Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, je tu někdo těhotný z Ostravy?
![]()
@Telny píše:
Ahojky, bydlím kousek od Ovy
Ahoj a v kolikatém jsi? Kousek od ovy? Já se teď přestěhovala na Jih-Bělský les a vůbec tady nikoho neznám-děs
ale už si zvykám ![]()
@Maui_1316 Ahojky…21tt
a bydlím v Bílovci…to je tak 30km? A to věřím, musí to být děs, nikdo známy…co má člověk dělat že?
a ty jsi v kolikátem? ![]()
@Romčís píše:
Ahoj ja jsem z Ostravy, tehotna a bydlim kousek od belaku
@Maui_1316 ja jsem teprve 9tt a je zatim vse v poradku
15.8. me ceka screening tak se na nej tesim
u tebe je vse ok?
@Romčís píše:
@Maui_1316 ja jsem teprve 9tt a je zatim vse v poradku15.8. me ceka screening tak se na nej tesim
u tebe je vse ok?
já byla včera a zatím vše oukej
bude to opět kluk, tak snad do třetí c mi to výjde
do 9tt mi bylo moc zle už jsem ráda za to že už mi je lépe i ta únava je lepší
termín mám 29.1.
@Maui_1316 a kde si na to byla? takze ty uz jedno ditko mas jo?
ja cekam prvni a termin mam 25.2. ![]()
@Romčís píše:
@Maui_1316 a kde si na to byla? takze ty uz jedno ditko mas jo?ja cekam prvni a termin mam 25.2.
Ahoj, no na gyndě, na sreeningu při měření plodu jsme na něj koukali
tak to mámě dá se říct stejný termín ![]()
@Maui_1316 a ty si na ten screening nebyla nekde v nemocnici? ja jdu treba na fakultku do poruby ![]()
Nene nebyla, byla jsem u svého, tam mi odebarli krev a hotovo a zaplatla 1000kč pak jsem šla pro výsledky a natočení mimča na ultrazvuku, je fakt že tam kam chodím na gyndu jsem taaak moc spokojena, tam mají snad vše co je potřeba a ten individuální přístup atd. paráda ikdyž už nebydlím v Porubě ale V Bělsk. lese tak budu raději dojíždět, nedovedu si představit jít jinam
už se těším na 4D ale to až okolo 20tt
ty jdeš kdy? Dnes ve 14h jdu na běžnou kontrolu tak jsem zvědavá ![]()
@Maui_1316 ja jdu 1.8. na odbery a 15.8. na ten ultrazvuk uz se tesim hlavne jsem zvedava jestli mi budou moct rict co cekam nevim jestli to uz pujde poznat ![]()
Někomu to jde už ve 12tt jako mě někomu až v 18tt někomu 16tt záleží zda ukáže roztažený nožky ![]()