je mi 20. S přítelem jsme dítě plánovali. Peníze a bydlení máme. Jenže teďka už je toho na mě moc a musím furt od někoho poslouchat, že je to brzo a takový řeči a až budu vyřizovat ty věci kolem toho jak se na mě všichni budou dívat. Vím, že dneska je jiná doba a někdo dá rači přednost kariéře, cestování atd a pak chtějí dítě ve 35 a zjistěj, že je třeba pozdě.Tohle je můj názor. Už toho mám dost tohle poslouchat :-( , všem sem řekla, že je to náš život. Je tady někdo kdo měl miminko taky ve 20? Já jsem na to všechno připravená starat se o dítě, přece jenom s dětma mám zkušenosti.

Ahoj,tak mi je taky 20 a jsem v 36tt a miminko přišlo nechtěně,ale chceme ho.Taky se setkávám s tím,že někdo řekne,že je to brzo ve 20,ale co at si každý říká co chce.Já si myslím,že když máš někoho kdo tě má rád a je ti s ním dobře a víš,že s ním chceš být tak je jedno jestli ti je 20 nebo 30 :wink: To vůbec neřeš 8-o Já si třeba někdy připadám jak kdybych spadla z marsu když jdu například po tescu a všichni na mě čumí tak jak kdyby skrz prsty,ale co mi je po nich,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
1.3.10 19:59

Když jsem byla poprvé těhotná ve 24(což si myslím je tak akorát),slýchala jsem hodně řečí ,že je to brzo ,jak mě litují ,jestli to bylo chtěné…ble ble .No povětšinou to byly bezdětné ženy nad 30,které si myslely ,že začít se snažit v 35 je úplně optimální… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí