Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ging to je krasny pozitivni test, drzim palce at uz MS nedorazi ![]()
Ahoj holky, mám dva dny přes ms a 13dpo, myslíte že je to duch? ????
Ahoj holky, mám dva dny přes ms a 13dpo, myslíte že je to duch? ????
Ahoj, kamaradky test co rikate?
Pred ms
Příspěvek upraven 22.12.22 v 23:46
Dnes měla dojít ms, ale těžko říci, snad mi děvčata můžete říct zda-li je tam.
testy z posledních třech dní. Hned ráno
tak držím si palce…
Jsou tam?
Dobrý den snad někdo poradí s přítelem se dva roky snažíme o miminko mam dva dny do MS a dnes na testu se mi objevilo toto nevim jestli to brát jako pozitivní nebo mam radši vyčkat až po spozdeni. Mam dost fyzicky náročnou práci a právě proto bych to potřebovala vědět co nejdříve. Dekuju za rady. ![]()
Hezký den,
Jdu se pripojit. Mam drivejsi ovulaci a u prvnich dvou deti jsem mela pozitivni testy pred menstruaci (proto jsem zkusila i ted test drive), v den “menstruace “ byly dalnice. Rozhodli jsme se s manzelem, ze bychom chteli jeste treti ditko, jedna se sice o prvni mesic snazeni, ale zkusila jsem si udelat test. MS bych mela dostat pozitri. Dekuji za nazor, popravde jsem uz tyto veci temer zapomnela, ale zvedavost mi nedá
..
Dobry den. Za dva dny se ma dostavit MS.. ja ale uz třetí den na sobe pozoruji, ze mi neni úplně nejlépe. S manželem si moc přejeme mimi a uz z toho trochu šílím.
Vidím na testu ducha?
Někdo říkal, že testy Facelle mají v sobě hodně barviva a duchové jsou pokaždé.
Holky, ráda bych poprosila radu. Tady mám ovulační testy (12.den jsem netestovala). Od 15.dne jsem nasadila duphaston. Teď 2 dny před ms pozitivní digitální test +2-3 a hcg z krve 150. Nevíte, kdy tak mohla proběhnout ta ovulace? Čárky se mi všude zdají světlé a negativní..
Děkuji za odpovědi.