Dítě ve 20

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6336
14.1.10 21:07

ahojky, jestli ty i partner se na dite nejen citite, jste zabezpeceni, o male jste schopni se po vsech strankach postarat, tak okoli vubec neres… driv to bylo zcela bezne a dneska je fakt, ze se kazdy podivuje, kdyz ma zenska brzy ditko… ja taky mela brzy a nelituju a nikdy nebudu … drzim moc palce :potlesk: :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
14.1.10 21:13

Ahoj já si myslím,že brzy to není záleží jak se žena cítí být matkou já jsem dítě taky chtěla brzy,ale bohužel se nám to nějak nedařilo,ale teď se to povedlo.A na ostatní co ti říkaj,že je brzy se vykašli hlavně,že vy jste rádi,že budete mít miminko.Držím palečky ať vše vyjde dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
14.1.10 21:27

Ahojky, malej se mi narodil v 21 letech, byl hooodně plánovaný :-) Teď mu budou dva a je to naše největší štěstí na světě :-) Taky jsem si vyslechla, že je to brzy, ale já se na miminko cítila už od osmnácti.. Mám o osm let staršího manžela, brali jsme se v mých devatenácti, zařídili bydlení, já dva roky pracovala a rozhodli jsme se pro mimčo :-) S naším malým hodně cestujeme (moře, hory) a bez jakýhokoliv problému si prostě ten život užíváme ve třech :wink:
Myslím, že mateřství není o věku,ale o tom jak se na to mít dítě, kdo cítí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.1.10 21:35

Ahoj, mě je 21 let..za 3 týdny rodím a tímhle jsem si taky prošla, že jsem na to ještě mladá a nevyrovnaná..ale já všem říkám, že to jestli sem vyrovnaná a připravená na dítě vim sama nejlépe. a že budu ráda mladou a moderní maminkou…která když vychová dobře svoje dítě tak bude i mladou babičkou. každého věc kdy se cití být připravený na miminko..a ženská co ho má ve v 35 nebo 40 tak to dítě vychováva jinou metodou..ma o něj vetší strach..prostě tak celkově je to jiný..ja naopak fandim všem mladým maminkám…vždyt s dítětem neztrácíme život naopak život nám dáva jiný smysl!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
14.1.10 22:28

Ve 20 je brzo. Po 30 je pozdě.
1 dítě je málo. 3 děti jsou moc.
Nekojit je špatně. Kojit po roce je taky špatně.
Dávat dítě hlídat je sobecké. Být stále s ním je rozmazlování.
Matka, která jde brzo do práce, je krkavčí. Matka, který je doma dýl než 3 roky, je příživnice.
Ať uděláš, co uděláš, vždycky bude mít někdo kecy.
Přeju pohodové těhu a zdravé miminko, těch keců ještě bude… Ve 20 máš svého rozumu dost a víš, že jde o tvůj život, ne? Taky ti fandím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
14.1.10 22:42

Ahoj já teda upřímně když to vemu podle sebe tak ve 20 ani náhodou v 19 vypadneš ze školy do půl roku otěhotnět 8-o .. Od 20 do 25 moje nejlepší léta života…No možná je to tim,že moji rodiče byli takzvaně připravení na dítě ve 20 no a je jim pomalu 50 a ještě teď se nezvládají o sebe postarat :roll: :roll: Znám pár takových dvacítek co to mimi chtěli a pak ve 30 plakají,že si nic neužily.. Neznaj nic jinýho než děti +manžel :roll: :roll: :roll:
Ale každopádně,pro tebe by nemělo být důležitý co si myslí ostatní,ale co si myslíš ty a když se tady ptáš na to druhých tak si asi moc jistá nejsi ..........
Přesto vše co jsem zde napsala ti přeji zdravý uzlíček :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
14.1.10 23:03

Ahoj, tak jenom přihodím svoji zkušenost - první dítko ve skoro 27, druhé dítko 18 měsíců po prvním… Děti jsem chtěla do 30tky stihnout a myslela jsem si, že je to jedno jestli ve 20,25,27 letech… ale je to záběr, aspoň já to tak cítím… a když se kouknu zpátky, tak zdaleka nezvládám to co před 5ti, natož před 10ti lety!!! Pár let zpátky jsem proflámovala pár nocí v řadě a nebylo to skoro znát, teď skáču jednu noc kolem mimina a druhý den jsem na odpis! Jenom obdivuju ty co mají děti ještě později, nebo mají nějaké skryté rezervy ? :palec:
Vůbec neřeš jestli to není brzo a jestli se na to cítit nebo ne, jsi máma a hotovo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminabobina
15.1.10 07:58

...

od 17 let sem zila sama . dite ve 23 letech . klidne by bylo driv, kdyby ten pan pravej prisel driv. Dalsi dite chci ale az tak za 4 roky. ikdyz vim presne to jak uz tu bylo psane z epak uz to bude zaber . mylsim si ze mlade maminky jsou mnohem vytalnejsi maminky a vice si s detmi rozumi protoze knim maji blize.
Blbe kecy bud emit porad nekdo. chapu te ze dite chces a cekas a tesis se, ale ze spousta tech kecu te pak privadi na takove myslenky, ale prave proto si rekni ze jim vsem dokazes ze se pletou. A opet jak uz to bylo psane , tak kdysi bylo bezne rodit deti i v 18 letech a ja znam matku ktera rodila v 16 letech a lepsi matku a vernejsi manzelku bys neznala.takze hodne stesticka s miminkem a nez s ezatezovat tema kecama, tak se radsi uz koukej na stranky s vecma pro miminko :-)

• Citovat
  • Upravit
109
15.1.10 09:33

Děkuju vám za podporu. Z mý strany to vzali dobře, ale z přítelovi ne, hlavne jeho sestra pořád rejpe, přitom ta má dvakrát co říkat otěhotněla v 19, když ďála VŠ a o malou se nedokáže ani pořádně postarat, skoro pořád jí hlídám. A právě včera tady zrovna byla a říkala, že kdyby mohla, tak si taky počká a já jsem jí řekla tak proč si teda nebrala prášky? Ani odpovědět nedokázala. Ona to je taková mrcha přítelova sestra, závistivá strašně a ještě říkala, že se na mě stejně vyprdne to už mě dorazilo :cert: Jenže my se chceme příští rok brát :wink: Tak má smůlu no. Oni maj úplně jinou rodinu než my no, furt se tam pomlouvaj atak. A jinak mě to nevadí ať si na mě každej kouká jak chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
15.1.10 09:44

Ahoj,

prvni dite ve 21 letech (neplanovane) a druhe o rok a pul pozdeji. Manzel je jeste o dva roky mladsi nez ja.
Zrovna nedavno jsme se o nasich holkach bavili a vubec toho nelitujeme a za nic na svete bychom se jich nevzdali.

Pokud mate kde bydlet a financni prostredky, tak se na vsechny vykasli. U nas nastesti byla podpora prekvapive od obou rodin a musim rict, ze tchyne je z holek nadsena (mela 2 kluky) a moc mi pomaha at uz s hlidanim nebo osacenim deti.

Ja mela pred peti lety tooolik energie a byla jsem docela akcni i s detma. Vlastne nechapu, ze to moje telo zvladalo, ted uz je to horsi.

Jen jeden velky problem to ma. Pocitej, ze prijdes o kamarady. Me teda par holek zustalo, ale vubec to nezvladame casove. Manzel tedy prisel o kamarady vsechny a spatne se s tim srovnava. Ale proste oni maji jiny pohled na svet.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
15.1.10 11:11

Měla jsem mimi ve 21 letech a bylo to mé nejšťastnější období v životě. Těhotenství bez jakýchkoliv problémů (a to jsem měla havárku v autě) a porod v tom věku luxusní!!! U tebe není žádný důvod proč miminko nemít…vykašli se na okolí…asi závist nebo co… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
15.1.10 11:16

Ahoj, já taky měla starší ve 20l. Těhu sem byla v 19l.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
15.1.10 13:32

Ahoj,
připojuju se k názoru, že co je komu do toho :wink:

Mě se syn narodil těsně před 25. narozeninama a široko daleko (mezi kamarády i v rodině) jsem byla první. Jak psala terik, člověk pak nemá moc co s kamarádama řešit (když tebe zajímají očkování a je kdy končí pracovní doba :lol:). Ovšem, kdo si počká, ten se dočká. :wink: V rodině máme od léta dvě miminka (bratranec a sestřenice, oba starší než já) a já sloužím jako mateřská poradna :lol: :lol: :lol: Uvidíš, že jestli někteří kamarádi mají poznámky, že je to moc brzo, ještě rádi přijdou jednou pro radu :wink:

Ať vám všechno vyjde a jste zdraví a spokojení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
15.1.10 14:35

Simik - tak to ona je asi sesta nasraná, že už nebude mít od tebe to hlídání, když budeš mít svoje.. :lol: :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
15.1.10 15:32

Ahojky já měla prvního syna ve 20 sice pár lidí taky že je brzo ale většina nám to přála a byli v pohodě:)Ted čekáme druhý:)Pokud jsi na to připravená proč ne:)Na ostatní kašli:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí