Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na postinor pozor, kamaradka ho vzala, aby zachranila, co nezodpovedny partner pokazil a stejne ji nepomohl
nakonec musela uzit potratove pilulky a to peklo by uz nikdy nechtela zazit. Mela problemy cely rok pote…
Jo, jednou jsem ji musela použít. Totálně mi to rozhodilo hormony a psychiku. Příšerný
Osobně ne, kamarádka ještě kdysi dávno dávno dávno (ve 14 .. smutné) pilulku „po“ užila a strašné problémy měla ještě dalšího půl roku. Totálně ti to zničí cyklus, tělo bude zblblé a hormony ti to daj sežrat.
Já také použila před x lety když jsem byla náctiletá a bylo mi jen zle od žaludku, jinak s cyklem nebo psychikou mi to neudělalo nic. Měla jsem Postinor
Přidávám svoji zkušenost. Před půl rokem jsem užila Escapelle. Asi 40 hodin od nehody. Dřív to nešlo. Mělo to zabránit ovulaci, ale prý i uhnízdění embrya. Měla jsem snad všechny nežádoucí účinky. Bolest hlavy, únava, nevolnost, bolesti břicha. V termínu MS jsem si jen pro jistotu udělala test a byl pozitivní. Tableta mi nepomohla. Vyhozené peníze a psychika v háji. Takže následovalo UPT, potratovou pilulkou. To už se naštěstí povedlo bez komplikací. Nikomu bych ale takovou zkušenost nepřála.
Nikdy jsem nebyla tak nezodpovedna,abych ji musela pouzit