Manžel odmítá spermiogram

111
23.8.10 09:14

Spermiogram

Ahojky holky snažilky.
Dlouho sem tu nebyla, ale teď bych vás chtěla poprosit o radu. Po půl roce sem přestala brát clostík, pregnyl a duphaston a teď bych měla jít laparoskopii. Bohužel je problém v tom, že před tím musí jít manžel na spermiogram a ten odmíta. Měla ste některá taky takovou zkušenost? Mám vůbec šanci, že změní názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101578
23.8.10 09:23

Upřímně řečeno, tohle zkoušet na mě, tak bych ho dávno poslala do háje… Nám když se nedařilo, tak první 2 vyšetření, na které jsme byli objednáni (současně) bylo já na hormonální profil a on na spermio. Rozhodně bych do sebe necpala hormony bez zjištění, kde ten problém může být…
Nakonec z toho tedy sešlo, povedlo se přesně v tom posledním cyklu, ale to už sem nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.8.10 09:45

My sme právě věděli, že problém je u mě (neměla sem ovulaci), tak že doktorka léčila mě a manžel se zatím neřešil. ten přišel bohužel na řadu až teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
23.8.10 09:47

Tak takový problém jsem naštěstí neměla. Přítel se i těšil, že si vyzkouší něco nového a pak se všude chlubil… :lol: To by si taky mohl zkusit se dohadovat zda ano či ne když jsme chtěli mimi oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.8.10 09:53

Tak jak tak koukám, tak sem asi jediná, která má smůlu. Že zrovna můj manžel nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65322
23.8.10 09:54

Niko,u nás spermio problém nebyl…naopak,sám říkal,že by šel,ještě než ho poslali,aby jsme věděli,na čem je řekni mu,co všechno musíš podstupovat ty…jak se při tom cítíš a že on může udělat jen to nejmenší…
a pokud opravdu nechce jít do kabinky,nejde to „udělat“doma a dopravit jim to tam do nějaké určité doby????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.8.10 09:59

On je prostě paličatej a pořád dokola mi tvrdí, že dítě chce, ale normálně bez doktorů, takže nevím co si o tom mám myslet. O všem co podstupuju sem mu říkala už několikrát, ale názor to bohužel nezměnilo. Hlavně se bojím toho, že mě na tu laparoskopii ani nevezmou, kdzž nebude ten spermiogram. Kdzbz to šlo aspoň bez toho. A doma to udělat nemůžeme, protože Gennet je trošku vydálenejší a do hodiny bysme to tam nestihly dopravit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65322
23.8.10 10:27

Tak to je blbý…
nevím,jak na něj…asi m u říct,že to dítě chceš a pokud on nebude teda spolupracovat,tak s někým jiným :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101578
23.8.10 10:31

Nějak se mi vložilo to samé podruhé…
Zablblo mi připojení, omlouvám se.

Příspěvek upraven 23.08.10 v 11:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
23.8.10 10:45

Niko, takže manžel dítě chce, ale bez pomoci doktorů? Je dospělý, takže ať si uvědomí, že to někdy bez pomoci doktorů prostě nejde. Jít na spermiogram je to nejmenší, co pro to může udělat. Žena pak podstupuje mnohem náročnější vyšetření. Když jsem nemohla cca 9 měsíců otěhotnět, moje gynekoložka napsala pozvánku na spermiogram mému manželovi s tím, že se „VŽDY“ začíná s vyšetřením u mužů (z výše popsaného důvodu). Takže manžel bez mrknutí oka šel a pak si z toho dělal akorát srandu, že ho tam inspirovala krásná sestřička :mrgreen: Mimochodem, hned po tom jsem otěhotněla :dance: (prý manžel dostal strach, tak si dal záležet) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
23.8.10 10:52

Manžel je trošku sobec ne? :think:
Proč by měla být „chyba“ jen v tobě?
Je možné, problém byl s tvou OVU a pak je taky možnost, že i z manželovy strany je nějaký problém :nevim:
Prostě pokud chcete OBA mimčo tak pro to OBA něco musíte udělat :think:

U nás SPG problém nebyl, manžel byl snad 5krát a nikdy z toho žádné drama nedělal za což jsem mu nesmírně vděčná :hug:
Nikdy neřekl, že tam nepůjde nebo že se mu nechce … :palec:

Po domluvě v CARu jde přinést „vzorek“ i z domu, ale musí tam být max do hodiny - podrobnosti by ti řekli v CARu :wink:

• Citovat
  • Upravit
111
23.8.10 10:54

Bohužel už sem na něj zkoušela všechno a nic nezabírá. Mam čas ho přemluvit do začátku října, pak mám jít na tu laparku. Jinak my se snažíme asi 15měsícu a z toho šest bylo za pomoci hormonů, tak že tam asi nějakej problém bude kdzž se nezadařilo do teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
23.8.10 10:57

A co zkusit dát manželovi nějaké vitamínky?
Třeba je fakt chyba i u něho a vitamíny dost pomůžou :hug:

Je to škoda, že to menžel řešit nechce - zbytečně se oba trápíte :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20518
23.8.10 10:58

Dítě bez doktora, to už snad dneska ani nejde, ne? Teď nemám na mysli přímo IVF, ale co všechna vyšetření, ultrazvuky, co samotnej porod? To už se tak nějak tatínka netýká, co … ???? U toho sice bude, ale tak nějak ne přímo fyizicky, co????? :poblion: :poblion: :poblion:

Ještě bych pochopila, že vyšetření, které ho čeká, se mu ekluje, monžá se stydí, možná se to dotýká jeho chlapské ješitnosti. Jo, to možná jo. On totiž nikdy neležel s nohama dokořán přímo naproti dveřím a enechal si dělat prakticky v těle … jiný věci. Chtěla jsem napsat bolestivé a jinak hnusné, ale to bych to s tím horováním přehnala. Prostě chlapi jsou fakt citlicky přecitlivělí. Já to říkám furt dokolečka dokola. ženská vydrží víc než člověk!

No, sice jsem se hezky vypovídala, to ale bohužel nic neřeší … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.8.10 11:02

Ahojky Emilie,
hezky ses rozčílila, taky bych se takhle potřebovala vyřvat. třeba by se mi ulevilo a zlepšila by se i nálada. Děkuji moc povzbuzení, to teď potřebuju. Sem pořád tak trochu mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí