IVF a váha - jak zhubnout

20
20.8.10 10:30

IVF a váha

Ahoj holky,

máme za sebou první IVF a kromě hromady prášků a dobrých rad (některé z nich opravdu děsivé), jsme dostali za úkol zhubnout. Máte s tím někdo zkušenost, potřebuju pokecat, jsem z toho fakt špatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caty
20.8.10 10:33

Haha, též bych potřebovala zhubnout. Po porodu mám stále ještě deset kilo nahoře ze 33 a nějak se to nehejbe. Ale dala jsem si pauzu od hubnutí. Miminko další chceme příští rok, tak s tím ale budu muet něco udělat. Mi teda krom cvičení pomáhá i Hoodya spray.Předpokládám, že IVF nebylo úspěšné asi? Neboj, vyjde další.

• Citovat
  • Upravit
20
20.8.10 10:37

díky, to je hezký, když člověk slyší podporu. Opravdu nebylo úspěšný :-( naděje pořád žije, jen si teď s tou radou o nadváze připadám taková v pasti. Je mi 29 a v podstatě celej život nedělám nic jinýho než, že se snažím zhubnout - taky neúspěšně. Takže mám teď pocit, že žongluju s dvěma problémama najednou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
20.8.10 11:07

Teda a kolik ti řekl doktor, že máš shodit?
Já teda před IVF nadváhu neměla, ale teď už joooooo a mám co dávat dolů. Diety držím taky celej život.

• Citovat
  • Upravit
2845
20.8.10 11:07

Ahoj , já taky před IVF dostala úkol zhubnout. Asi to má něco do sebe, nezhubla jsem sice moc, ale i to možná pomohlo, protože se zadařilo. A vím , že můj dr. to doporučuje všem s nadváhou. Ríkal, že každé kilčo může pomoct . tak hurá do toho - pro mě to byla ohromná motivace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
20.8.10 11:16

ahoj, taky jsem festovní a čeká mě IVF a mám strach že to nepůjde kvůli váze, ale už jsem něco schodila, tak snad to bude k úspěchu stačit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
20.8.10 11:29

Holky a při jakém BMI vám doktor řkl, že máte shodit? No, já nejdu do dalšího než dám dolů aspon dvacet?

• Citovat
  • Upravit
12681
20.8.10 11:34

pokud máš lehkou nadváhu tak to nevadí, ale já mám minimálně 20 kilo navrch :zed: je to asi taky hlavní příčina proč nám to nejde přirozeně. No tak snad IVF pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
20.8.10 11:45

haha goldenko, já mam teď už dost právě po dvou etech braních homonů a těhu, ani antidepresiva tomu extra nijak nepomohla, šlo to po nich nahoru. Takže dolů musím dát dost a to jsem vždycky byla tak akorát, ikdyž jsem se teda musela hlídat dost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymnice
20.8.10 11:49

váha a otěhotnění jistě spolu souvisí, ale není to tak, že když má někdo nadváhu, tak nemá šanci!! mám známou a ta neměla nadváhu, ale byla silně obézní…doktor jí ani na IVF nechtěl, dokud nezhubněe, ale ona si to vydupala a zadařilo se napoprvé…a já s naprosto ideální váhou čekala 5 let a zadařilo se až po 4 IUI a 2 IVF - tak nesmutni a vzhůru do boje. co se týče rad jak zhubnout…neexistuje žádná univerzální pro všechny! je dobrý najít si třeba dobrýho trenéra v posilovně, kterej umí poradit i se stravováním i s cvičením a nebo navštívit nutričního poradce…každej má jiný metabolismus, jiný poměr tuku atd…každej potřebuje rady na míru. já můžu jen říct, že hubnout bez předchozí přípravy organismu na to nemá cenu - je dobrý detoxikovat - tedy nějaký bylinky, čaje, kapky, výborná věc je colonhydroterapie a lymfatický masáže - vše odstraní z organismu toxiny, který v těle vážou tuky a taky odvedou přebytečnou vodu z těla…po colonhydroterapii mají lidi dole většinou tak 3-5kg (usazeniny ve střevech) a po lymfatický masáži tak 2kg -to je voda! :palec:

• Citovat
  • Upravit
20
23.8.10 12:33

on mi neřekl kokrétní počet kil, řekl, že mám zhubnout, ani nebyl moc agresivní nebo naléhavej, to spíš já jsem si to strašně vzala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
23.8.10 12:34

já se teď trápím tím, že jsem zhubla pšt kilo a myslím, že je to strašně málo, jako by nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
23.8.10 12:37

No u nás je ten hlavní probém kvalita spermatu, o mě až zase tak nejde, ale mám pocit, že když se člověk vyrovnává s takovou věcí jako je IVF, nemyslím si, že se dokážu vyrovnat s depresema z toho, že nehubnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
23.8.10 12:48

nervovat se z toho, že nehubneš, to Ti opravdu moc nepomůže - musím říct, že já jsem si radši dala po neúspěšným pokusu 3/4 roku pauzu, protože jsem věděla, že když nebudu v pohodě, tak se to taky nemusí podařit. a vyplatilo se. takže klidně zkus zhubnout a nedávej si limit kila,ale spíš to, aby ses cítila dobře, aby ses sobě líbila a byla ze sebou spokojená. moje kamarádka třeba hubla tak, že si jako motivaci koupila nějaký hezký oblečení o číslo menší a vždycky měla strašnou radost, když si je mohla vzít na sebe :-) držím palce, hlavně ať se zadaří a věř, že se zadaří i přes nějaký to kilo navíc :palec:

• Citovat
  • Upravit
20
23.8.10 12:53

díky, když já jsem sama se sebou v podstatě spokojená už teď a trvalo mi douho než jsem se mířila s tím, že hold miss ze mě nebude. Proto se teď strašně bojím se v tom hrabat. Slyšela jsem i o takovejch, co zkončili na psychině. Jsem hrdá na to, jak jsem v relativním klidu zvládla první IVF. Ale bojím bojím co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí