Den menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33
22.10.16 12:50

Den ms

Chtěla bych ze zeptat
Poslední MS byla 25. 9. - 1.10.
V den ovulace jsem měli pohlavní styk a dnes 22.10. se měla dostavit MS, ale nedostavila. Dnes v noci jsem chodila počád na WC, bolela mi hlava jako ještě teď, pálení v krku a bolest zad. Od 17. 10., takže 5 dní si měřím BT a teplota je 36,7 a nebo 36,6, střídá se to. Ano, nejjednodušší je test, ale pro něj se bohužel dostanu až v pondělí, proto prosím o radu, je tohle možné těhotenství? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
22.10.16 12:54

Jestli jsi mela nechraneny styk, urcite to mozne je…ale dle priznaku to muze byt i viroza :nevim: Bez testu nic nevymyslime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27604
22.10.16 12:54

Tak dnešek ještě neskončil možná to ještě dostaneš a nebo jsi těhotná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.10.16 12:58
@beruska9 píše:
Jestli jsi mela nechraneny styk, urcite to mozne je…ale dle priznaku to muze byt i viroza :nevim: Bez testu nic nevymyslime.

Ano, byl to nechráněný styk. :) Ano, vím, že by to mohla být viróza, ale právě že na ty já vůbec netrpím, neříkám, že ji chytit nemohu, ale proto jsem se chtěla zeptat zda to může být i známka těhotenství. Ale mockrát děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27604
22.10.16 13:01

Pálení v krku není těhotenský příznak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.10.16 13:03
@ka2ka píše:
Pálení v krku není těhotenský příznak :nevim:

To bylo snad jen hodinu a dobrý už, jen ty záda a ta hlava. A 3 dny po ovu průjem. Tak uvidíme, ale děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
22.10.16 13:05

Já tedy nevím, BT sem nikdy neměřila, jen když sem si myslela, že sem těhotná a to se držela teda fakt vysoko, takže za mě bych se spíš přikláněla k viroze, ale já sem teda nikdy takhle ty příznaky neřešila, přijde mi to na hlavu, jako chodím na wc a pálí mě v krku a tak, člověk si vsugeruje všelicos :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27604
22.10.16 13:05

@nikolazz to může být tak i tak vydrž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
22.10.16 13:16

Nejlepší si je koupit těhotenský test a ten ukáže..já měla kolikrát těhu příznaky a těhotná nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
22.10.16 13:20

Teplota sama o sobě ti nic neřekne, pokud neměříš celý cyklus. Nemáš ji s čím porovnávat. BT se drží nahoře nejen v těhotenství, ale v každem MS cyklu, klesá většinou až těsně před MS nebo první den MS. Stejné příznaky jsou při viróze, počkej do toho pondělí, pokud MS nedorazí a pak testuj. 3 dny po ovulaci průjem :nevim:, to nějak podle tebe souvisí s těhotenstvím? To by případné oplodněné vajíčko ještě nebylo uhnízděné a možná ani ještě v děloze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
22.10.16 14:14
@nikolazz píše:
Ano, byl to nechráněný styk. :) Ano, vím, že by to mohla být viróza, ale právě že na ty já vůbec netrpím, neříkám, že ji chytit nemohu, ale proto jsem se chtěla zeptat zda to může být i známka těhotenství. Ale mockrát děkuju :)

Tak to, ze mas dostat ms a zatim nedorazila samozrejme znakem byt muze. Ostatni jsou hodne neprukazne - muzou byt z jineho duvodu a treba paleni v krku bych fakt a tehotenstvim nespojovala, i kdyz tady uz uverim vsemu :D Jak uz tady je uvedeno, ani ta BT sama o sobe nic nerekne, kdyz ji nemeris cely cyklus, navic klesa obvykle fakt az v den ms. Bohuzel nezbyva nez cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí