Těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
869
29.1.12 09:59
těhlikováVenyx píše:
romisekRo u tebe to vypaá nadějně dej mi vědet teda.mně už by pry asu test ukazal tak že nejsem.

Ahoj,
to taky nemusí být pravda. Moje zkušenost: 15 dní po vynechání MS - test negativní. cca 20dní po vynechání MS - test negativní, provedeno lékařem z moči, krev mi nebral, cca 27 dní po vynechání MS - termín u lékaře na vyvolávačku, raději ještě jen tak dělám další test - pozitivní! Takže dokud nedostaneš MS, stále máš šanci…v současné době opět řeším to samé, viz.můj dnešní příspěvek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.12 10:24

Tak snad nám ty mrchi nepříjdou já si zkouším vsugerivat ms třeba pravě nepříjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.1.12 10:53

holky diky za nadeji zatim stale nic jen bolesti prsou a sem tam silene pichnuti v brisku doufam ze to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.12 11:01

Musí nám to vyjít!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
29.1.12 11:48

No snad nám to vyjde… i když jsem skeptická… taky se u mě může jednat o anovulační cyklus…moje BT je mezi 36,4 a 36,5 …měřím si ji od 21DC a hodnota 36,5 je nejvyšší za celou tu dobu, dnes jsem 44DC…co jsem četla, tak těhu teploty jsou 37 a výš…ale viděla jsem i mnoho těhotenských grafů, kde 36,5 byla teplota už v těhu…tak nevím, nezbývá, než čekat…po své poslední zkušenosti, kdy se mi // ukázaly až 59DC a lékař to také dříve nezjistil, jsem nedůvěřivá ke všemu, krom čekání do 59DC :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.12 17:28

hlasím ž mám asi ms :,( ale strašně slabě asi se rozjede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.2.12 09:23

ahojky taky mi prisla i kdyz strasne slaba nicmene prsa me uz neboli takze se obavam ze to nevyslo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.12 09:25

Ach jo to je smula já měla také slabou a i po ms mě bolí prsa test dělat nebudu už tomu neveřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.2.12 10:04

uvidis pristi mesic i tehotne mohou mit MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janja
5.2.12 10:26
romisekRo píše:
Ahojky,

asi už při nadpisu si říkáte další holka co si myslí, že ji řekneme jestli je těhotná nebo ne. Ale spíš se chci zeptat jestli někdo nemáte podobné zkušenosti. Asi začnu od začátku, snažila jsem se s exmanželem 4 roky o miminko, bohužel (teď tedy bohudík) to nevyšlo, zjistila jsem, že mě podvádí atd. ale to je jiný příběh. Teď se snažíme s přítelem, abych došla k jádru Ovulace byla 14.1, pravidelná MS měla dorazit 23.1 a stále nic. Už týden mně hodně bolí prsa, teda spíš bradavky a hlavně na dotek, sem tam jsem unavená a motá se mi hlava,sem tam mě bolí bříško a píchá mě v něm, a děložní čípek je tvrdý. Jinak nic jiného asi nepozoruju. Test jsem si dělala, poslední dnes ráno a byl negativní.Stalo se Vám někomu, že i přesto, že jste byla těhu, tak test byl čistý?

Díky moc za odpovědi, každá potěší.

Ahojky i já mám zpoždění 5 dní a testík mě vyšel též negativně je ještě brzo,ale já mám vždy menstruaci přesnou tak už ted vím že je to určo těhu…počkám a v pátek udělám další a pak tam už ty dva proužky určo budou…

• Citovat
  • Upravit
869
20.2.12 22:43

Já hlásím, že stále nic, jsem 66DC, test negativní - ale jak jsem četla, nedá si jim opravdu moc věřit, a BT dnes 37,1 …k doktorovi jdu 8.3. … no to se zblázním z toho čekání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.5.14 21:17

AHOJTE HOLKY MAM DOTAZ k doktorce jdu az 20.5, coz je dlouha doba tak bych chtela vas nazor. Uz par tydnu mi byva po ranu nevolno, testy byly pokazde negativni, minuly tyden mi nebylo zrovna nejlepe, tak jsem si udelala opet dalsi test, druha carka se mi ukazala strasne slaba ale videt byla, delala jsem si to par dni pred menses… menses jsem tedy dostala, ale nevolnosti, malatnost a unava porad pretrvava.. je mozne ze bych byla tehotna, ikdyz jsem dostala normalni menses??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
5.5.14 21:20

Spis ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
5.5.14 21:22

Je to možné, i když se to teda stává výjimečně. Jsou tu na toto téma i nějaké další starší diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
5.5.14 21:27

@Darebačka je ji blbe uz par tydnu… to by musela byt tak v 8tt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie