Těhotná - kdy testovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2250
16.5.21 12:30
@Anonymní píše:
Děkuju vám za příspěvky :kytka: Snažíme se už přes rok a právě že každý měsíc testuju jak blázen, ale teď bydlíme na vesnici a lékárna je daleko (naštěstí :D ) a mám poslední jeden test, tak ho chci využít když už by fakt mělo být něco vidět :D

ja rikam alespon tyden po vynechani MS… aspon tam uz bude neco videt a kdyby to melo byt chemicky a odeit pripadne s ms tak aspon nebudu sklamana, ze jsem tam mela oplodneni vajicko, ktere se stejne neudrzelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petronela99
16.5.21 12:43

Chápu, tak jestli máš pevnou vůli, vydrž, je to určitě lepší :) já pak testovala i další dny abych věděla, jak čárka sílí. To mě uklidňovalo.. A pokud se nepovede tento měsíc, zkus Drmek od Adiel. Taky jsme se snažili delší dobu a po nasazení Drmku jsem ten měsíc otěhotněla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.21 20:27

@Petronela99 Mockrát děkuji za radu :kytka: já zkoušela kontryhel, nějaký vitamíny na podporu početí, kapky na podporu početí, ale bohužel bez úspěchu. Určitě to zkusím :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Petronela99
16.5.21 20:39
@Anonymní píše:
@Petronela99 Mockrát děkuji za radu :kytka: já zkoušela kontryhel, nějaký vitamíny na podporu početí, kapky na podporu početí, ale bohužel bez úspěchu. Určitě to zkusím :kytka:

Určitě zkus, a dej prosím když tak vědět do zprávy, jak ti to sedlo. Poradila jsem to takhle dvěma kamarádkám a obě taky do měsíce otěhotněly. Tak jsem zvědavá, jestli to má opravdu takovou moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.21 20:45

@Petronela99 Ty jo tak to zní nadějně :) už jsem si ho objednala, takže určitě pak dám vědět. A užívala si ho až po menstruaci a jednu nebo dvě tablety denně?

• Citovat
  • Upravit
Petronela99
16.5.21 21:39
@Anonymní píše:
@Petronela99 Ty jo tak to zní nadějně :) už jsem si ho objednala, takže určitě pak dám vědět. A užívala si ho až po menstruaci a jednu nebo dvě tablety denně?

Začala jsem první den menstruace 2 kapsle denně (myslím, že jednu večer a jednu ráno - ale to už si nejsem jistá, jestli jsem je nebrala naráz) a po ovu jen jednu do pozitivního testu, pak jsem vysadila.. Ale tak třeba ti to vyjde už tento měsíc a ani ho nebudeš potřebovat. To by bylo nejlepší :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex