Těhotná mimo plán?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
20.3.11 18:59

Já si myslím, že sis jen rozhodila cyklus. Tím, že jsi brala antikoncepci dlouhodobě a pak to zmotala, tak je teď tvé tělo popletené. Proto máš i ty divné stavy - nepřisuzovala bych to tedy těhotenství (byla by to obrovská náhoda), ale hormonální nerovnováze.

Za sebe musím říct, že pokud bych nad tím takto špekulovala, v noci nespala apod., tak bych na tu krev šla hned, abych věděla na čem jsem. Raději než čekat, až se to objeví na TT (u někoho to trvá fakt dlouho, než to testy ukážou). Ale to záleží na nátuře… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
20.3.11 19:17
werulik píše:
JJ my sme od té „nehody“ zvolili celibát, dokud se neukáže :-) jinak mimčo by bylo chtěné - sice by to bylo komplikovanejsi, ale kdyz jsem to rekla partnerovi, nad potratem vubec nepremyslel…jen jsme skonstatovali, ze to nebude zrovna dobre nacasovane. Takze kdyby se prokazalo ze je to tehu, urceïte bychom si mimi nechali!!! uz nejsem stredoskolacka a bydlet mame taky kde :-D premyslim, ze bych rano testla BT, kdyz testy nic nerikaji…jen jsem to nikdy nedelala. Jak hluboko se teplomer zavadi? a jak dlouho merit? diky!

Pri BT nezavadej teplomer moc hluboko, ale ani ho nenechavej na krajicku. Ja jsem vzdycky cekala az vevnitr prestane studit a pak jsem zmackla tlacitko kdy zacne merit(merila jsem digitalnim - ukazuje desetiny je to presnejsi)ale musis poslouchat kdy pipne, moc to neni slyset:D Normalnim jde taky merit, tech 5minut od zavedeni. Ale jak meris - hned rano jak se probudis, nejlip aby jsi mela teplomer po ruce (nemela by ses moc hybat, uz vubec ne jit na zachod a pod), proste hned jak se probudis pod perinou. Me ukazovalo 5den po styku 36,9, od sedmeho dne 37, a bylo to tehu:) Tak ti preju hodne stesti:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.3.11 19:20

re

wiolla: tak tak…jak jsem cetla, je to u kazdeho individualni,nektere holky maji hcg nizoucke, jine par dni po styku foti carky..ale cekat dal 14 dni…beztak bych vyplacala prachy na sledovani prouzkovych testu tak to vyjde financne i nastejno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.3.11 19:22

re

Lend.u: dekuju za navod! tak budu mit zase neco ozkouseno az budu treba sledovat do budoucna ovulace jako tady nase snazilky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.3.11 08:48

cekani...

tak jsem rano merila bazalni teplotu (klasickym rtutakem 3-5 minut) a byla presne 37,0…prouzkovy test ukazal dinou vec..neni to duch ale jakoby byla videt pata carky uspoda (neni protahla az nahoru ale jde urcit, kde by asi byla)..na krev mam volat po obede tak cekam..a cekam…a cekam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.3.11 10:07

No máš to opravdu dobrodružný, já jsem teda antikoncepci brala léta tak nějak dost ležérně a i když jsem zapomněla i 3 dny po sobě, tak jsem nikdy neotěhotněla. Jen co jsme si s přítelem ale řekli, že bychom mimčo chtěli, tak jsem ji vysadila úplně a do měsíce jsem byla těhotná - asi jsem měla strašnou kliku, že mi to tak pěkně vyšlo. Z mý zkušenosti si myslim, že asi těhu nebudeš, ale každá jsme jiná…tak jsem sama zvědavá, jak ti to na tý krvi dopadne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
21.3.11 10:32
werulik píše:
tak jsem rano merila bazalni teplotu (klasickym rtutakem 3-5 minut) a byla presne 37,0…prouzkovy test ukazal dinou vec..neni to duch ale jakoby byla videt pata carky uspoda (neni protahla az nahoru ale jde urcit, kde by asi byla)..na krev mam volat po obede tak cekam..a cekam…a cekam :roll:

Takové měření BT je na nic. To se musí celý cyklus a pak porovnávat růsty a poklesy. Někdo se pohybuje v rozpětí 36,2-36,7 (k 37 se ani nedostane) a někdo třeba 36,8 - 37,3 a tak podobně. Takže i když jsi naměřila 37, záruka ničeho to není.

Ten test je divný, spíš to vypadá, že je vadný. Ale zkus sem hodit foto, oni ti tam holky toho ducha najdou… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.3.11 12:48

takže výsledky

zázrak se nekoná, hcg je 1,2 - takze je to jasne. test byl asi fakt vadny, tomu jsem vahu nedavala (ono to vypadalo pofiderne, asi nejaka rozpita barva…a ty vselijake priznaky se mi mohly objevit kvuli vysazeni ATK. psala jsem priteli..cekala jsem reakci jakoze „jeste ze tak“ a opet prekvapil, ze uz se zacal celkem i tesit na mimco :mrgreen: to bych necekala :mrgreen: ale myslim ze za dva roky se budeme tesit jeste o to vic! a uz se holky moc tesim, ze se tady za ty dva roky sejdeme! mejte se moc krasne, ja si jdu udelat ty statnice :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
21.3.11 13:06
werulik píše: …mejte se moc krasne, ja si jdu udelat ty statnice :pankac:

Běž, běž, hezky studuj. :jazyk: :wink: Přeji hodně štěstí jak se školou, tak pak v životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí