Jak řešit zapínání kalhot v těhotenství. Nechci zase nové
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Já měla zapnutý jeden knoflík spodní a měla jsem je pod břichem. Nosím to tak dodnes, přes břicho mi to vadí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No pod pupkem to mít nemůžu
, jiné kalhoty nejdou a pánský dávno mám 😅 o velikost větší už je jako plátno. Hlavně já nosím 40.
- Citovat
- Upravit
Možná nějakej klínek, který by zakryl břicho?
I když já bych to asi řešila gumičkou a delším trikem (jestli můžete mít)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle jsem nosila do normálních kalhot, ale určitě by to šlo využít i do montérek, taková vsadka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U montérek jsem to řešila gumičkou na knoflíku, protože pánský střih normálně nešel dohromady s ženskou postavou, natož s těhu břichem. Později jsem nosila lacláče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paní Bubáková no tu gumičku mám že jo, a delší triko taky. Ale prostě se občas stane, že mi to stejně kouká ![]()
- Citovat
- Upravit
@Asfi jo pánský střih je hrozný. I když teda údajně to je střih pro ženy i muže.
kdyby nebyly tyhle kalhoty povinné, kvůli práci, tak je absolutně nenosim
- Citovat
- Upravit
@Dahlia0409 bohužel. Přes ty kalhoty nejede vlak. Jsou to spešl montérky.
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
takový blbý téma, ale přece jenom. Jsem skoro v 5 měsíci a jsem teda kulička. Teď začal problém, že už nezapnu pracovní montérky. To jsem vyřešila většima, ale opět je nezapnu. Jak si s tím poradit? Gumičku jsem zkoušela, jenze už to prostě tahne a poklopec je rozjetý. Kdybych to neměla nařízené firmou, že se musí nosit speciální montérky, tak bych samozřejmě to neřešila. Jak byste to vyresily vy? Našít kus látky přes to?