Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A jak víš, že jsi měla ovulaci? Jestli podle nějaké kalkulačky, tak to vůbec nemusí být ten den.
Nechapu proc zakladas novou diskuzi,je jich tu milion
tehotna ted rozhodne nejsi ![]()
Nemyslela jsem to tak že jsem hned těhotná 😁 ale jestli je vůbec možné otěhotnět po ovulaci, četla jsem tu různé diskuse ale nikde jsem se nedočetla to co jsem chtěla vědět proto jsem založila novou😌
@Daaisy A jak jsi prisla na to, ze jsi v sobotu mela ovulaci?
@Daaisy a kdyz se o dite ani nesnazite,tak proc to potrebujes ted hned vedet? ![]()
@Daaisy uvádí se, ze je možno otěhotnět do 24 hodin od ovulace. Takže teoreticky by to šlo.
@Daaisy píše:
Nemyslela jsem to tak že jsem hned těhotná 😁 ale jestli je vůbec možné otěhotnět po ovulaci, četla jsem tu různé diskuse ale nikde jsem se nedočetla to co jsem chtěla vědět proto jsem založila novou😌
Já jsem otěhotněla den po ovulaci z ranního styku. Takže pokud byl dotaz myšlen takto, určitě to možné je.
@Daaisy Proč by nebyla šance, údajně je vajíčko oplodnitelné 24hodin.
Dělám si ovulační testy abych věděla kdy je možné se o dítě pokoušet. Každopádně děkuji za odpovědi ![]()
@Daaisy
Já se o dítě snažím už sedm let a přesto nejsem úplný macho pres ovulační testy, ale pokud vím ( nejsem si tím jistá) když je ovulační test pozitivní, znamená to, že ovulace teprve proběhne (příští den ?) Jak říkám, nevím to jistě, najde se tu větší profik, ale myslím si že je to tak…,každopádně, jak píšou holky, odpovedi najdeš ve spoustě již založených diskusí
Nestacilo by si precist jine diskuze na stejne tema?
ted rozhodne tehotna nejsi,jestli se Vam zadarilo zjistis az tak za cca dva tydny!