Genetika po potratech

19.8.10 09:40

genetika po potratech

Ahojky holky! Chtěla bych se zeptat jak dlouho jste čekali na výsledky z genetiky, když jstepotratili. Já už jsem po dvou potratech v 8 týdnu, nyní jdu na genetiku, ale až 5.10. Chtěla bych se snažit zase o miminko, ale chci taky počkat na výsledky. A ještě co všechno se vyšetřuje, jen krev?
Díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1458
19.8.10 09:49

Já čekala na výsledky 3 měsíce,byla jsem v Hradci Králové.Vzali nám oboum krev a vyplnovali jsme dotazníky,tam bylo jestli z rodiny neměl nebo nemá postižení a tak.Pak to s námi konzultovala lékařka a to bylo vše.Přeji ti dobrý výsledek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
19.8.10 10:21

v genettu praha sme čekaly 5 týdnu, braly krev na mutace, homocystein-kys,list..protilátky, pak bežné hiv, tozmoplaz, ..manžovi spermo,bylo toho hodne..krev mi nevyšla už u nich, ale řekly že mám brát femibion, nevyšlo mi ani protilátky na spermie, to taky neřešily, po dalším potratu sem šla na imunii, a hematologii, a ..dostala sem anopyrín a v tehu miniheparín, krev i tam vyšla špatná…pak braly ješter chamidie, z moči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.10 11:11

Tak v Brně Veveří jsme čekali 3 měsíce :nevim: Ale řikali nám do měsíce, je fakt že se jim nějak srazila přítelova krev, tak jestli to nebylo tím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.10 12:35
dalča píše:
Já čekala na výsledky 3 měsíce,byla jsem v Hradci Králové.Vzali nám oboum krev a vyplnovali jsme dotazníky,tam bylo jestli z rodiny neměl nebo nemá postižení a tak.Pak to s námi konzultovala lékařka a to bylo vše.Přeji ti dobrý výsledek :palec:

Díky za odpověď!tak to je doceladlouhá doba mě říkala doktorka že když budou brát jen krev tak do 14dnů.ale budou brát jen mě.nevím jestli i partnerovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.10 12:38

díky moc!a otěhotněla jsi nebo ještě neplánujete?Já mám z té genetiky hrůzu,bojím se že už nebudu moct mít miminko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.10 13:37

Neboj určitě budeš mít miminko :srdce: Já potratila dvakrát téměř po sobě, no tak jsme šli na tu genetiku, a měsíc po výsledcích jsem byla těhotná, nyní začínáme 37. týden, ale taky se stále obávám, určitě Vám to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.10 14:18
sněhurka a nelinka píše:
Neboj určitě budeš mít miminko :srdce: Já potratila dvakrát téměř po sobě, no tak jsme šli na tu genetiku, a měsíc po výsledcích jsem byla těhotná, nyní začínáme 37. týden, ale taky se stále obávám, určitě Vám to vyjde :hug:

Jéééé tak to moc gratuluji!!!! Já si myslím že do toho taky praštíme.Určitě v říjnu bych chtěla,uvidíme. Jen že jsem potratila tak po sobě mi vrtá hlavou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
19.8.10 14:23
Sluníčko 1986 píše:
díky moc!a otěhotněla jsi nebo ještě neplánujete?Já mám z té genetiky hrůzu,bojím se že už nebudu moct mít miminko..

já měla 1 zmlklé těhu a jeden samovolný potrat genetika dopadla dobře,ale já to měla po IVF.Ted před měsícem opět zmlklé těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
19.8.10 17:39

My jsme čekali cca 2 měsíce. Krev brali mně i manželovi - karyotypy se vyšetřují u obou, trombofilní mutace jen u žen. Nic víc nám nezjišťovali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.10 18:27

Tak to mě mrzí,je to hrozné když se to stane…Všechny těhotenství si měla po IVF?Nebo se vám to podařilo i „normálně“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí