Manžel odmítá spermiogram

Napsat příspěvek
Velikost písma:
809
14.11.10 11:37

Tak at to Tvemu bratrankovi vyjde :palec: Vzdyt mu muze jeho zena pomoci,ja jsem memu manzelovi take pomohla. Ono je to nekdy pro chlapi depresujici v tom nemocnicnim prostredi pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hankasa
14.11.10 11:45

Jo já vím hned jsem nu to volal a byla to pro něho ta nejcenněší informace jakou jsem mu mohla dát. Ještě jednou strašně děkuji za info. Jste skvělé!!!!! :potlesk: papa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4
10.1.11 15:22

Ahoj holky mě trvalo rok než jsem manžela dostala na SPG.Až když jsem nás definitivně objednala do Pronatalu tak souhlasil.Na SPG při odběru jsem byla u toho musela jsem mu pomoci ani se mu nedivím je to strašně depresivní prostředí.No a bohužel bude muset na další odběr protože nás čeká IUI.
Jinak si myslím,že spousta chlapů se bojí toho zjištění,že chyba je v nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dou
1094
20.3.18 19:17

Oživuji téma. Manžel taky nechce jít na spermiogram. Snažíme se 10/11 měsíců. Dneska jsem dostala žádanku, a pustil se do mě že mi říkal ať vysadím antikocepci dřív. :,( :,( Takže to vypadá, že to je ještě moje vina, že to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
17.12.24 17:02

Kdybychom se snažili třeba dva roky, nastrkala bych do sebe x hormonu a chlap by mi řekl, že na spermiogram nechce, což je vlastně o tom, že se uspokojí, tak bych si řekla, že to dítě asi tak nechce a už bych do sebe nic dalšího nervala. Ženská musí sypat prášky, když jde na IVF, tak stimulace (není to zdravý proces), odběr pod narkozou a těhotenství taky není hitparáda, oproti všemu spermiogram nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dou
1094
17.12.24 17:13

U nás už pohoda…on měl spíš strach. Že bude problém u něj :mrgreen:. To mi řekl, že nikam na další vyšetření nepůjde když to nedopadne dobře :lol:. Každý rok chodil znova a ještě se s tím chlubil jak má dobrý plavce, oni ty chlapi jsou jesitni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí