Těhotná? - II

1160
26.2.06 15:32

Těhotná? - II

HOLCINKY moje - tak jsem založila ODNOŽ naší dloouuuuhatánské diskuze, protože jako pravý tehu-lenivec mě přestalo bavit klikat sáááh dooooolůůůů, než najdu naše povídáníčko.

TAKŽE tímto můžeme pokračovat zde :wink: - snad nás zase nikdo neodšoupne 8O :lol: :lol: :lol:

MYSKO, NOGGIE, SASULKO, CINQ, ZANET, LAURO, GABINKO, HAIDULKO, TEHULKO, MARKETO, KELINKO, a všechny všechny HOLCINKY…moc vás tu všechny vítám.

Vaše Varenka a princezna Sashenka :D :P :D

Krásné odpoledníčko :P :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Missorka
26.2.06 15:37

Varenko,

já nesouhlasím, proč dělit zaběhlou, navíc dlouhodobou diskusi.

Nevím, o jakém klikání mluvíš, ale je několik možností:

1. nastavit si upozornování mailem - pokud někdo přidá nový příspěvek do diskuse, přijde ti mail s linkem, na který klikneš a zobrazí se ti diskuse přesně od nového příspěvku.

2. Na poslední stránku diskuse se jednoduše dostaneš tak, že klikneš na číslo poslední stránky.

Šlo by to? :-)

• Citovat
  • Upravit
6847
26.2.06 15:57

Varenko, objevila jsem te tu.

Misorko, je fakt, ze me taky nebavi sjizdet az dolu pod vsechny diskuze o kocarcich, dudlicich a mastickach. Proc to musi byt takhle detailne rozdelene na hlavni strane fora? Proc se to musi takhle skatulkovat… Nasi diskuzi jsi soupla do „Stejna situace“, ale co se tam neustale potkavame, tak mame situace velice rozdilne. Neboj, nejdu do detailu. Ale kazda do diskuze vstoupila, protoze ji zaujal nazev „Tehotna?“ Copak si kazda snazilka kazdy mesic tuhle otazku nepoklada? No a z nekterych se tehotna opravdu vyklube a z nekterych proste ne… Tak, jsem ti to napsala. Delej si s nama, co chces, presunuj nas kam chces, my se stejne vzdycky najdem :-)

Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
26.2.06 16:00

ŽANET,

mně nejde o škatulky, jde mi jen o jakés takés udržení přehlednosti v diskusním foru.

A pořád nechápu - kde klikáte? Pokud si otevřu Stejnou situaci, tak jste pořád nahoře, nebo se mýlím?

Ted možná chápu, jde o to, že v diskusním foru musíte sjet dolů a 2×
kliknout?

A pokud vám vadí zařazení diskuse, klidně jí šoupnu zpátky, musím ale vědět, že to chcete.

• Citovat
  • Upravit
958
26.2.06 17:04

No a nepřijde vám těch diksuzí už tak hodně?????? těhotná? ta tam je dvakrát.....těhotná ano nebo ne???? a ted ještě těhotná II??
No nevim, ale jste skoro ve všech ty samý lidičky, tak byste se mohli dohodnout a sjednotit se v jedné.......
Nebo se tady s těma diskusema udiskutujeme......už takhle člověk neví do které má napsat, když se chce s vámi třeba poradit..
Takže si to zkuste ujasnit a Missorka vám určitě vyjde vstříc když budete chtít být v sekci těhotenství.....!!!
Ale myslim, že vás především spojuje jedna situace......no alespon teda ta otázka…ne???!?!?!?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
26.2.06 17:07

MISSORKO:
Máš úplnou pravdu, že kouskovat již rozjetou diskuzi je škoda! :wink:
Vlastně já osobně jsem strašný IT anti-talent, a proto „fígle“, které popisuješ, jsem doposud neobjevila - včetně faktu, že jsme někde pod titulem „Stejná situace“…zkrátka - prosím tě o malou trpělivost s námi - méně vybavenými pro PC :D :D :twisted: :wink:

Jde o to, že všechny znás jsou naučené „klouzat“ dolů, kde je nyní naše téma, což je „Těhotná?“. Poslední stránka je tam tuším 167, když rozklikneš, musíš kliknout znovu na poslední stránku…Pochopitelně to není nic tak FYZICKY náročného :twisted: :oops: :lol: , ani intelektuálně nezvladatelného (ba dokonce i pro takové týpky jako jsem já :oops: :twisted: :wink: ), ale pravda je, že jsme si trošinku navykly stát pěkně nahoře a především vidět jméno poslední z nás, která do diskuze právě přispěla.

Snad to nevysvětluji příliš nelogicky. O nic nejde…opravdu. Pokud ti nevadí toto rozdělení, věřím, že se všechny časem nalezneme :twisted: a přestaneme remcat :wink: :D

Přeji ti nádherné odpoledníčko :D

ZANET:
Ty naše bojovnice - snad si nám tu Missorku nevylekala :lol: :lol: :lol: :D

Tady vidíš, Missorko - jak při sobě držíme - zuby nehtíky :twisted: :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
26.2.06 17:13

KACULO:
Ahoooj. No víš, po tvém příspěvku zvažuji, jestli se vůbec nějak nepřejmenujeme…

MISSORKO, ZANET, KACULO a všechny
dejte mi prosím čásek a přijdu s nějakým řešením, kterým bysme to společně rozlouskly. V případě, že bude především Missorka souhlasit…pojedem pěkně dál :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
26.2.06 18:48

Varenko,

já nemám problém s čímkoli co chcete. :-) Ne každý využívá možnosti, které e-mimino skýtá na 100% a sebekriticky uznávám, že je to hlavně tím, že chybí nějaká pořádná nápověda. Pracujeme na tom.

Diskusi sleduju, pokud přijdete s nějakým řešením, provedu… V podstatě jde o to, aby tady bylo dobře co nejvíc lidem… :-)

Peta

• Citovat
  • Upravit
1160
26.2.06 18:53

MISSORKO:
plně s tebou souhlasím - však díky emiminu - je nám všem těhulkám i skoro-těhulkám TAAAK dobře :twisted: :D :D :D

Určitě to v nejbližší dny vyřešíme :D :D :P

Krásný večer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
26.2.06 22:42

He he, tady se to rozjelo :-) Mne je to v podstate jedno, kde jsme, jen mi prislo takove divne, ze jsme byli presunuti bez toho aby nam nekdo rekl, kam… jak je videt, tak Varenka to dosud nepochopila ;-) proste ji nenapadlo, ze ma sjet az uuuuuplne dolu na uplny konec, do kouta, ktery jakoby nikdo nenavstevoval… vetsina „normalnich“ uzivatelu PC mysli takto, ze vidi jen to, co se jim ukaze na obrazovce, proste je nenapadne, ze dole je jeste neco…
Asi bych jedno reseni mela, ale nevim, jak by se to libilo Missorce… (navic tohle by se hodilo spis do diskuze o vylepseni emimina, ale kdyz uz ses Missorko nabidla…) ;-) Kdyz se tak divam na podkategorie „Vybavicka pro mimino“, tak u kazde diskuze je zhruba 10-20 odpovedi u kategorie „Potrebuju poradit“ je to trochu lepsi, rekla bych prumerne 50 odpovedi… ale kdy sjedu do Diskuznich skupin „Stejny mesic porodu“ a „Stejne situace“… podivejme se… 1,000, 3,000 dokonce 31,000 odpovedi. Tak to je hukot. To by mozna stalo za to Diskuzni skupiny trochu „povysit“ (posunout nahoru) nebo zredukovat ‚vybavicku‘… Jen si Missorko predstav, kazda z tech holek, co pise tech 30,000 odpovedi musi sjet takhle uplne dolu… nevim, jak vam, mne to trva 4 cele sekundy. 4×30,000, tj. 2000 minut, tj. 33 hodin… takze my tu vlastne travime zivot sjizdenim stranky… prehanim, ja vim, ale nedalo mi to. Vlastne jsem se chtela jen zastat Varenky.

Kaculo, diky za nazor, mas dobry umysl, ale to je jakobys nam radila… vedle vas jsou prece stejne stari sousedi, proc se z vas nestanou pratele. Ja osobne jsem si tyhle holky vybrala, protoze je mi s nima dobre. Nakukovala jsem i do ostatnich diskuzi, ale tahle je ta, ktera mi vyhovuje. Vim, ze to chapes.

Sjizdeni zdar! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
26.2.06 22:49

zanet a spol.
ja si myslim, ze na dlhodobe pokecy typu 1000 odpovedi su tu dennicky. diskusie su pre baby, ktore riesia nejaky priblem a chcu poradit. trebars s vybavickou, mastickami, spanim, plienkami. A diskusie vasho typu ich vytlacaju…ak si precitas poriadne diskusiu o zmenach na emimi tak urcite pochopis…
 k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
26.2.06 22:51

Zanet,

s tím klikáním asi nechápu a nepochopím, přijde mi zbytečné se o tom dohadovat.

Přesunutí diskusí jsem inzerovala několikrát a každému vyšla vstříc, co si pamatuju.

Promyslím, jestli by většině vyhovovalo posunutí stálých diskusí výš… Otázka je, že možná musíte klikat víckrát, ale víte, kam jít. Další diskuse jsou spíš pro ty, kteří hledají odpovědi na nějaký problém, nebo se potřebují poradit. Tak to vidím já, budu ráda za odlišný názor.

Navíc se stejně rozdělí diskuse na NOVÉ KOMENTÁŘE a NOVĚ ZALOŽENÉ a pak to bude asi šumák…

A naposledy - pokud mi opravdu tolik vadí klikání, můžu mít diskusi v oblíbených, ne?

Dobrou noc všem. :-)

• Citovat
  • Upravit
Missorka
26.2.06 22:54

Kkaktus,

ano, diskuse byly původně zamýšleny na řešení problémů, ale některé získaly dlouhodobý charakter. Je to tak správně, nemůžeme nikoho nutit do deníčku, pokud mu víc vyhovuje diskuse, má právo tu být. :-)

Proto vzniká nové rozdělení diskusí se snahou reagovat na situaci.

Snad se podaří… :-)

P.S.: A omlouvám se za řešení na poli diskuse, asi by se spíš slušelo to řešit jinde.

• Citovat
  • Upravit
1230
26.2.06 22:57

Petus ja viem, ze nemozeme branit, ja ich aj chapem, lebo diskusia je akcnejsia , metriky sa im zobrazuju…ale nemozu byt „agresivne“ :lol: :lol: a vytlacat male diskusie :) a tato diskusia mi uz tak pripada :wink: viem, ze to riesite a drzim palce. Ja nemam problem najst co potrebujem, skor tu orodujem za ine baby :wink:
 k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
27.2.06 08:10

Ahoj holky,
jsem taky pro, aby se nazakládala další diskuze. Myslím, že nejjednodušší bude, když si každá uděláme v internetu odkaz v „oblíbených“ (návod : najet na emimino - diskuzní fórum - srolovat úplně dolů na stránku, sekce „diskuzní skupiny“ - „stejná situace“ - diskuze „těhotná?“ a nahoře na internetové liště zmáčknout ikonu „oblíbené“ automaticky tento odkaz zařadí a příště až najedete na net a rovnou si zmáčkete tlačítko „oblíbené“ ukáže se vám odkaz na naši diskuzi - jen kliknete a jste TAM :lol: :lol: :lol: ).
Tuhle odnož může Missorka smazat a hotovo :wink:
Snad tím nebudeme dráždit ostatní uživatelky, mě je taky opravdu sympatičtější diskuze než deníček. Myslím, že už je tu pár diskuzí „dobře zajetých“ a doufám, že tím neobtěžujeme ostatní.
Pokud máte stejný názor, pošleme Missorce SZ a poprosíme o umáznutí.
NEhádání zdar! :wink:
mírumilovná NOGGIE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí