Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem netušila, že 6. týden těhotenství je smrtelná nemoc, při které nic dělat nemůžeš. ![]()
Nebo máš nějaký závažnější problém, proč bys nemohla jet? ![]()
Já myslím, že pokud lyžuješ dobře, tak není důvod nelyžovat, ale na to ses neptala. Co nějaké natažené vazy v koleně?
No vzhledem k tomu ze nikdy nevis kdo do vas narazi lidi jezdi jako prasata tak to opravdu nehodlam riskovat mame prvni dite pres ivf takze tohle je pro nas tak trochu zazrak ze to vyslo.
Taky bych nelyzovala. Spadnout můžeš vždy nebo te někdo srazí. Řekla bych na rovinu, ze jsi těhotná
Bože..to se v těhotenství nesmí lyžovat? to jsem fakt nevěděla:o)
když nechceš tak nechceš. řekni že tě bolí noha, nebo svaly na lýtku, vem si s dcerou saně a udělej se pro sebe.. ![]()
Nevim proc by jsi nemohla lyzovat
me obcas prekvapuje, jak hodne zen dela z tehotenstvi kdo vi jakou nemoc
Akorat na sebe bud opatrna a spis odnauc svou dceru vecnemu chovani
Ustavicne tahani dvoulety dcery by ti mohlo uskodit vic jak lyzovani podle me… ![]()
@Anonymní píše:
No vzhledem k tomu ze nikdy nevis kdo do vas narazi lidi jezdi jako prasata tak to opravdu nehodlam riskovat mame prvni dite pres ivf takze tohle je pro nas tak trochu zazrak ze to vyslo.
tak to abys netahala ani to svoje dítě..víš že v těhotenství by se neměli zvedat těžké věci ![]()
Me se libi jak se tady nekdo na neco zepta a ostatni hned pisi urcite komenty proc bys nemohla lyzovat atd… ja sama bych to taky neriskovala vzhledem k tomu co se nam stalo tri roky zpatky na horach kdy nas zvrchu smetl nejaky frajer a kamosku odvezl vrtulnik.. napadlo me koleno mela jsem neco s vazy ale ja teda tenkrat nemohla ani chodit
@Saatine píše:
Nelyžuji kvůli špatnému koleni, děti bez potíží zvedám(mám na několikrát přetrhané vazy a operované vazy, ale stačí říci uvolněné, případný pád by to mohl totálně zlikvidovat
)
@Anonymní píše:
To se ti nedivim. Rekla bych pravdu.
Není nad to, zahájit těhotenství lhaním a ze všech kamarádů kolem dělat debily…
Nevymlouvala bych se nikdy na žádnou nemoc, jsem přesvědčená, že tím si ji přivoláš.
Lyžovat a těhotná? Riziko pádu je rizikem velkým. Řekni zakladatelko, že bereš atb na zánět třeba močového měchýře, nebo tak nějak…
Ahoj omlouvam se za anonym ale zatim nechci aby to nekdo vedel, prave jsem zjistila ze jsem tehotna celkem jsem s tim nepocitala jsem asi v 6 tt na vanoce jedeme s partou znamych a kamaradu na hory a ja se tesila na lyzovani to samo nemuzu ale na co se mam vymluvit vsichni vi ze umim lyzovat a ze se na to tesim. Navic tam budem mit dceru 2 r takze na zada se vymlouvat nemuzu protoze obcas chce dcera nest a ja ji proste do naruce vezmu coz by bylo podezrele. Nechci to zatim nikomu rikat vite jak jeste je brzy ale tak nejaka vymluva napada vas proc nelyzuji?