Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,jsem tady uplne poprve a mela bych dotaz..Mela jsem clost.a pregnyl naposled v pulce cervence,ted mam zpozdeni 2d a test ukazuje // ,muze to byt z toho pregnylu,nebo uz ho v tele nemam.Zitra jdu k doktorovi tak su zvedava ale mam strach
je to uz vlastne mes.a pul bez injekci,tak prave nevim.
pregnyl z těla brzy vyprchá,určitě // nejsou z pregnylu,který sis píchla v polovičce července,já myslím,že můžu potichounku gratulovat
dekuju snad to bude pravda uz jsme se ani moc nesnazili,ted v zari melo byt umely opl.tak jsem na to vubec nemyslela jako pred tim.. ![]()
mirka, gratulujem, si tehu
![]()
maximalna davka pregnylu co sa dava ostava v tele maximalne 20 dni takze to urcite nie je nim ![]()
dekuji ale ta druha carka neni uplne zbarvena,ale videt ju volnym okem je. Uz 2test mi to ukazal a porad tomu nemuzu uverit,snazili jsme se 1,5r a ted jen tak najednou,zitra udelam znova rano. ![]()
a jeste muze byt ze me boli bricho jak kdybych to mela dostat?? ![]()
mirka, ciarka by mala kazdy druhy den stmavnut. tak testuj co to da ![]()
a ano, bolesti ako na ms su typickym tehotenskym znakom. ![]()
mozem sa opytat ze preco ste mali ist na umelko?
MIRKAaa píše:
a jeste muze byt ze me boli bricho jak kdybych to mela dostat??
Taky jsem to tak měla ![]()
no protoze muj pritel ma mensi procento pohybl.spermii,pak jsme zkouseli pregnyl a taky nic a proto doktor rikal ze muzem jit do umelka. Bylo to uz 1,5r snazeni a my uz moc chteli ![]()
Mirko, nam se prvni syn povedl po 2 letech, druhy po ruce a pul - meli jsme prave pred inseminaci a hrnuli nas do IVF rovnou , ale to jsme tedy odmitli neb se manzelovi diagnoza o dost zlepsila (z tezka oligoastenospermie - zadne progresivne pohyblive spermie) na temer normu, co se tyce rychlosti tedy stale dost zaostavajici , do toho ja mam zaklonenou delohu , takze to maj chudaci trochu dal. No vidis, a i presto mame dve deticky uz
. takze taky potichu gratuluju ![]()
asi jo,nikdy bych neverila co to udela kdyz na to clovek nemysli…uz jsm byla smirena s umelkem,tak ted jen at je vse ok.
myslím že jiné dlouho snažící se holky by už se mnou tolik nesouhlasily, ale důležité je že se Vám to podařilo
držím palečky at je opravdu vše ok, a můžeš se těšit na miminko ![]()