Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maui_1316 aha a uz treba vis kam pujdes rodit? vim ze je to jeste za dlouho ale ja uz ted nad tim premyslim a nevim kde je to lepsi ![]()
@Romčís píše:
@Maui_1316 aha a uz treba vis kam pujdes rodit? vim ze je to jeste za dlouho ale ja uz ted nad tim premyslim a nevim kde je to lepsi
Ahoj, já jsem trochu jiný typ, mě je to jedno, všude se najde něco ať už příjemný i nepříjemný personál a pod. já rodila v Porubě a v pohodě, mě je to v celku jedno kde, ale pokud ti na tom záleží, myslím že přímo na miminu jsem někde četla diskuzi o FNO a Vítkovicích (Fifejdy prej děs)Ještě nevím, jestli mám jít opět do Poruby, potom co jsem tam předvedla
ebo do Vítkovic, uvidím
@Maui_1316 ja prave premyslela o tech vitkovicich kamaradka tam rodila v dubnu..nebo taky o te porube ale nevim no
a co jsi tam predvedla? ![]()
@Romčís píše:
@Maui_1316 ja prave premyslela o tech vitkovicich kamaradka tam rodila v dubnu..nebo taky o te porube ale nevim noa co jsi tam predvedla?
Ahoj, no vzhledem k tomu že budeš prvorodičkou, tak tě děsit nebudu
já možná zase Porubu, ale v celku je mi to opravdu jedno, v Porubě mají lepší vybavení…všude je něco, ale profesionálové jsou snad všude
ikdyž na dnešní dobu těžko říct
dnes jsem byla v Ikey a hned jsem koupila tu postýlku, tak alespoň něco ![]()
@Maui_1316 aha tak strasit nechci
ja tam byla taky vcera a byla tam ve sleve bila postylka je to ona?
@Romčís píše:
@Maui_1316 aha tak strasit nechcija tam byla taky vcera a byla tam ve sleve bila postylka je to ona?
jj
u prvního jsme měli 20let starou od přítele po jeho prvnich dětech měl i sundavací bočnici, kolečka, ale ani jedno jsme zjili že jsme vůbec nevyužili i třeba přebalovací pult, vaničku, takže člověk u prvního jako já vymyšlí a přitom pak pochopí že to vše tak letí že půlku z nakupovaných věcí nepotřeboval, tak teď máme obyč. postýlku bez bočnic a koleček
syn např. ani nočnék nepotřeboval
z plínek rovnou na redukci
chci jim ale letos udělat pěkný pokojíček, postupně dokupovat nějaký pěkný nábytek, když už mám postýlku v bíle barvě tak asi v bílem i ostatní… a co nového, měla jsi nějaké nevolnosti nebo tak?
@Maui_1316 no zrovna dneska mi je zle..byla jsem venku a zacala se mi tak motat hlava a spatne dychat ze jsem musela jit domu..uz jsem myslela ze se kazdou chvili vyvratim nekde ![]()
Ahojte holky,,čekalky,, tak jak je? Psli jsme si na začátku těhu, to byly ještě ty prvotní nevolnosti atd…
já dnes 36+1 trochu již otevřená a nedočkavá
Ahojte holky, toto letí
já i na tuhle diskuzi zapomněla
…jinak já mám doma už měsíční holčičku Alenku
a všem, co ještě neporodily držím palečky
kde se chystáte rodit? ![]()
@Telny píše:
Ahojte holky, toto letíjá i na tuhle diskuzi zapomněla
…jinak já mám doma už měsíční holčičku Alenku
![]()
a všem, co ještě neporodily držím palečky
kde se chystáte rodit?
Ahoj, tak to gratuluji, nám má Emma v plánu do světa tento měsíc, chystám se pro změnu na Fifejdy, byla jsem na prohlídku a byla jsem překvapená, kde ty jsi rodila? A vše v pořádku?
@Maui_1316 Tak přeeju hodně štěstí
já rodila v Porubě a spokojenost…a vše v pořádku
praskla mi voda, ale nerozběhl se porod, tak mi druhý den vyvolávali… ![]()
@Telny píše:
@Maui_1316 Tak přeeju hodně štěstíjá rodila v Porubě a spokojenost…a vše v pořádku
praskla mi voda, ale nerozběhl se porod, tak mi druhý den vyvolávali…
a v kolikátém tt? První porod? Já první taky v Porubě, ale voda mi neodtékla, museli mi ji píchnout, doufám že tento porod bude alespoň o trochu méňě drastický jak ten první, už se na malou moc těšíme, dnes mi už 4hodiny vkuse ztvrdlo bříško tak doufám že je jště čas jinak tvrdne už od 14tt ale ne jako dnes, ještě k tomu otevřená…tak uvidím
@Maui_1316 přeste 39+0
a jj první první…a uvidiš. přeju at je to co nejrychlejsi ![]()
@Telny píše:
@Maui_1316 přeste 39+0![]()
a jj první první…a uvidiš. přeju at je to co nejrychlejsi
Děkuji moc
@Maui_1316 Není zač
hlavně at je všechno v pořádku a jste obě zdravé ![]()