Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Mam dotaz ☺všude čtu jak se ukazují // už 11-14 DPO. Ovu jsem mela dle ovulacnich testu a hlenu 10.10., lut. fázi mam tak 15 dni. Tedy MS čekam každou chvíli. Ale neodolala jsem a udělala si TT.
a negativní. Ani náznak //. Mohu se zeptat myslíte, že je ještě sance, aby byl pozitivní? Prsa mne boli, ale muže to byt i PMS. Co je asi jine, mam strasne větry, jinak se necítim nějak jinak.
byl na tom někdo podobě, a prece jen měl //.
Mela jsem druhou hodne slabou carku 17 dni po ovulaci.. Zretelna byla o dalsi dva dny pozdeji.
Dálnici sem měla tři dny před menstruací, jako než sem vylezla z wc..ale holky ti napíšou, že to má každá jinak, já to měla pokaždý stejně
Já jsem měla ducha na testu až 4 dny po očekávané menstruaci. Podotýkám, že ducha. Víš, jak se říká, že až to nečekáš a vykašleš se na to, zjistíš, že jsi v tom? Já dělala miliardu správných věcí, abych byla v tom. Pořád jsem všechno pozorovala na svém těle, nemyslela na nic jiného. Pak jsem si řekla, že do vánoc na to kašlu (byl konec listopadu), pila jsem víno, dávala jsem si denně horké vany, chodila do sauny, na masáže, na večírky a buch, byla v tom.
Ahoj všem, prosím o radu.je mi 38 let a moc si přejeme Mimi.mam dva dny do menstruace spoustu pocitu mi říká že to asi vyšlo, ale mamatest 10 byl i dnes ráno negativní??? ![]()