IVF a váha - jak zhubnout

Napsat příspěvek
Velikost písma:
177
10.4.20 17:36

Kolik vám je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
10.4.20 17:46

Váha může a nemusí být problém, jestli jsi dle gynekoložky ok, tak by to problém být neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.4.20 17:46
@Anonymní píše:
Dobrý den, letos chceme jít s partnerem do caru a já jsem při těle, sice dlouhodobě držím dietu, ale že bych zakrátko byla tintítko, asi ne. Kolik je nutné mít při těch zákrocích kg. Mám v současnosti 125 kg, něco snad ještě shodím, ale bojím se, že nás pak vyhodí z caru, kvůli mé váze, tělo prostě nehubne a nehubne. Zhubnu max. 5 kg a pak se to zastaví. Partner je normální váha, takže asi vada bude v té váze, ale než zhubnu 20 kg a více, tak uběhne dlouhá doba a my nemůžeme čekat dlouho kvůli věku nás obou. A teď, co dělat. Snažíme se i doma, ale jestli je velký problém moje váha, tak to dítě nebudeme mít nikdy. Podle gynekoložky jsem já v pořádku.

Najdi si dobrého výživového poradce, při téhle váze to jde na začátku docela rychle, když dobre jiš. A treba to behem toho zvladnete sami. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
10.4.20 17:48

To půjde, určitě, ať to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.20 17:50

@subrag mě je 38 a partnerovi 45, v hubnoucím režimu jsem dlouho, ale na váze to vidět není

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
10.4.20 17:52
@Anonymní píše:
@subrag mě je 38 a partnerovi 45, v hubnoucím režimu jsem dlouho, ale na váze to vidět není

Evidentne neco delas spatne. Kolik meris a jaky je tvuj jidelnicek? Staci nejaky nastrel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.20 18:02

Ja vazim vic nez ty a otehotnela jsem dvakrat uplne prirozene a zadny problem. Nemusi to byt vahou.

• Citovat
  • Upravit
1702
10.4.20 18:07

Taky bych se zaměřila na to, proč ti nejde zhubnout. Může tam být nějaký skrytý problém, který je nepříznivý i pro to těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
10.4.20 18:13

Nechala bych si vyšetřit štítnou žlázu- hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.20 18:16

@ontarova.stara měřím 182 cm, k snídani mám většinou ovesnou kaši s ovocem, někdy jogurt s ovocem, ten málokdy, k svačině ovoce nebo oříšky, k obědu rýži s kouskem masa a zeleniny nebo brambory, těstoviny. k svačině ovoce nebo zeleninová polévka a k večeři buď to samé, co k obědu nebo jen vyměním přílohu. Bylo mi od dr. řečeno, jestli to není také psychologické, to že chci zhubnout kvůli dítěti, tak se tělo nějak brání. U nás asi bude problém psychologický.

• Citovat
  • Upravit
1702
10.4.20 18:21
@Anonymní píše:
@ontarova.stara měřím 182 cm, k snídani mám většinou ovesnou kaši s ovocem, někdy jogurt s ovocem, ten málokdy, k svačině ovoce nebo oříšky, k obědu rýži s kouskem masa a zeleniny nebo brambory, těstoviny. k svačině ovoce nebo zeleninová polévka a k večeři buď to samé, co k obědu nebo jen vyměním přílohu. Bylo mi od dr. řečeno, jestli to není také psychologické, to že chci zhubnout kvůli dítěti, tak se tělo nějak brání. U nás asi bude problém psychologický.

Moc toho nejíš, ale možná tam máš hodně sacharidů (záleží na množství)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
10.4.20 18:23
@Anonymní píše:

Jakoze vlastne dite nechces?

Jinak to, ze nekdo otehotni se 120 kg lehce, nebo po 40 veku, beru jako nahodu, u vetsiny je nadvaha nebo vek problem. Pry i 10 % dolu uz muze pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
10.4.20 21:07
@Anonymní píše:

A co ketodieta? Tou se da zhubnout dobre i za dva měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.20 23:19

@martina bl a ta ketodieta se dá držet do konce života nebo jen nějaké období.

• Citovat
  • Upravit
2003
11.4.20 06:00

Prosím tě, pokud chceš opravdu trvale zhubnout, tak se vykašli na diety a změň životní styl. Klidně postupně. Kvůli IVF bych teď nestresovala navíc ještě s váhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí