Špinění v těhotenství - Duphaston a Ascorutin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
95
15.8.14 22:03

Třeba ti jen odešla hlenová zátka, mně se to taky stalo asi 14 dní před druhým porodem. Ale jestli se ti něco nezdá, tak si zajeď na pohotovost, oni ti hlavu neutrhnou. Jo a ty musíš na sekci jen kvůli poloze KP? Já tak rodila normálně, sice to bylo náročnější, ale pro mě přijatelnější, než si nechat říznout břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
15.8.14 22:31

@margaritha na sekci jdu kvuli tomu ze bych mohla dostat zachvat podcas porodu. Mam epi grand mal a v tehu ponevadz nemam leky to mam casto. Do toho mam cukrovku a to je prej nebezpecne pro dite. Prvni dceru jsem rodila taky normalne a bez komplikaci se to neobeslo. Vim ze ta predstava ze budu mit jizvu me desi ale pro me je dulezite aby s miminkem bylo vse ok. A kdyby se pri porodu neco stalo tak bych tim ohrozila hlavne dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
15.8.14 22:52

Aha, myslela jsem, že ten první porod byl vpořádku, to je pak jasné. Přeji hodně štěstí, ať jste oba vpořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.8.14 06:57
@Milagros89 píše:
@martina.se nevim nejspis ze strachu :(

takže radši budeš sedět doma a čekat, co se stane? Opět prostě nepochopim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.8.14 12:03

@margaritha Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
10.2.18 09:58

Ahoj, obnovuji diskuzi a doufam, ze nekdo prida zkusenost. Uz od sedmeho mesice spinim a nikdo nevi proc. Byla jsem dvakrat na pohotovosti, dvakrat u sve doktorky. Vse prekontrolovali a vse je v poradku, nikdo nic nenasel. Nyni sem v osmem mesici a spineni stale pokracuje. Setkal se s tim nekdo? Moc dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.18 10:38

@Dadu93 Může praskat nějaká cévka. Nemáš zácpu? Kdy se špinění objevuje? Já třeba od začátku těhotenství mám zakázaný sex. V sedmém začíná děloha tlačit dolů a vzniká tak i třeba tlak na čípek. Pokud je vše v pořádku, tak to asi není třeba řešit. Spodek máme prokrvenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
10.2.18 10:46

@Veronika.Berta moc dekuji. Spineni se objevuje stale, kazdy den a neni na nicem zavisle. Sex mam take zakazany a klidovy rezim dodrzuji. Jen doufam, ze je to vazne tim, ze je to vse prokrvene. Uz vidin katastroficke scenare :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.18 10:49

@Dadu93 Brala jsem na tohle Ascorutin, posiluje žilní a cévní stěny ;) myslím, že se může 4 tablety denně. Krabička stojí asi pajdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
10.2.18 10:52

@Veronika.Berta to beru taky, ale bohuzel nezabira..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.18 10:57

Tak ještě pít citronovou šťávu ve vodě.. víc udělat nemůžeš. Drž klidový režim, kdyby se něco dělo, tak upalovat do porodky. Pokud je čípek uzavřený a drží, tak to bude problém čípku. Bude to jen žilka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
10.2.18 10:59

Dekuju moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.18 11:09
:kytka:
  • načítám...