Jsem těhotná - po pregnylu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3424
28.8.10 08:13

Tak na UTZ nic videt nebylo poradne,jen ze mam zvetsenou del.sliznici,takze pravdepodobne jsem,vcera odber krve a v pondeli zavolat o vysledek…ja uz nechci cekaaaaat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
28.8.10 20:03

Mirko, zalezi na tom, kdy jsi neposled mela ten Pregnyl. V tele vydrzi vice jak 10 dni, ale pokud to bylo v polovice cervence, tak jsi uz za danou hranici.

Drzim palce at se drzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
28.8.10 20:21

mirko já bych se nebála, protože když jsem šla k doktorovi s tím že mám pozitivní těhu test tak taky nic neviděl jen říkal že mám zvětšenou sliznici, a za 14 dní už jsem viděla bít srdíčko :srdce: :srdce:

já myslím že jsi těhu, fakt myslim že jo:-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
29.8.10 13:39

to doufam,jen at je vse v poradku.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
29.8.10 13:40

no je to pres mesic co jsem mela posledni tak su zvedava teda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
6.9.10 20:55

Mirko,tak jak ti to dopadlo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
7.9.10 19:15

Ahoj holky,Mirce přeju ať to vyjde.Já mám za sebou druhou inj.Pregnylu tak jsem zvědavá jak to dopadne.První pokus nám nevyšel,prišla MS.Teď jsem týden po inj. a čekat další dva týdny bude zase náročné.Teď to uběhlo od minula docela dobře,jako psychika,tak musíme čekat.Někde jsem chytla rýmu,tak mám strach,že to tomu nepomůže,ach jo.Kdy mám zkusit testnout,jsem 20 den od MS.Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
8.9.10 09:37

tak nakonec to dopadlo dobre a jsem tehotna,uz me brali aji krev na ty vsechny testy a pristi tyden dostanu teh.prukaz,pokud bude vse ok,takze zas cekat do stredy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
8.9.10 09:40

Jo a Pavlo prala bych ti aby ten pregnyl zabral ale me to teda nepomohlo,protoze jsem porad cekala jestli MS prijdou nebo ne a tak svym spusobem jsem byla ve stresu. Az kdyz jsem se smirila s tim,ze pujdeme na IVF tak mesic pred tim a jsem. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
8.9.10 12:54

Jo,určitě opravdu hraje velkou roli ta psychika,však to znáš.Řekla bych,že je to lepší,míň na to myslíme,ale když přijde MS,tak to bolí,ale horší je že beru clostík a ten mi dává zabrat.Mám z toho blbou náladu,ale když to musí být,tak to těch pár dní vydržím.Přeju ti ať si to pěkně užíváš a jste oba v pořádku.Můžu se tě zeptat jestli si cítila že je něco jiného,když jsi byla pár dní těhotná,když to vezmeš zpětně.Díky a blahopřeju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
8.9.10 15:08

Jo ten clostyl.jsem mela taky a po tech hormonech jsem akorad nabrala 3kg.Ani jsem to na sobe nejak nepoznala,jen ze me porad pred Ms uz tak tyden boleli prsa a tentokrat ne a zaclo to az v ten den jak to melo prijit aj s podbriskem. A test jsem si delala 2d po ocekavane a byl krasne pozitivni. Dekuju taky drzim palecky at to klapne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
8.9.10 20:09

Jo je to super,že vám to vyšlo.Já mám tak za poslední dobu že mě taky před Ms bolelo v podbřišku a teď mám víc jak týden do příchodu a nic nebolí.Vím,že nic neuspěchám,že to co se má stát tak bude.Jsem víc unavená,ale to je vše moc brzo.Tak já dám pak vědět.Teď už máš jiné starosti,jak závidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
9.9.10 19:50

Hlavne to moc neres at to prijde kdy ma.Tak dej pak za ten tyden vedet jak ti to dopadlo,budu cekat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
19.9.10 09:47

Ahoj,tak jak ti to dopadlo??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
21.1.14 17:48

Nevíte jak to je s TT po pregnylu? jestli v případě těhu může druhá čárka vymizet a pak se zas objevit? nebo by měla jen zeslábnout a pak zas začít sílit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí