Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě ne, ale moji kamarádce ano. Nejsou spolu a ani to nezkusili kuli prckovi. On na nej jen platí, babicka a rodina z jeho strany se s ditetem vydají. Ona už má nového chlapa, novou rodinu.
Stalo se kamarádce…její nový přítel se vrátil k bývalce, která po rozchodu zjistila, že je těhotná. Takže evidentně „dobrý kus“…no, opravdu si velmi rozuměli…kamarádka je bohužel doteď sama…
znám z okolí. On hodný kluk, ona protivná furie
Konečně to rozsekl a rozešli se, našel si jinou a po měsíci přišla ta ex, že je v tom. Ani jsme ji to nevěřili nebo, že otec je on. Původní domluva byla, že se starat bude, ale zůstane s tou novou a že se to zvládne. No dotáhla si ho na každou kontrolu na gynde a po 3 měsících se k ní vrátil. Je to asi 6 let, jsou spolu, ale ne vzatí. Kamarádka už má taky nového dávno a 2 děti. Tak to nakonec dopadlo vlastně dobře pro všechny.
@Bubla_Bučková tak to je mazec…obdiv, nebo údiv vůči té co by s ním zůstal i s čerstvým závazkem a všemi komplikacemi s tím spojenými, dobře pro ni že se vrátil k fúrii… každý prý dostane to, co si zaslouží
a teda ještě vážně, ono pouto když vás svazuje dítě a je to nové a krásné a těšení se…věřím že to může vztah slepit. Ale časem to asi stejně nevydrží, a nebo z něj bude podpantoflák.
@lilithlilith jo je to podpantoflak, nebo ta čůza třeba po narození dítěte trochu dospěla
ale jak říkáš.. každýmu co jeho jest. PS:na FB je ona taková hodně chlubiva, myslím, že že ta ne svatba ji štve ![]()
Ano stalo… Dalo nás mimco zas dohromady…teď mám před porodem. Anonym P.
Ano. Byli jsme ještě ve fázi zamilovanosti a rozchod se stal kvůli určité situaci (nechci specifikovat). Probírali jsme možnosti, ale přesvědčil mě, že dítě chce. Byli jsme spolu pak ještě dva roky (s kratšími přestávkami, byl to bouřlivý vztah), ale nakonec to skončilo a je to tak dobře. Jsem ráda, že mám zdravého a chytrého synka, ale ty dva roky byly dost velký očistec.
Taky se mi to stalo. Já ale zpátky ex nechtěla, ani není v rl dítěte. Jsem strašně ráda, že nedělá problémy a nechal mě žít. Že si nás nenašel, jak dlouho vyhrožoval. Za mě je blbost slepovat vztah jen kvůli dítěti. Nějaký důvod k tomu rozchodu asi byl.
Mymu pritelovi se toto stalo…kdysi davno…byl s holkou od 17 po 6 letech se rozesli a ona prisla za mesic ze je tehotna…on uz vyhlidlou jinou holku…bylo jim 24…no vratili se.k sobe vzali se narodila se jim mala…byly spolu 2 roky a stejnak to nevydrzelo…je to uz 20 let teda.a nikdy nepochyboval ze by mala nebyla jeho.
Trošku obnovím diskuzi. Rozešel se se mnou přítel, že nechce žádné další dítě, že si mám najít někoho jiného, kdo se mnou tu rodinu chtít bude. Pár dní po rozchodu jsem zjistila, že jsem těhotná. Teď přemýšlím jestli mu to říct a jak ![]()
@Anonymní píše:
Trošku obnovím diskuzi. Rozešel se se mnou přítel, že nechce žádné další dítě, že si mám najít někoho jiného, kdo se mnou tu rodinu chtít bude. Pár dní po rozchodu jsem zjistila, že jsem těhotná. Teď přemýšlím jestli mu to říct a jak
no že Ti selhala antikoncepce ![]()
@Burj Chalifa bojím se jeho reakce, aby to nevzal, že to byl na něj podvrh. Přitom já taky děti nechtěla, aspoň ne hned po pár měsících.
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa bojím se jeho reakce, aby to nevzal, že to byl na něj podvrh. Přitom já taky děti nechtěla, aspoň ne hned po pár měsících.
měli jste tedy nějakou antikoncepci?
Spis je na miste otazka jestli to dite chces nebo ne. A pokud ano tak i v pripade, ze bys na nej zustala sama. Pak se muzes rozhodnout jak to vyresit s tatinkem a jak moc chces, aby zustal s tebou a s malym. ![]()
Ahoj, stalo se vám některé, že jste se s partnerem rozešli a nějaký čas po rozchodu jste zjistila, že jste těhotná? Jak na to reagoval vás ex? Jestli byl rozchod z jeho strany, vrátil se k vám?