Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vážně to brát můžeš, ale správně bys měla dělat test nejdříve až při nedostavení MS, protože ti ještě klidně může přijít a těhotenství s ní odejít… Počkej ještě ty 4 dny a uvidíš, jestli dorazí, či ne
budu držet palce ![]()
Já měla ducha na testu už 9dpo a teď za 14 dní mám termín porodu
Tak že já bych to brala vážně ale přesto dal testovala a nikomu to zatím neřekla ![]()
Já měla ducha a pak se dostavila MS a ještě o 4 dny dříve..
Já měla ducha na testu asi tři dny předtím, než měla dojít MS a těhotenství to je. A blíží se už ke konci
(35tt)
I ja mela tyden pred MS poz.test. sice slabe, ale silil kazdym dnem. Takze ano, pokud MS nedorazi, ber to vazne
![]()
Já měla ducha dva dny před ms, ale měla jsem už divné stavy, proto jsem ho dělala jsem ve 20tt
Každopádně radovat se začni až budeš mít po termínu ms a čárka začne sílit ![]()
Je to buď a nebo - já měla ducha těsně před MS dvakrát, jednou z toho nic nebylo (spontánní potrat na začátku 6TT, netestovat, nejspíš bych si myslela, že je to opožděná MS), podruhé se z toho narodil synek ![]()
Prostě uvidíš, držím palce ![]()
Děkuji za odpovědi. Ted jsem se koukala a ta čárka už moc po zaschnutí vidět není ![]()
A co si myslíte o tomto teste? V únoru jsem o jedno těhu přišla… mimoděložní… a pak se zjistilo, že mi funguje vaječník jen na té straně, kde nemám vejcovod.. a s manželem se snažíme
@vlčice25 je mi líto, ale nic tam nevidím. Možná je to jen fotku ![]()
Nejspíš jo
čárka vyběhla skoro hned, ale můj foťák není úplně z těch kvaitnějších.. je pravda, že do ms mám ještě tři dny, ale jedno těhu už mám za sebou úspěšně a o jedno jsem přišla, ale nebýt toho, že na prsa mi manžel nemůže ani šáhnout ačesnečku, kterou jsem mohla po litrech nemůžu ani cítit tak bych tak brzo netestovala
Ahoj, potřejuji se zeptat.
Za čtyři dny mám dostat ms.Dnes jsem si udělala test a je tam slabí duch. Myslíte, že to můžu brát vážně?