Těhotná?

5
17.1.10 13:05

Tehotna ?

Ahoj,
mam jeden dotaz. Uz asi treti den citim bolest v podbrisku a prsou. Bolest prsou byla takova, ze jsem se jich nemohla poradne dotknout. Beru anitikoncepci tak si rikam, ze je nesmysl, abych byla tehotna,ale na druhou stranu temito bolestmi normalne netrpim ani pred menstruaci necitim takovou bolest prsou. Take mam zvysenou chut k jidlu..snedla bych vse na co prijdu :-)
Predem dekuji za reakci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13758
17.1.10 13:11

Zkus si udělat test, takhle po internetu to asi nevyřešíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
17.1.10 13:11

Kup si test, takhle na dalku ti nikdo diagnozu neudela. A nebo se koukni do podobnych diskusi, jak holky s podobnymi priznaky dopadly, jsou jich tu mraky.
At to dopadne, jak si prejes!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
17.1.10 15:06

Nejlepsi bude, kdyz si koupis test a nebo jeste lepe, kdyz si zajdes na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.1.12 10:39

Ahojky,

asi už při nadpisu si říkáte další holka co si myslí, že ji řekneme jestli je těhotná nebo ne. Ale spíš se chci zeptat jestli někdo nemáte podobné zkušenosti. Asi začnu od začátku, snažila jsem se s exmanželem 4 roky o miminko, bohužel (teď tedy bohudík) to nevyšlo, zjistila jsem, že mě podvádí atd. ale to je jiný příběh. Teď se snažíme s přítelem, abych došla k jádru Ovulace byla 14.1, pravidelná MS měla dorazit 23.1 a stále nic. Už týden mně hodně bolí prsa, teda spíš bradavky a hlavně na dotek, sem tam jsem unavená a motá se mi hlava,sem tam mě bolí bříško a píchá mě v něm, a děložní čípek je tvrdý. Jinak nic jiného asi nepozoruju. Test jsem si dělala, poslední dnes ráno a byl negativní.Stalo se Vám někomu, že i přesto, že jste byla těhu, tak test byl čistý?

Díky moc za odpovědi, každá potěší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.12 10:46

Ahuj já mám třetí den spoždění blesti prsa a test nega:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.12 10:48

občas mě trochu pícha v boku,ale styk byl po ms tak na sto pro to těhu nenímale mám spožění a malinko přizanky mohu být asi i na ms ale ty prsa bolí po prví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.1.12 10:50

to čekaní je hrozný, fakt bych si mimi přála a vím, že by u nás měl co by si přal, jen prostě osud to chce asi jinak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.12 10:58

romisekRo u tebe to vypaá nadějně dej mi vědet teda.mně už by pry asu test ukazal tak že nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.1.12 11:01

mas spozdeni mensi nez ja jeste pockej co jsem cetla clanky tak nekdy i 14 dni po opozdeni vychazely holkam testy negativni a byly tehu, jasne dam vedet pockam jeste a pak pujdu na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.12 11:08

Jako že ještě muže být pozěji // no test oma mám ale počkám pač tomu neveřím.moc moc přeju i tobě // to musí být pocit držet pozitivní testík :andel: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.1.12 11:10

dekuji taky si myslim ze to musi byt skvely pocit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
28.1.12 11:15
romisekRo píše:
Ahojky,

asi už při nadpisu si říkáte další holka co si myslí, že ji řekneme jestli je těhotná nebo ne. Ale spíš se chci zeptat jestli někdo nemáte podobné zkušenosti. Asi začnu od začátku, snažila jsem se s exmanželem 4 roky o miminko, bohužel (teď tedy bohudík) to nevyšlo, zjistila jsem, že mě podvádí atd. ale to je jiný příběh. Teď se snažíme s přítelem, abych došla k jádru Ovulace byla 14.1, pravidelná MS měla dorazit 23.1 a stále nic. Už týden mně hodně bolí prsa, teda spíš bradavky a hlavně na dotek, sem tam jsem unavená a motá se mi hlava,sem tam mě bolí bříško a píchá mě v něm, a děložní čípek je tvrdý. Jinak nic jiného asi nepozoruju. Test jsem si dělala, poslední dnes ráno a byl negativní.Stalo se Vám někomu, že i přesto, že jste byla těhu, tak test byl čistý?

Díky moc za odpovědi, každá potěší.

Ahojky,
já jsem měla pslední MS 2.8.2011,další se vůbec nedostavila a když sem si někdy kolem 20.9.2011 dělala test,byl stále negativní,tak sem se radši objednala doktorovi,vysazovala sem prášky v červenci toho roku,takže sem nečekala že by to mohlo být tak rychlé,ale mohou to být možná i hormony.Bolest prsou mě doprovázela,byla sem bílá jak stěna a zvracela se-na to trpím do teď.
Ale tady to stejně nevyřešíme,můžeš si jen myslet,nejlepší je se objednat k DR. a říct to sestřičcce ať tě objedná co nejdříve. :D Držim palečky ať to dopadne jak si přeješ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
29.1.12 09:46

Ahoj holky,
také přinesu trochu dříví do lesa :D Poslední MS jsem měla 17.12.2011, další termín tedy byl 17.1.2012 - do teď nic, zpoždění tedy 13 dní. Dnes ráno (29.1.2012) jsem s i dělala test - negativní. Prsa mě nebolí, občas mě píchne v podbřišku, ale nic extra bolestivého, sem tam pocítím pobolívání v kříži, ale taky nic, co by extra stálo za řeč… tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bek
5954
29.1.12 09:58

tak vám holky přeji, ať ty dvě čárky máte :kytka: , vypadá to nadějně, ale raději bych si už zašla k dr, nečekala bych zbytečně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí