Těhotná - na co se vymluvit

Anonymní
12.12.16 10:55

Tehotna na co se vymluvit

Ahoj omlouvam se za anonym ale zatim nechci aby to nekdo vedel, prave jsem zjistila ze jsem tehotna celkem jsem s tim nepocitala jsem asi v 6 tt na vanoce jedeme s partou znamych a kamaradu na hory a ja se tesila na lyzovani to samo nemuzu ale na co se mam vymluvit vsichni vi ze umim lyzovat a ze se na to tesim. Navic tam budem mit dceru 2 r takze na zada se vymlouvat nemuzu protoze obcas chce dcera nest a ja ji proste do naruce vezmu coz by bylo podezrele. Nechci to zatim nikomu rikat vite jak jeste je brzy ale tak nejaka vymluva napada vas proc nelyzuji?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3165
12.12.16 10:57

Jsem netušila, že 6. týden těhotenství je smrtelná nemoc, při které nic dělat nemůžeš. :jazyk:
Nebo máš nějaký závažnější problém, proč bys nemohla jet? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200

Já myslím, že pokud lyžuješ dobře, tak není důvod nelyžovat, ale na to ses neptala. Co nějaké natažené vazy v koleně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131

A proč bys nemohla lyžovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.16 10:59

No vzhledem k tomu ze nikdy nevis kdo do vas narazi lidi jezdi jako prasata tak to opravdu nehodlam riskovat mame prvni dite pres ivf takze tohle je pro nas tak trochu zazrak ze to vyslo.

• Citovat
  • Upravit
21311
12.12.16 10:59

Taky bych nelyzovala. Spadnout můžeš vždy nebo te někdo srazí. Řekla bych na rovinu, ze jsi těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
12.12.16 11:00

Bože..to se v těhotenství nesmí lyžovat? to jsem fakt nevěděla:o)
když nechceš tak nechceš. řekni že tě bolí noha, nebo svaly na lýtku, vem si s dcerou saně a udělej se pro sebe.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
137
12.12.16 11:01

Nevim proc by jsi nemohla lyzovat :lol: me obcas prekvapuje, jak hodne zen dela z tehotenstvi kdo vi jakou nemoc :think: Akorat na sebe bud opatrna a spis odnauc svou dceru vecnemu chovani :palec: Ustavicne tahani dvoulety dcery by ti mohlo uskodit vic jak lyzovani podle me… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
@Anonymní píše:
No vzhledem k tomu ze nikdy nevis kdo do vas narazi lidi jezdi jako prasata tak to opravdu nehodlam riskovat mame prvni dite pres ivf takze tohle je pro nas tak trochu zazrak ze to vyslo.

tak to abys netahala ani to svoje dítě..víš že v těhotenství by se neměli zvedat těžké věci ;)

• Citovat
  • Upravit
4278

Me se libi jak se tady nekdo na neco zepta a ostatni hned pisi urcite komenty proc bys nemohla lyzovat atd… ja sama bych to taky neriskovala vzhledem k tomu co se nam stalo tri roky zpatky na horach kdy nas zvrchu smetl nejaky frajer a kamosku odvezl vrtulnik.. napadlo me koleno mela jsem neco s vazy ale ja teda tenkrat nemohla ani chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
12.12.16 11:02
@Saatine píše:
Nelyžuji kvůli špatnému koleni, děti bez potíží zvedám :) (mám na několikrát přetrhané vazy a operované vazy, ale stačí říci uvolněné, případný pád by to mohl totálně zlikvidovat ;) )
:palec: to zní věrohodně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
12.12.16 11:02
@Anonymní píše:
No vzhledem k tomu ze nikdy nevis kdo do vas narazi lidi jezdi jako prasata tak to opravdu nehodlam riskovat mame prvni dite pres ivf takze tohle je pro nas tak trochu zazrak ze to vyslo.

To se ti nedivim. Rekla bych pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
12.12.16 11:03

Není nad to, zahájit těhotenství lhaním a ze všech kamarádů kolem dělat debily…
Nevymlouvala bych se nikdy na žádnou nemoc, jsem přesvědčená, že tím si ji přivoláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
12.12.16 11:08

@smurfka presne tak… :think: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
12.12.16 11:08

Lyžovat a těhotná? Riziko pádu je rizikem velkým. Řekni zakladatelko, že bereš atb na zánět třeba močového měchýře, nebo tak nějak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí