Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@translunaria bílá čárka.. to bohužel max dělá velmi často.. a klidně i hned, nemusí být ani zaschlý.. znám velice dobře. tak at je to v příštím cyklu už to pravé ![]()
Holky díky, mám pocit že mi začíná tak trochu šibat
před 4mi lety ZT ve 4mesici a teď zase tohle… Asi už se moc pozoruju. Zítra odjizdime na hory tak se zkusim na všechno vykaslat a uvidíme jak to dopadne…
@translunaria píše:zobej treba ten nosifol, nebo gynex je super a nech tomu cas
Holky díky, mám pocit že mi začíná tak trochu šibatpřed 4mi lety ZT ve 4mesici a teď zase tohle… Asi už se moc pozoruju. Zítra odjizdime na hory tak se zkusim na všechno vykaslat a uvidíme jak to dopadne…
Děvčátka,
4 dny před ms zvlastni pocity..zkusila jsem si udělat test a vyšel takhle.. Myslíte, že se můžu radovat? ![]()
@Anonymní píše:
Děvčátka,
4 dny před ms zvlastni pocity..zkusila jsem si udělat test a vyšel takhle.. Myslíte, že se můžu radovat?
Chci se zeptat, když jsem si dělala klasické testy (5) 4 dny před ms tak na všech mi vyšel duch ale když jsem zkusila clearblue, kde píšou že by to měl taky ukázat 4 dny před ms tak byl negativní může to být že jsem ale tam to ještě nerozeznal?
@Misa200 ty tvoje testy mi pripadaji dost nejednoznacne a rozpyte
Zkus zitra nebo v patek, tomu digitalnimu bych asi verila ale muze byt klidne jeste brzy ![]()
5 dnu jsem spinila, v den menstruace BT klesla z 37,2 na 36,9..vcera odpolko prestalo spineni, dneska BT 37,2..pidi duch na testu co myslite?
..vysledek neni z ranni moci
@gabca533 nejaky naznak tam je, uvidis jak se to vyvrbi, drzim palce ![]()
Hezký den.
4 dny do MS a na testu tohle.
U chlapečků jsem měla ducha, kterého jsem viděla snad jen já až 2 dny opo žděné MS.
Ani by mě nenapadlo si ho udělat ale bolí me prsa, jsem utahaná jak kotě a boli ne neskutečně záda.
@gabca533 píše:
5 dnu jsem spinila, v den menstruace BT klesla z 37,2 na 36,9..vcera odpolko prestalo spineni, dneska BT 37,2..pidi duch na testu co myslite?..vysledek neni z ranni moci
Negativní.
Ahoj holky
Mam 4 dny do předpokládané menstruace, tak také doufám 😇