UTZ v 5+5

16743
22.2.06 20:20

UTZ v 5+5

Ahoj, chtěla bych se zeptat jak vypadali vaše ultrazvuky v 6.týdnu.
Já jsem byla na KO dneska a lékař viděl jen gestační váček o velikosti 16mm. Počítač i doktor se shodli na stáří 5+5. A doktor říkal, že na plodové struktury je ještě brzo, ale znám dost holek, které v tomhle týdnu už plod viděli.
Před půl rokem jsem byla na kyretáži kvůli afetálnímu vejci (prázdný gestační váček bez plodu) tak mám strach aby se to neopakovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
22.2.06 20:40

Leilo,

podle mě je v 6.tt ještě opravdu brzo vidět plod, já byla v prvním těhotenství taky na UTZ (kvůli krvácení) v 6.tt (5+3) a byl vidět jen gestační váček - vše dobře dopadlo a dnes je z tohoto váčku 23-měsíční holčička. :)

Nyní jsem v 30.tt a v 8.tt jsem měla to samé krvácení (7+2) a to už byl vidět malý plůdek. :)

Chápu Tvé obavy po předchozí zkušenosti, ale pevně věřím, že všechno bude ok a miminko bude brzo vidět i s tlukoucím srdíčkem! :)

Přeju Ti krásné pohodové těhotenství!!! :P

Lendula

• Citovat
  • Upravit
99
22.2.06 20:43

Moc se omlouvám, nebyla jsem přihlášená…

Lendula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
22.2.06 20:56

Ahoj. Připojuji se též s optimistickým pohledem, je brzy vidět mimíška :-) Neboj a měj důvěru v ten zázrak v tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
22.2.06 21:40

Ahojky!
Já byla na UZ v 5+2, taky byl vidět jen gestační váček. Plod jsem viděla až v 7+2, to už měl 10 milimetrů. Neboj, určitě je všechno v pořádku! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
23.2.06 08:39

AHoj Leilo,
já byla na prvním UZ asi v 5.tt, byl tam gestační váček asi 10mm a paní doktorka po detailním zkoumání řekla, že už ho tam v rohu vidí…myslela mimíse :lol: , ale já také neviděla nic a dnes už mám bříško pěkně kulaté, takže buď v klidu a uvidíš, že to bude v pořádku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
23.2.06 08:54

ahoj leilo - já viděla v 6+1 srdíčko (teda doktor, já ne). tehdy to dr odhadoval na 8 týden gravidity, což ale nebylo možné. zdálo se mu to nějaké větší, starší - v té době prý srdíčko většinou nevidí. tak neplaš :wink:

elda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.2.06 09:28

Zdravím všechny těhulky! Vím že se to do Vaší diskuze teď nehodí, ale zajímalo by mě, jestli to není něco špatného, když moje miminko kope od rána do večera.Jsem v 8 měsíci a brouček je tak šíleně živej, až mě to děsí. Připadá mi že se vůbec nezastaví..Někde jsem četla že může být u mě nespokojené, tak mam trochu strach. A pak také že miminka co jsou v bříšku klidnější a kopnou si jen tak občas, jsou potom hodné a dobře spinkají. Mám obavy že ten můj mrňous bude pořád plakat až bude venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
23.2.06 09:36

Ahoj Beky,
ja mysim, ze se nemusis bat! Muj kloucek byl ke konci tehotestvi taky pekne zivej, kopal od rana do vecera a ani v noci se moc nezastavil. Na ozvech se doktor smal, ze slysel tlukot srdicka az ve vedlejsi ordinaci, ze to bude peknej cipera. :) A nemyslim, ze by se mu u me nelibilo, prenasela jsem 9 dni… A kdyz se narodil, byl uzasne spavy miminko, tak do ctrvtyho mesice, pak uz to bylo kapku horsi… :) No, a ted je to peknej rarasek. Uzij si zbytek tehotenstvi, bezproblemovy porod a zdrave miminko!
 Joni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.2.06 09:40

Jéé, děkuju ti moc, opravdu jsi mě potěšila. Ono stačí někdy jen pár povzbuzujících slov a člověk je klidnější. Mám toho plnou hlavu, ale těhotenství si užívám a srašně moc se těším na miminko.Měj se krásně a děkuju ti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
23.2.06 09:46

Milá Beky,

na toto téma zde už byla diskuze VELMI ČASTÉ POHYBY MIMINKA V BŘIŠE. Taky jsem tam přispívala, protože mě znepokojuje to samé, co Tebe.

Krásný zbytek těhotenství Ti přeje

Lendula 30.tt + 23-měsíční dcerka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.2.06 10:00

A jo, už jsem to našla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek