Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak at to Tvemu bratrankovi vyjde
Vzdyt mu muze jeho zena pomoci,ja jsem memu manzelovi take pomohla. Ono je to nekdy pro chlapi depresujici v tom nemocnicnim prostredi pa ![]()
Jo já vím hned jsem nu to volal a byla to pro něho ta nejcenněší informace jakou jsem mu mohla dát. Ještě jednou strašně děkuji za info. Jste skvělé!!!!!
papa ![]()
Ahoj holky mě trvalo rok než jsem manžela dostala na SPG.Až když jsem nás definitivně objednala do Pronatalu tak souhlasil.Na SPG při odběru jsem byla u toho musela jsem mu pomoci ani se mu nedivím je to strašně depresivní prostředí.No a bohužel bude muset na další odběr protože nás čeká IUI.
Jinak si myslím,že spousta chlapů se bojí toho zjištění,že chyba je v nich.
Oživuji téma. Manžel taky nechce jít na spermiogram. Snažíme se 10/11 měsíců. Dneska jsem dostala žádanku, a pustil se do mě že mi říkal ať vysadím antikocepci dřív.
Takže to vypadá, že to je ještě moje vina, že to nejde.
Kdybychom se snažili třeba dva roky, nastrkala bych do sebe x hormonu a chlap by mi řekl, že na spermiogram nechce, což je vlastně o tom, že se uspokojí, tak bych si řekla, že to dítě asi tak nechce a už bych do sebe nic dalšího nervala. Ženská musí sypat prášky, když jde na IVF, tak stimulace (není to zdravý proces), odběr pod narkozou a těhotenství taky není hitparáda, oproti všemu spermiogram nic není.
U nás už pohoda…on měl spíš strach. Že bude problém u něj
. To mi řekl, že nikam na další vyšetření nepůjde když to nedopadne dobře
. Každý rok chodil znova a ještě se s tím chlubil jak má dobrý plavce, oni ty chlapi jsou jesitni.