Těhotná, riziko potratu?

31.10.16 09:46

těhotná ale potracim?

Ahoj holky! :dance: dělala jsem testik. Měla jsme tam jasnou červenou čárku a ducha… Testovala jsem druhý den byl tam zas ale o něco světlejší než na zacatku. Pak večer jsem dostala slabé krvaceni :-( nebolelo mě bříško nic. Ale raději jsem zašla na pohotovost dělali mi HCG test a neměli tam nic. Vzaly krev bylo to pozitivní. Dělali mi utrazvuk a začala jsem krvácet ještě víc :-( za 4 dny mám jít na kontrolu zda tam něco uvidí a pokud ne tak se to vyplavilo s krví :,( :,( máte někdo zkušenost děkuji za uklidnění jinak jsem 3+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7837
31.10.16 09:52

@Michaela1990 asi se spíš připrav na to, že jsi potratila. Jsou ženy, který občas i zašpiní, ale je to spíš výjimka. Mě doktor říkal, že měsíčky můžou přijít se zpožděním 2-3 týdny. Ty potraty jsou v takhle raným těhotenství bohužel normální. Mě se to stalo v červnu, měla jsem být už 6+ něco, HCG bylo jen 1200 a pak se rozjeli měsíčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
31.10.16 09:52

Kdybys netestovala driv nez po zpozdeni, tak bys o tom ani nevedela. Asi biochemicke tehu.

• Citovat
  • Upravit
31.10.16 09:55

To mě mrzí :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
31.10.16 09:57
@Michaela1990 píše:
Ahoj holky! :dance: dělala jsem testik. Měla jsme tam jasnou červenou čárku a ducha… Testovala jsem druhý den byl tam zas ale o něco světlejší než na zacatku. Pak večer jsem dostala slabé krvaceni :-( nebolelo mě bříško nic. Ale raději jsem zašla na pohotovost dělali mi HCG test a neměli tam nic. Vzaly krev bylo to pozitivní. Dělali mi utrazvuk a začala jsem krvácet ještě víc :-( za 4 dny mám jít na kontrolu zda tam něco uvidí a pokud ne tak se to vyplavilo s krví :,( :,( máte někdo zkušenost děkuji za uklidnění jinak jsem 3+6

Nechci to psát necitlivě, ale realita je taková.

Až 1/4 všech těhotenství končí tzv. ranou těhotenskou ztrátou.
To znamená, že velmi časné těhotenství skončí zhruba v době, kdy by měla žena dostat menstruaci.

Lékaři to dlouhou dobu nevěděli, neměli šanci, jak to zjistit. Žena ani nevěděla, že je těhotná. Prostě dostala „menstruaci“.

V současnosti díky kombinaci velmi citlivých testů a zároveň motivovaných žen, které si je dělají velmi brzo, vyšlo najevo, že to tak je.

Lidské tělo skrývá řadu dosud neobjevených tajemství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15443
31.10.16 09:59
@Michaela1990 píše:
Ahoj holky! :dance: dělala jsem testik. Měla jsme tam jasnou červenou čárku a ducha… Testovala jsem druhý den byl tam zas ale o něco světlejší než na zacatku. Pak večer jsem dostala slabé krvaceni :-( nebolelo mě bříško nic. Ale raději jsem zašla na pohotovost dělali mi HCG test a neměli tam nic. Vzaly krev bylo to pozitivní. Dělali mi utrazvuk a začala jsem krvácet ještě víc :-( za 4 dny mám jít na kontrolu zda tam něco uvidí a pokud ne tak se to vyplavilo s krví :,( :,( máte někdo zkušenost děkuji za uklidnění jinak jsem 3+6

3+6, to není ještě ani termín menstruace? Nebo je to překlep? Jediné, co proto můžeš v tuhle chvíli udělat, je pustit to z hlavy a nenervovat se. Teď je to opravdu jen na přírodě. A jak píše @Verun83 příště testovat až při zpoždění MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
31.10.16 10:01

To je tím postupem vědy…kdyz mi bylo 18 (v 80.letech), potvrzovalo se těhu a dávala průkazka po ukončení 3 měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.16 10:02

Ms mám dostat 2.11. Ale od pátku krvacim :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
31.10.16 10:04
@Michaela1990 píše:
Ms mám dostat 2.11. Ale od pátku krvacim :/

Myslím, že to asi bude jak píšu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
31.10.16 10:04
@ivvet píše:
To je tím postupem vědy…kdyz mi bylo 18 (v 80.letech), potvrzovalo se těhu a dávala průkazka po ukončení 3 měsíce…

Myslím, že průkazka se dává stále po 3. měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
31.10.16 10:05

@Michaela1990 měla jsem to podobně, prostě „to“ odešlo s opožděnou MS. V dalším těhu jsem pak špinila a lehce krvácela až do 24tt.
Takže to může být tak, i tak. :nevim:

Příště testuj po zpoždění, nebudeš alespoň tak zklamaná. A nic si z toho nedělej, takhle končí spousta těhotenství v rané fázi. :hug: :hug: :hug: :hug: Přístě se to povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102474
31.10.16 10:07
@Bábrdl píše:

Každý doktor ji dává jinak… já ji třeba dostala asi v 9tt, abych ji už měla na NT screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
31.10.16 10:12

@Michaela1990 promiň, ale proč chodíš na pohotovost, když ještě nemáš termín ani měsíčky? Co jsi jako řekla doktorovi?
To by mě v životě nenapadlo, beru to tak, že příroda si umí poradit a vše odejde. Pro příště, k doktorovi by se mělo jít NEJDŘÍV až 6 neděl od posledního cyklu. Pokud do té doby začneš krvácet, tak to v žádným případě neřeš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
31.10.16 10:13

@Izie souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
31.10.16 10:17
@Bábrdl píše:

Já jí dostala v 11 tt, myslím, že každý doktor to dělá jinak.

@Michaela1990 Proč testuješ před MS? Jen sis přivodila zbytečné zklamání, pokud to je opravdu tak, že plod odejde, což se prostě stává, jen o tom ženy často ani neví.
Souhlasím s @Izie . Já chápu, že toužíš po miminku, ale chtělo by to trochu se zklidnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí