Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Děkuju vám za příspěvkySnažíme se už přes rok a právě že každý měsíc testuju jak blázen, ale teď bydlíme na vesnici a lékárna je daleko (naštěstí
) a mám poslední jeden test, tak ho chci využít když už by fakt mělo být něco vidět
ja rikam alespon tyden po vynechani MS… aspon tam uz bude neco videt a kdyby to melo byt chemicky a odeit pripadne s ms tak aspon nebudu sklamana, ze jsem tam mela oplodneni vajicko, ktere se stejne neudrzelo.
Chápu, tak jestli máš pevnou vůli, vydrž, je to určitě lepší
já pak testovala i další dny abych věděla, jak čárka sílí. To mě uklidňovalo.. A pokud se nepovede tento měsíc, zkus Drmek od Adiel. Taky jsme se snažili delší dobu a po nasazení Drmku jsem ten měsíc otěhotněla.
@Petronela99 Mockrát děkuji za radu
já zkoušela kontryhel, nějaký vitamíny na podporu početí, kapky na podporu početí, ale bohužel bez úspěchu. Určitě to zkusím ![]()
@Anonymní píše:
@Petronela99 Mockrát děkuji za radujá zkoušela kontryhel, nějaký vitamíny na podporu početí, kapky na podporu početí, ale bohužel bez úspěchu. Určitě to zkusím
Určitě zkus, a dej prosím když tak vědět do zprávy, jak ti to sedlo. Poradila jsem to takhle dvěma kamarádkám a obě taky do měsíce otěhotněly. Tak jsem zvědavá, jestli to má opravdu takovou moc ![]()
@Petronela99 Ty jo tak to zní nadějně
už jsem si ho objednala, takže určitě pak dám vědět. A užívala si ho až po menstruaci a jednu nebo dvě tablety denně?
@Anonymní píše:
@Petronela99 Ty jo tak to zní nadějněuž jsem si ho objednala, takže určitě pak dám vědět. A užívala si ho až po menstruaci a jednu nebo dvě tablety denně?
Začala jsem první den menstruace 2 kapsle denně (myslím, že jednu večer a jednu ráno - ale to už si nejsem jistá, jestli jsem je nebrala naráz) a po ovu jen jednu do pozitivního testu, pak jsem vysadila.. Ale tak třeba ti to vyjde už tento měsíc a ani ho nebudeš potřebovat. To by bylo nejlepší ![]()