Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@vlčice25 vidím tam hodně, opravdu hodně slabounkou šmouhu, což by mohl být slabý duch, určitě to zkus za pár dní znovu ![]()
No tak u mě to vypadá velmi nadějně, ze slabé šmouhy je jasně viditelná druhá čárka ![]()
@vlčice25 super…i ja to tak mela…prvni test uuuplny nic co jsem videla jen ja…druhy viditelnejsi a za tyden uz stejna jako kontrolni. Myslim, ze muzu potichu gratulovat.
![]()
@vlčice25 taky jsem měla jen slabého ducha, jen o trochu silnějšího než ty a za pár dní už to byla pořádná čára
takže se podle mě povedlo, teď jen, aby vše probíhalo v pohodě
![]()
Včera jsem byla i na krvi a sice zatím jen 39 jednotek, ale vzhledem k tomu, že to bylo den před očekávanou ms tak je to super.. mrška zatím nedošla a doufám, že už to tak zůstane ![]()
Holky zlatý tak vás tady už pár dní ctu, a teď zase potřebuji radu
Takže 19.1 spontánní potrat asi v pátém týdnu. MS přišla v podstatě vlastně o týden později. Na ultrazvuku dr ještě nic neviděla, revize nebyla potřeba. Nemusím psát že jsme se hned začali znova snažit. No a ať už se k tomu dostanu
každý týden chodim na krev kvůli hCG minulý týden v pondělí bylo z krve brané jeste tyden pred ve čtvrtek 75 a minulý týden zase ve čtvrtek mi brali a volala jsem si dneska výsledek 21,4. Jenže dneska už je pondělí takže mezi odběrem a výsledkem jsou další 4 dny. Teď ve čtvrtek mám dostat MS a dělala jsem si tehotensky test myslíte že tam ještě může být zbytkové hCG?
Poslu fotku je to spíš duch a omlouvam se je trochu špinavý už jsem ho tahala z koše ![]()
@translunaria brala bych spise jako negativni a nebo udelala cca za dva dny dalsi a uvidis ![]()
Těhotenský test má nějaká pravidla použití. Je tam čas, do kdy se má odečítat. Pak už je to pasé. Když nedostaneš menstruaci, otestuj se znovu.